Algselt postitas JuriM
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
-
Lõik Braueri nutulaulust. “Oma maja elanikele andsime piima, kui neil kohvi kõrvale hommikuti võtta polnud. Nende lastele anname kakaod ja vett, kui mänguväljakult tulles janu on. Väike õlu koju kaasa, kui kell 10 läbi. Soe sai teele kaasa, kui hommikul tööle lähevad. Baari Kristjani (kes korraldab festivale ja joob nagu loom) naiselt ostsime korteri. Tema purjus sõpru välja ka ei visanud...mehed ikka vahel võtavad. Nüüd kaebavad meid kohtusse? Nõuavad meie rendilepingu lõpetamist? Patsutavad õlale turvameestele, kes meie sõpru sisse ei lase. Inimkvaliteet.”
Miks Elvis Baari Kristjanilt korterit ostest, korterisse purjus Kristjani sõbrad jättis? Miks Kristjan üldse korteri üleandmise päeval seal sõpradega parmu pani? Kas tegu võib olla bomšidega ja miks sellisel juhul Elvis bommarid oma koju jättis? Samad mehed kes su korteris lagastavad, rendivad sulle veel pinda kah?
Tra ma hakkan aru saama miks Elvisel pilt täiesti must on. Ma oleks ka sitaks närvis kui ma loll oleks. Kodu ostes jäävad eelmise omaniku sõbrad sisse ja hakkavad mulle pinda üürima.
Loll ja lollim 500 paluks!
Kes on Elvis.
Hõbevillaku võit läheb täna Kalamajja.
Leave a comment:
-
Puhtalt tunnetuse pealt: need kes suvel 6 kuud lepingu tegid on ikka ilusti plussis omadega. Kolme aasta puhul ei oska midagi arvata.
Leave a comment:
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitust
Ajalooliselt ongi nii vist olnud koguaeg. Ainsad võitjad on need kes umbes suvel kinda paketi peale kolisid. Praegu on juba liiga hilja.
Vaevalt need ettenägelikud fix-paketi võtjad suvel leidsid, et turg on 3 aastat pekkis, et paneks kohe maksimumi.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
Üks ülevaade/prognoos ütles, et kasv on 1-2% aastas, teine 4,5%. Kas seal on mingi (tänast ajajärku arvesse võttes) liblikaefekt peidus? Sest tuimalt vaadates on päevakorras kasv, mille haldamine võiks jõukohane olla. Ja kui mingid tulnukad pole vargile tulnud, siis raske uskuda, et terve maailm järsku hakkas rösterit 24/7 kasutama... samas, kes Teid hulle/inimesiteab.
Või siis lihtsalt ongi kasvuraskused (mis sattusid tiba keerulisse ajajärku)?
Leave a comment:
-
Mulle helistas suvel mingi energiatädi ja pakkus fiks hinda, võtsin vastu. Praegu arved 70 kui börsi järgi oleks 300+. Peaks talle mingi veini saatma vist.
Leave a comment:
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitust
Ajalooliselt ongi nii vist olnud koguaeg. Ainsad võitjad on need kes umbes suvel kinda paketi peale kolisid. Praegu on juba liiga hilja.
Leave a comment:
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustAga energiatarbimine, eriti elektri energiatarbimine maailmas on jõudsalt kasvanud ja kasvab veelgi.teab.
Või siis lihtsalt ongi kasvuraskused (mis sattusid tiba keerulisse ajajärku)?
Leave a comment:
-
Algselt postitas El President Vaata postitust
sest kindla paketiga sa maksad kokkuvõttes rohkem. maja võidab alati.
Leave a comment:
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustMul on hoopis teine küsimus, miks omal ajal nii paljud inimesed võtsid bõrsihinnast sõltuvad paketid, mitte kindla hinnaga paketi? Mul on kindla hinnaga paketid ja selletõttu siiani pole sellest "meeldivusest" osa saanud.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
Muidu peaks töötama jaamad - seisavad kiipide puudu olemise pärast?
Energia tarbimine on siis järsult (?) kasvanud?
Leave a comment:
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitust
Ei tehtudki, aga sama miks sul pole siiani korralikult neid kiipe saada mida enamuses kõrgtehnoloogilises tootmises kasutatakse - teatud kohtades oli see seisak ikka päris seisak, mitte nagu meil 2020 kevadel. Ja peale seda seisakut hakkas 2020 suvel/sügisel kõik täiega tööle ja kõik järsku avastasid, et nõudlus on vahepeal koguaeg olemas olnud - kui nende tehased seisid paigal, läks maailm edasi. Ja siiani tegeletakse tagantjärele selle nõudluse tõusu korvamisega, uute tehaste ehitamine on täis töös - mis omakorda mõjutab näiteks energiaturgu, tõstes seal nõudluse omaette kõrgustesse.
Ehk, kriis mis oli ootamatu ja sügav tõi kaasa selle, et järsku ei saanudki maailmast raha otsa ja selle asemel kasvas tarbijate nõudlus uudsetesse kõrgustesse mille tagamine pole enam nii lihtne.
Lisa sinna kliima muutused, poliitiline pask Venemaa vs EU jne. Ja ongi nii, et olukord kus bõrsihinnaga tarbija maksab kohati täiesti ulmelist energiahinda.
Energia tarbimine on siis järsult (?) kasvanud?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustNädala jagu rekordeid purustanud kõrges elektrihinnas pole süüdi mitte taastuvenergia või selle tootjad, vaid taastuvenergia võimsuste vähesus ja majanduse ootamatult kiire taastumine, rääkis Eleringi juht Taavi Veskimägi.
Ma selles va energia tootmise maailmas olen korralik pupu-juku, kuid siiski tekkis küsimus, et kuidas majanduse ootamatult kiire taastumine nüüd siin võrrandisse sobitub?
Ma saan aru küll, et nõudlus ja asjad jne, kuid rohepööret, vms see teema on, ei hakatud ju eile planeerima ning tarbimine oli koroona-maailmas n.ö äraootaval seisukohal vast mõned kuud ja selle põhjal vast ikka plaane ei tehtud ju?
Ehk, kriis mis oli ootamatu ja sügav tõi kaasa selle, et järsku ei saanudki maailmast raha otsa ja selle asemel kasvas tarbijate nõudlus uudsetesse kõrgustesse mille tagamine pole enam nii lihtne.
Lisa sinna kliima muutused, poliitiline pask Venemaa vs EU jne. Ja ongi nii, et olukord kus bõrsihinnaga tarbija maksab kohati täiesti ulmelist energiahinda.
Mul on hoopis teine küsimus, miks omal ajal nii paljud inimesed võtsid bõrsihinnast sõltuvad paketid, mitte kindla hinnaga paketi? Mul on kindla hinnaga paketid ja selletõttu siiani pole sellest "meeldivusest" osa saanud.
Leave a comment:
-
Nädala jagu rekordeid purustanud kõrges elektrihinnas pole süüdi mitte taastuvenergia või selle tootjad, vaid taastuvenergia võimsuste vähesus ja majanduse ootamatult kiire taastumine, rääkis Eleringi juht Taavi Veskimägi.
Ma selles va energia tootmise maailmas olen korralik pupu-juku, kuid siiski tekkis küsimus, et kuidas majanduse ootamatult kiire taastumine nüüd siin võrrandisse sobitub?
Ma saan aru küll, et nõudlus ja asjad jne, kuid rohepööret, vms see teema on, ei hakatud ju eile planeerima ning tarbimine oli koroona-maailmas n.ö äraootaval seisukohal vast mõned kuud ja selle põhjal vast ikka plaane ei tehtud ju?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Intertoto Vaata postitustmillal Mikk Salu Postimehesse kolis?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: