Algselt postitas j6u1uv4n4
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
-
Kui Salah nüüd AFCONi kinni paneb, aga liigas parima väravakütina City järel teiseks jääb, kas siis antakse BallonD0r ikka temale või? Messi jäi liigas isegi kolmandaks aga ikka sai Boliivia vastu löödud värava eest ballondori. Aidake mõista palun!
Leave a comment:
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
Krooks on lahti veel? Kui seal karjuda, et Adolf Hitler on pede, siis oleks mingid variandid olemas.
Leave a comment:
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitust
Mis krdi osta kaasa...Ausal lennul ja ausal ajal ikka pakutakse nii et lõpus hakkab. Räägin siin siis lendudest mis 10+ tundi. On olnud ka juhus kus ise lennuki "baari" jalutatud ja aidatud jooke valmistada enda kambale.
Samas vist viimane pikk lend täpselt koroonapaanika alguses vist jäetigi kuivale.
see baari jalutamine ikka oleneb lennufirmast. enamustes ecodes ikka ei lasta küll, targem teab ja ronib käbe sinna viskab silma ja vaadatakse kõrvale muidugi.
Leave a comment:
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustSõber küsis, kas tartus kuskil kokat ka saab. Ise ei teadnudki vastata.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Eilaveel Vaata postitust
Sõltub lennufirmas, viimane long haul oli LOTiga, seal sai küll paar veintsi, edasi pidi juba ise maksma. Aga - soovitusena - odavam kah - osta lennujaamast mingi paar-kolm pudelit Cocat, üks vala kohe tühjaks/joo ära, täida lennujaamast ostetud rummiga. Ja konsumeeri palju tahad pardal. Lihtsalt disclaimer - ühel hetkel võib lend kole lõbusaks minna -,)
Samas vist viimane pikk lend täpselt koroonapaanika alguses vist jäetigi kuivale.
Leave a comment:
-
Saab küll. Mul pandi Swedis eelmise aasta lõpus erakliendi konto kinni, kuna ei olnud pikka aega kasutanud ja nad vajasid kliendiandmete uuendamist, millele ma ei reageerinud. Samas teavitati mind sellest meilitsi ca 2 kuud ette.
Leave a comment:
-
Olen täitsa segaduses. Mu nimel on üks ettevõte, mille tegin paar aastat tagasi, aga suurt toimetanud sellega pole. Tean, et konto sai tehtud Swedbanka ning kontrollisin üle ka, et nii on. Üritasin täna üle aasta aja sinna sisse logida erakliendi alt, aga ütleb, et ärikonto puudub. Milles värk võib olla? Kas peale mingit aega, kui tegevust ei ole pangas, kustutatakse konto automaatselt? Saab selline asi võimalik olla?
Leave a comment:
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustKas praegusel moodsal koroonaajal lennukis (long distance) alksi pakutakse? Või sõltub lennufirmast? On kellelgi värskeid kogemusi?
veini pakuti kõigile, oleneb lennufirmast, töötajast ja küsimisest ka kui juurde tahad (kui sa ecos lendad,) premium ja edasi pole ühtegi lennufirmat kus ei saaks.
Leave a comment:
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustSõber küsis, kas tartus kuskil kokat ka saab. Ise ei teadnudki vastata.
- Likes 1
Leave a comment:
-
Finnairis ka soome tädikesed tellisid endale pudelitega. Öölennul tekke seevastu enam koroona tõttu ei jagatud. Kuskilt meenub ka kinnitus, et Qatar jagab endiselt alkot tasuta.
Leave a comment:
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustKas praegusel moodsal koroonaajal lennukis (long distance) alksi pakutakse? Või sõltub lennufirmast? On kellelgi värskeid kogemusi?
Leave a comment:
-
Kas praegusel moodsal koroonaajal lennukis (long distance) alksi pakutakse? Või sõltub lennufirmast? On kellelgi värskeid kogemusi?
Leave a comment:
-
Sõber küsis, kas tartus kuskil kokat ka saab. Ise ei teadnudki vastata.
Leave a comment:
-
Transferwise oli vist esimene äpp mis mu dokumendid automaatselt aksepteeris. Mu passid ja arvepildid on muidu veel mingite panustamise ja hiina krüpto firmade andmekogus. Manuaalne review oli neil isegi veel 2021 aastal. Sellised firmad peaks kindlad teenuseostjad olema? Hiina krüpto teemas läks manuaalne review mingi 2 kuud hiljem läbi.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: