Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Seal on ju kohe "Küsi julgesti"-aknake. Esita seal küsimus.Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
-
-
OMG selline sait ka veel alles. Aga ei, avaneb ilusti. Lähen nüüd vaatan jippii.ee-d ja ok.ee-dLeave a comment:
-
Kas kellegil veel mail.ee lehele sisenemisel viskab juba pea nädal aega errori, et This site can’t be reached?
Mobiiliäpp ka tänasest täitsa hangunud...Leave a comment:
-
Kas Rainer Vakra ikka päris kindlalt ei ostnud seda uut diplomit?Leave a comment:
-
Kurat, mis toimub? Pühaba varahommikul, pimeduse katte all tehti muudatus, mis õõnestab vaba ühiskonna aluseid aga kurat, kus on Varro, miitingud, lipud ja Tõnis Mägi? Ah? Või on see äkki normaalne,...
"Mul oli antud momendil ülimalt mastaapne pohmakas, samas oli ka teatud positiivne ootus, et kella kümneks on remont-siider käes ja maagiline tervenemine saab alata."
plastic'99 on tegelikult vello'42?Leave a comment:
-
Sõitsin Yandexiga, jätsin telefoni Yandexisse. Keegi on nendega ühendust saanud kui vaja? Kliendituge neil ei paista olevat, ühtegi ühendust mul nendega ilma telefonita pole. Ainuke variant facebooki lehele kirjutada?
Edit: Väga võimalik et neil on kasutajatugi aga kuna nende app on mul telos ja telo on yandexis siis...Leave a comment:
-
No NBA tiimidega ei anna eriti võrrelda. Sisuliselt võeti ikkagi ära eelmise hooaja Euroopa neljas tiim. Hea analoog on vist Sheriffi võit Reali vastu.Leave a comment:
-
Keda tugevuselt umbes 30ndaks klubiks maailmas pead, kel suur nimi ja ajalugu? Umbes arsenal praegu? Sobivad kommunismi sümboliteks ka oma punaste ürpidega.Leave a comment:
-
Ma ei tea kossust sittagi. Ehk keegi selgitage ära Kalevi võit Moskva CSKA üle jalgpallikeeles?
Ehk nagu Flora oleks alistanud...Leave a comment:
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: