Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Rumalad küsimused ootavad vastuseid

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• Daz Booob
    replied
    Kas peakapsas on inglise keeles head cabbage, master cabbage või dickhead?

Leave a comment:

• Markko
    replied
    Gabariitide tõttu rohkem trenni jah

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Suurema veljega peaks töömehel natuke rohkem mässamist ka olema. Ei?

Leave a comment:

• Eilaveel
    replied
    Algselt postitanud kasutaja gizmoduck poolt
    kas sellel mingi legit põhjus ka miks rehvitöökodades suuremate velgedega rehvivahetus kallim? Vianoris vaatan et sõiduauto 15" ja 19" hinnavahe pea 20€
    No eks see ju vana tõde, et mida suurem velg, seda paksem rahakott. Ja nendelr tuleb ju raha ära võtta. Ei muud põhjust.

Leave a comment:

• gizmoduck
    replied
    kas sellel mingi legit põhjus ka miks rehvitöökodades suuremate velgedega rehvivahetus kallim? Vianoris vaatan et sõiduauto 15" ja 19" hinnavahe pea 20€

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Linnupoja poolt
    suht kurb. lasteaiale kulub 100-400 kuus. mul suht pohkar, aga no närvi ajab kui vangidele sellised summad lähevad. eriti kui mõned lapsevanemad jätavad 1-2 euri lilleraha jne maksmata mõnikord.. kui ma nende asemel oleks, siis ma ei tea mis ma teeks.
    No vangi saatmiseks ei kulu sisuliselt üldse raha vörreldes lasteaiaga. Pöhjamaid ajab ka närvi, seepärast ongi max karistus 20-25 aastat (millest heal juhul 10 ära tiksutakse), retsid istuvad üldiselt 4-12 aastat mitte rohkem. Kusjuures sellise tasemega istuvad, mis Eesti keskmise elaniku elust (no ütleme 10a. tagasi) parem

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Ma just avastasin, et ma vist kasutasin viimati tavalist kassat mingi 2019 Ainult iseteenindus või koju tellimine

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Segaduse vältimiseks nii oma asjade ette kui ka taha vajadusel.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitanud kasutaja vtp poolt
    Iseteeninduskassades selliseid muresid pole.
    No ma muidu kasutangi iseteenindust, aga oli vaid 4 asja vaja haarata, kiiret polnud ja järtsis oli ainult 1 inimene.

Leave a comment:

• vtp
    replied
    Iseteeninduskassades selliseid muresid pole.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitanud kasutaja rainis007 poolt
    Seadust ega määrust ei tea, aga minu loogika on olnud seni, et "kelle janu, selle jalad". Ehk kui mina ei taha järgmise tüübi asju kinni maksta siis panen sinna ise pulga vahele...
    No täpselt!

Leave a comment:

• rainis007
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Tofoa poolt
    Kas toidupoes tuleks vahepulk asetada enda ette või enda järele? Viimati Rimis käies jätsin teadlikult enda ette pulga panemata ja jätsin 30-40cm vahe sisse. Kassapidaja lõi minu asjad ka läbi ja siis mu ees olev härra avastas, et need pole tema asjad. Kassapidaja siis ütles, et pulka polnud vahel. Härra vastas, et ei tea, miks järgmine ei pulka ei pannud. Ma jällegist ütlesin talle, et pulk käib enda asjade järgi.
    Seadust ega määrust ei tea, aga minu loogika on olnud seni, et "kelle janu, selle jalad". Ehk kui mina ei taha järgmise tüübi asju kinni maksta siis panen sinna ise pulga vahele...

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Kas toidupoes tuleks vahepulk asetada enda ette või enda järele? Viimati Rimis käies jätsin teadlikult enda ette pulga panemata ja jätsin 30-40cm vahe sisse. Kassapidaja lõi minu asjad ka läbi ja siis mu ees olev härra avastas, et need pole tema asjad. Kassapidaja siis ütles, et pulka polnud vahel. Härra vastas, et ei tea, miks järgmine ei pulka ei pannud. Ma jällegist ütlesin talle, et pulk käib enda asjade järgi.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Linnupoja poolt
    sital olles scrollisin postimeest ja seal oli mingi nutulaul lusti prouale või kellele iganes kirjutatud, ma kahjuks sisu ei tea kuna ei maksa postimehe eest.
    Kalvi legend.

«Iga päev uudised räägivad kus on 1000+ uut nakatunuid, eestis pole inimesigi varsti nii palju. Aga see selleks. Uuri välja, kuhu tegelikult see raha kulub, väidetav 2200+ euri. Selliste kulude suhtes peaks elu siin olema nagu lill, söögid peaksid olema toitvamad ja ametnikud peksid tegelema meiega. Isegi hambaarsti juurde ei saa.»

«Praeguste murede suhtes kuhu veel pöörduda kui mitte sinu poole. Tavainimesel ei kulu kah 2200 euri kuus, juua, suitsetada jne siin ei saa!»

«Kindlast kirjuta mulle, mis sa sellest jamast arvad ja kas võtad ette? Kui juba kirja saadad, võid Kanal 2 kulul mõned margid saata.»

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Algselt postitanud kasutaja plastic'99 poolt
    kus kalvi kalle sellest räägib ka
    sital olles scrollisin postimeest ja seal oli mingi nutulaul lusti prouale või kellele iganes kirjutatud, ma kahjuks sisu ei tea kuna ei maksa postimehe eest.

Leave a comment:

Töötlen...