Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Rumalad küsimused ootavad vastuseid

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• kaala
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Rudy poolt
    EJL'is ei kehti Eesti Vabariigi seadused.
    Süvariik?

Leave a comment:

• Rudy
    replied
    Algselt postitanud kasutaja MALAGA poolt
    Kas A. Pohlak on vax vastane ? Kui detsembris on EJL100. aastapäeva gala ,siis ta sisse ei saa ?
    EJL'is ei kehti Eesti Vabariigi seadused.

Leave a comment:

• MALAGA
    replied
    Kas A. Pohlak on vax vastane ? Kui detsembris on EJL100. aastapäeva gala ,siis ta sisse ei saa ?

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Jöulude eel Soomes on mönespool üle poolte pakkide postkontoris Zalando kirjdega

Leave a comment:

• Saarlane
    replied
    Zalando kasutajakogemusega kõik tip-top. Kaup pannakse teele Leedust.

Leave a comment:

• gizmoduck
    replied
    Algselt postitanud kasutaja LambiPirn poolt
    Kas kellelgi on kokkupuudet sellise netipoega nagu zalando.ee? Tarned ja kõik asjad toimivad kenasti?
    on kokkupuuted ja tarned ning tagastused toimivad väga kenasti

Leave a comment:

• vtp
    replied
    Algselt postitanud kasutaja LambiPirn poolt
    Kas kellelgi on kokkupuudet sellise netipoega nagu zalando.ee? Tarned ja kõik asjad toimivad kenasti?
    Otsest kogemust ei ole, aga tegemist on hiiglama suure saksa börsiettevõttega, mis kogu aeg just kiiret ja mugavat tarnet enda konkurentsieeliseks püüdnud mängida. Usun, et saavad hakkama.

Algselt postitanud kasutaja Maarek poolt
    Lätis läks juba mingi eelnõu taoline asi arutlusele, sest 10k häält koos, millega saab selle esitada.

Ootaks ka, et saaks varsti juba allkirja kuhugi anda
    Jälle lätlased meist ees.

Leave a comment:

• Maarek
    replied
    Algselt postitanud kasutaja vtp poolt
    Okei-okei, võta see. Mul häid ideid jagub. Näiteks kas see EKRE rahvahääletuse algatamise teema juba toimib, et saaks hääletusega keelata vaktsineerimata inimeste ravimise? Enamus ju otsustab.
    Lätis läks juba mingi eelnõu taoline asi arutlusele, sest 10k häält koos, millega saab selle esitada.

Ootaks ka, et saaks varsti juba allkirja kuhugi anda

Leave a comment:

• LambiPirn
    replied

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Absoluutselt ei kleebi, ei suunanud seda üldse sulle. Siunasin lihtsalt takut, et ta mu eelmise idee rotti lasi. Aga vabandan segaduse pärast.
    Vot praegu oli hea näide meie ühiskonna hetkeseisust. Kui vaktsiinide või koroona kohta keegi midagi ütleb ja kui keegi tunnetab, et see võis olla tema vaate vastu, siis ongi segadus, mis on iseenesest kurb

Leave a comment:

• vtp
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Nasfal poolt
    Mida sa mulle sellest Ekrest ja antivaktsineerimisest külge kleebid?
    Absoluutselt ei kleebi, ei suunanud seda üldse sulle. Siunasin lihtsalt takut, et ta mu eelmise idee rotti lasi. Aga vabandan segaduse pärast.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Kas kuskil juba levib vandenõuteooria, mis seob omavahel ära kiibidefitsiidi ja vaktsineerimise?
    Ma kuulsin ka, et mingil hetkel pidavat kiibid hakkama potti pudenema, mis siis satuvad merre ja siis sealsed elukad neelavad need alla ning nendest saavad kahepaiksed, kes söövad ära kõik jäätise ning joovad ära kõik (kohusetunnet eirates) alles jäetud Westonsid (et sellepärast opis letid tühjad).

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Okei-okei, võta see. Mul häid ideid jagub. Näiteks kas see EKRE rahvahääletuse algatamise teema juba toimib, et saaks hääletusega keelata vaktsineerimata inimeste ravimise? Enamus ju otsustab.
    Mida sa mulle sellest Ekrest ja antivaktsineerimisest külge kleebid?

Leave a comment:

• futbolidipaul
    replied
    Algselt postitanud kasutaja taku* poolt
    see on hea tähelepanek. peaks algatama.
    Ma kuulsin seda juba eelmine nädal. Ja siis väidetavalt polnud uudis. Aga see lükati ümber, kuna teine tehas toodab neid kiipe.

Leave a comment:

• vtp
    replied
    Algselt postitanud kasutaja taku* poolt
    Ou Nasfal, mulle on sulle üx jutt?

Leave a comment:

Töötlen...