Hakaksin Sons of Anarchy't just sellel samal põhjusel vaatama, kuna pidi olema sarnane The Shield'ile ning väga suur osa The Shield'i castist käib sarja jooksul läbi, kuid minu jaoks jäi väga lahjaks see sari ja kolmanda hooaja lõpuni ei jõudnudki. Ebameeldivad ja pidevalt lolle otsuseid tegevad karakterid(Jax'i ema viskas korralikult kopa ette lõpuks). Ehk olid mul ootused liiga kõrged ja otsustan kunagi selle lõpuni vaadata, aga esimese kolme hooaja puhul ütleks meh.
Ise lõpetasin just Band of Brothersi just ja ei mõista miks ma seda varem polnud teinud. Sarja tegevus leiab aset II MS ajal ja keskendub ühele langevarjurite kompanii lahingukäigule alates D-Dayst. Näitlejad, dialoog, lahingustseenid ja eriefektid kõik väga reaalselt ja tõetruult tehtud. Igale militaarhuvilisele must-watch.
Ja kuu aega tagasi vaatasin ära Bill Burr'i uue Netflixi animatsiooni F is For Family. Sari saanud inspiratsiooni Bill Burri lapsepõlvest ja karakterid baseeruvad tema perel. Kellele meeldib Bill Burr siis ei näe põhjust miks see sari ei peaks meeldima
. Or go fuck yourself.
Trailer/spoiler:
Leave a comment: