Ozarki lõpp. Kaheksas osa oli plahvatuslik algus, siis mitu osa vaikset tiksumist ja lõpp USA sarjade kohta harvanähtavalt nihilistlik. Mingi hetk tõmmati ilgelt kiirelt kõik otsad kokku ja lõpu järel mingit katarsist ei tekkinud.
Samas veits parem seis, kui Better Call Saulist, mis on ikka üha ja rohkem BB fännidele tehtud toodang, kus enda sisu jääb napiks. Nacho minek pidanuks olema dramaatiline, aga oli selline "okei". Saul tegeleb mingi suvalise kõrvaltegevusega ja olen endiselt siiani imestunud, et mõned inimesed peavad seda BB-st isegi paremaks. Nagu kämoon, kui BCS oleks esimesena tehtud, siis oleks see juba kahe hooaja järel ära käntseldatud ja mingit BB-d poleks hiljem tehtud.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
TV Sarjad
Collapse
X
-
mis seeAlgselt postitas ElNino9 Vaata postitustKeeldun uskumast, et mõnu pole Armastuse seriaali kohta sõnagi lausunud.
Leave a comment:
-
Keeldun uskumast, et mõnu pole Armastuse seriaali kohta sõnagi lausunud.
Leave a comment:
-
Mnjah, lõpp jääb jälle kenasti painama ning kiirelt uut hooaega ootama.Algselt postitas Kotz Vaata postitustTop Boy!
Leave a comment:
-
Soovitan ka, täitsa okei ajaviide.Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust1883
punkt.
Leave a comment:
-
Neid ametlikult ikka kuskil pole Eestis?Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust1883
punkt.
Leave a comment:
-
Ma ei tea, kas asi on mu enda värskes tütres, aga see kiilakate tüdrukute koht võttis mul ka klombi kurku
Leave a comment:
-
After Life'i kolmas hooaeg on nagu ka eelnevad - masendavalt naljakas. Mõni koht vast toob vee silmesse või naeru suule, kuid pigem on läbivalt tunda sisemist hea-rahulolu ning sellist sügavat emotsiooni väljendust regulaarselt ei koge.
Igatahes mees jagab matsu: "I'd rather be nowhere with her, than somewhere without her"
Leave a comment:
-
Mõned olid ikka väga kuldsed stseenid*. Samas üldiselt mind liigselt ei haaranud. Kas oliAlgselt postitas Jasper Vaata postitustStation Eleven
a) ootused liiga kõrged b) ise polnud vastuvõtlik c) olustik ei kerinud

Eks ta ongi selline - rt critics vs people on umbes 98 - 70.
* - mulle meeldisid rap ja lapse nâidend (kostüümid!) isegi rohkem kui enimräägitud staeen.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: