Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

TV Sarjad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• j6u1uv4n4
    replied
    Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
    Netflixi väike valik sundis "Peaky Blindersit" proovima. Vapustavalt kvaliteetne sari, loodan, et jätkub.
    Briti Boardwalk Empire

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Netflixi väike valik sundis "Peaky Blindersit" proovima. Vapustavalt kvaliteetne sari, loodan, et jätkub.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitust
    Kõva sari. Kas Eesti Netflixis on see olemas ka? Muidu märtsis peaks 10. hooaeg välja tulema.

Minu jaoks on kõige naljakam tegelane sealt Ray (Ricky paps). Eriti facked up tüüp.
    Olemas jah.

Leave a comment:

• Kasepats-Pidur
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Hakkasin tänu Siim Nestori soovitusele vaatama komöödiat Trailer Park Boys ja see on tõsiselt marutore. Esimese hooaja poeröövistseen suutis mind täiesti päriselt naerma ajada ja kui juba Ricky või Bubbles ekraanil on, siis tõmbab suu kõrvuni. Marutore.
    Kõva sari. Kas Eesti Netflixis on see olemas ka? Muidu märtsis peaks 10. hooaeg välja tulema.

Minu jaoks on kõige naljakam tegelane sealt Ray (Ricky paps). Eriti facked up tüüp.

Leave a comment:

• veltu69
    replied
    Shameless (USA versioon) 5 hooaega sai vaadatud ca 2 nädalaga. Ja seda koos naisega, mis on eriti haruldane nähtus, sest temal reeglina püsivust ei ole.
    On nalja, draamat, vägivalda ning mis eriti tore, siis ilmselt kõikide naisosatäitjate rinnad saab ka üle vaadata.
    Kindlasti üks lemmikutest läbi aegade.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Hakkasin tänu Siim Nestori soovitusele vaatama komöödiat Trailer Park Boys ja see on tõsiselt marutore. Esimese hooaja poeröövistseen suutis mind täiesti päriselt naerma ajada ja kui juba Ricky või Bubbles ekraanil on, siis tõmbab suu kõrvuni. Marutore.

Leave a comment:

• LeeRomeno
    replied
    Õnnestus siis Netflixi tasuta perioodil vaadata ära varem pooleli jäänud Sense8 nimeline seriaal. Kui alguses tundus päris huvitav sisu ja head karakterid, siis mida osa edasi, seda halvemaks kogu kraam minu jaoks muutus.
    Väga palju potensiaali jäi kasutamata, erinevad lood muutusid tüütavaks ja igavaks ja osad stseenid olid ikka väga random. Päris viimased paar osa muutusid juba füüsiliselt vastikuks mingil määral. Liiga palju vägivalda ja muud kraami (kui sulle ei meeldi näiteks sünnitusvideod, siis ei soovita), ka story muutus ikka õige depressiivseks. Kui algus oli 8/10, siis lõpp 5/10, kokku mingi 6/10.

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Algselt postitas Jasper Vaata postitust
    neljas hooaeg*
    Jah panin puusse. Kuid see ei muuda asjaolu, et siiski päris hea oli too hooaeg.

Leave a comment:

• vincent
    replied
    Lõpp oli juba nii halb, et vaatasin nagu komöödiat. Ehk et esimesed neli hooaega ära ja astu edasi.

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
    Kolmas osa Trinityga
    neljas hooaeg*

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Olen nõus. Kaks esimest on super, põnevus ja pinge kuni lõpuni välja. Kolmas osa Trinityga oli ka veel hea, ootamatu lõpuga. Peale seda hakkas kahjuks allamäge minema. Viimane hooaeg on mul siiani pooleli. Seda juba üle kahe aasta
    Tõele au andes, pole ma selle aja jooksul teisi sarju ka vaadanud, va The Bridge ja Breaking Bad.

Leave a comment:

• Martin
    replied
    Algselt postitas Jasper Vaata postitust
    neljas on hea. ülejäänud keskmine/unustatav/pask/ajalooliselt pask(seitsmes).
    lõpp vajas tõesti haletsuslasku

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Hakkasin Dexterit vaatama, all hail Netflix. Esimene hooaeg oli fitty-siksy, teine väga hea, aga kas see lõpuni edasi ka lahedalt läheb? Vaatasin reitinguid, et justkui pärast teist hooaega langeb.
    neljas on hea. ülejäänud keskmine/unustatav/pask/ajalooliselt pask(seitsmes).

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Hakkasin Dexterit vaatama, all hail Netflix. Esimene hooaeg oli fitty-siksy, teine väga hea, aga kas see lõpuni edasi ka lahedalt läheb? Vaatasin reitinguid, et justkui pärast teist hooaega langeb.

Leave a comment:

• LeeRomeno
    replied
    Lõpetasin sellise seriaali nagu "How to get away with murder" esimese hooajaga. Igati väärt kraam, soovitan, head näitlejatööd ja huvitav stsenaarium ja nii mõnigi üllatus.

Leave a comment:

Working...
X