Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Kihlveokontor

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• JanK
    replied
    Oot, sina ütled et saab edasi ja keegi väidab, et ei saa?

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Bayern hakkab feilima sel hooajal, I can feel it. Guardiola mängib 3-5-2-1 taktikaga, Neuer tipus, kolm kaitsjat kordamööda väravas. City ja Roma pääsevad grupist edasi!

Leave a comment:

• $$$
    replied
    Kui Rooma poistest veel keegi pingeid suurendada tahab, siis ma küll õlle ei lürbi väga tihti, aga City edasipääsu (CLi 1/16 obv) peale ühe sellise võib vahele panna küll:

Leave a comment:

• zaz
    replied
    Okei, sobib! Ja kast (20 pudelit) eestimaist sellist klassikalist?

Leave a comment:

• Francesco
    replied
    Algselt postitanud kasutaja zaz poolt
    Euroopa Liigasse ikka saavad edasi, jah
    CL 1/16 finaali mõtlesin. Kast vahele Zaz?

Leave a comment:

• zaz
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Francesco poolt

Ühtlasi paneks siis jätkuga edasi, mina ütlen et Roma saab selle hooaja CL grupist edasi(Bayern, City, CSKA) sina - julgé foorumlane väida, et ei saa ja kast vahele.
    Euroopa Liigasse ikka saavad edasi, jah

Leave a comment:

• Francesco
    replied

Tottenhami poisid on sõnapidajad. Tänud Fouree'le, väga meeldiv et enne Roma CL mängu õlu olemas on.

Ühtlasi paneks siis jätkuga edasi, mina ütlen et Roma saab selle hooaja CL grupist edasi(Bayern, City, CSKA) sina - julgé foorumlane väida, et ei saa ja kast vahele.

Leave a comment:

• Francesco
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Mõnuagent 007 poolt
    Myrgel, kus mu õllekast on?
    Joome koos kaks kasti ära?

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Myrgel, kus mu õllekast on?

Leave a comment:

• Francesco
    replied
    Fouree'le, võttis aega , aga ma nüüd Tallinna poiss. Ootan õlle kasti hea oleks kui see nüüd Serie A ava-pauguks tuleks. Aga ega mul teise vooru vastu pole ka midagi.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Amos poolt
    Tegelt see Arsenal saab see hooaeg liiga mõttetut praise'i. Lebolt suudab Liverpool Arsenalist mööda saada see hooaeg.
    50€ bet anyone?
    Lukus.

Liverpool edestab premmis arsenali, cannuman maksab. Arsenal edestab Liverpooli, Amos maksab.

Leave a comment:

• Külaline
    Guest replied
    Veame kihla et, viimaseks TV-mänguks on 8.11.2014 Sillamäe vs FC Flora

Leave a comment:

• vincent
    replied
    fikseerime siin ka.

Algselt postitanud kasutaja vello99 poolt
    No pakun puusalt näiteks, et ManU ei tule top-3'e 25 EUR ja teine 25 EUR Manu ja Spursi omavahelised mängud liigas (kui liigamängude tulemused võrdsed rakendame võõrsilvärava reeglit, kui siis ka võrdsed, siis maksame mõlemad 25 EUR üksteise heategevusse). Ja kui üks meist võidab ühe kihlveo ja teine teise, siis ei tule mingit tasaarveldamist, vaid mõlemad kergendame kukrut.

Leave a comment:

• Jose
    replied
    Algselt postitanud kasutaja malagar poolt
    Ühtlasi paneks üles samalaadse veo Josega. Mina panustan, et Giroud lööb rohkem premmis ja tema, et Sturridge lööb.
    samuti 5 euri peale.
    Kas võib lukku panna?
    Jah !

Leave a comment:

• malagar
    replied
    Ühtlasi paneks üles samalaadse veo Josega. Mina panustan, et Giroud lööb rohkem premmis ja tema, et Sturridge lööb.
    samuti 5 euri peale.
    Kas võib lukku panna?

Leave a comment:

Töötlen...