Arvestades seda, et venelaste osakaal KE järjest tõuseb, viib vägisi mõttele, et nelja aastapärast peab Edgar võidukõne kahes keeles.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Riigikogu valimised 2011
Collapse
X
-
Ise ka sellist jama usud?Algselt postitas aanvaller Vaata postitustReform võitis, nii et varsti on Tallinna külje all 30 000 istekohaga staadion
Kommentaar
-
Vaadates Savisaare kogutud häälte arvu, võib juba arvata, et see Moskva raha skandaali söötis Savisaar ise ajakirjandusele ette.
Sai juba aru, et eesti keelt kõnelevate inimeste toetus on lännu ja otsustas oluliselt tugevdada enda positsioone vene keelt kõnelevate inimeste arvelt, tehes endast märtri. See omakorda ajas vene keelt kõnelevad inimesed pöördesse ja tormati valimiskastide juurde "meie Edgarit" kaitsma.
Igastahes praegu seis siis nii, et Reform saab 33 kohta, Keske. 26, IRL 23 ja SDE 19. Seega praegune koalitsioon kokku 58 kohta. Koalitsioonikõnelused tunduvad väga igavad tulema. Muidugi võib võitja ehk Reform ise endale pruudi valida, aga ainult ühe erakonna vahel, sest :
SDE- jõupositsioonidest lähtuvalt suruks Reform oma vaated peale, nendega nõustumisel müüks SDE ennast oma toetajate silmis maha ja järgmised valimised oleks katastroof, seega jääb tehing katki.
Kesk- Keskerakonnaga koalitsiooni luues müüks Reform ennast oma valiate silmis maha, isegi juhul kui suruks täielikult enda vaated peale ja lisaks ütles Savisaar, et nemad astmelisest tulumaksust ei loobu.
IRL- kuigi IRL kuulub mingisse konservatiivsete erakondade ühendusse, on vähemalt nende majandus ja hariduspoliitika küll Reformaritega sarnane ja selles osas polegi nagu millegi üle neil vaielda ju. Ansip ütles juba täna suht otse välja, et eelistuseks on IRL ja Laar naeris vaikselt oma habemetüükasse, kui arutati koalitsioonivarianti SDE-Reform.
Ühesõnaga - igav !
Kommentaar
-
ERRi väitel pääses sotside nimekirjas parlamenti 3 naist.
Loe kuidas tahad, mina saan 4.
Edit:kiideti Kunnast kes sai mingi 3 koma protsenti ringkonna häältest. Sama protsendi sai ka 8ndas ringkonnas üks üksikkandidaat.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Jah, kui vaadata SDE koondnimekirja siis tõesti - esimese 19 hulgas on naisterahvaid 4 - 4. nr Urve Palo, 12. nr Marianne Mikko, 16. nr Heljo Pikhof ja viimasena 19. nr Katrin Saks.Algselt postitas Rein Vaata postitustERRi väitel pääses sotside nimekirjas parlamenti 3 naist.
Loe kuidas tahad, mina saan 4.
Edit:kiideti Kunnast kes sai mingi 3 koma protsenti ringkonna häältest. Sama protsendi sai ka 8ndas ringkonnas üks üksikkandidaat.
Kommentaar
-
Nimekiri võetud postimhest-Algselt postitas rainis007 Vaata postitustJah, kui vaadata SDE koondnimekirja siis tõesti - esimese 19 hulgas on naisterahvaid 4 - 4. nr Urve Palo, 12. nr Marianne Mikko, 16. nr Heljo Pikhof ja viimasena 19. nr Katrin Saks.
Sven Mikser, Urve Palo, Eiki Nestor, Indrek Saar, Andres Anvelt, Heljo Pikhof, Ivari Padar, Peeter Kreitzberg, Jaan Õunapuu, Kalvi Kõva, Marianne Mikko, Neeme Suur, Rannar Vassiljev, Helmen Kütt, Kalev Kotkas, Jevgeni Ossinovski, Jaak Allik, Karel Rüütli, Kajar LemberInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Poisid ja tüdrukud. Ega 19 kohta ei tähenda ju, et 19 esimest vups-vups sisse saavad. See pole ju euroka valimine. Katrin Saks peab vuntsi kohast hetkeseisuga puhtaks pühkima ja edasi kusagil rektoriks olema.Algselt postitas rainis007 Vaata postitustJah, kui vaadata SDE koondnimekirja siis tõesti - esimese 19 hulgas on naisterahvaid 4 - 4. nr Urve Palo, 12. nr Marianne Mikko, 16. nr Heljo Pikhof ja viimasena 19. nr Katrin Saks.
Kommentaar
-
Jah, muidugi, nüüd läks küll väheke pange...Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustPoisid ja tüdrukud. Ega 19 kohta ei tähenda ju, et 19 esimest vups-vups sisse saavad. See pole ju euroka valimine. Katrin Saks peab vuntsi kohast hetkeseisuga puhtaks pühkima ja edasi kusagil rektoriks olema.
Kommentaar
-
Söötis ta jee. Eestlaste hääli jäi veelgi vähemaks, eesti meedia on Etsi suhtes veelgi negatiivsem ja poliitiliselt mängis ta end veelgi lootusetumasse seisu. Millest mul muidugi hea meel. Isegi kui Keski tulemus oleks olnud reaalsusest parem, on nad suurest mängust väljas niikaua kuni Edgar parteid juhib.Vaadates Savisaare kogutud häälte arvu, võib juba arvata, et see Moskva raha skandaali söötis Savisaar ise ajakirjandusele ette.
Kommentaar
-
Arvad, et ilma selle skandaalita oleks KE saanud rohkem kui 23 % valijate häältest ?Algselt postitas Gallacher Vaata postitustSöötis ta jee. Eestlaste hääli jäi veelgi vähemaks, eesti meedia on Etsi suhtes veelgi negatiivsem ja poliitiliselt mängis ta end veelgi lootusetumasse seisu. Millest mul muidugi hea meel. Isegi kui Keski tulemus oleks olnud reaalsusest parem, on nad suurest mängust väljas niikaua kuni Edgar parteid juhib.
Kommentaar
-
"Tore" näha et riik kus elan koosneb enamasti idiootidest. Reformierakonna võit .... kas tõesti meil on nii palju miljonäre? :O Eks siin tuleb "tänada" ka inimesi kes ei käinud valimas. Aga ausalt kes see oma terve mõistuse juures valiks reformikad??? Pm kirjutati allla 4 aastasele allakäigutrepile ja veel suuremale poliitikute eemaldumisele rahvast (kui just miljonäre ja miljardäre mitte silmas pidada). Ja lisaks veel väikeerakondade täielik põrumine, mis tähendab et igasugune koalitsioonide mitmekülgsus puudub. Peale jääb ÜHE erakonna sõna ja tahe, mis kohe kindlasti ei ühti ühegi tavainimesega.
Kui nüüd minna X-Files lainele, siis jääb vägisi hapu maik suhu et tulemused ei ole ehtsad.... Kui raske oleks reaalselt E-hääletuse tulemusi võltsida veel võimul oleval erakonnal? Kuidas on ühes suures E-Riigis võimalik selline teema, et 2 tundi järjest ei liigu ühtegi infot häälte kohta ja siis hakkab neid TWITTERIS ja FACEBOOKis kuhugi imbuma... Südamest loodan et keegi kuskil tegi apsu ja hääletustulemused mingi imeläbi tühistatakse.FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar