Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Möla (panustamine)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas cabron Vaata postitust
    annab hea insighti bookiede maailma. Nii ülekaalukalt kaldu book näitab mu arust, et bookied teavad midagi, mida general population ei tea ning see lubabki neil nii julgelt 1.54 välja käia. Coolbet treiderid on ekstra-julged, kui andsid turu parima 1.56.
    Summa muidugi väike, arvestades et Betfairis panustati 1x2 marketil ca 3 mil EUR ringis.
    99.99% juhtidest on see suure klubi poole kaldu. Koefe üleüldiselt määrab suures klubivutis siiski turg (panustajad) mitte traderid. Kõik, mida traderid teha saavad on olla keskmine, üle keskmise või turu parim (Coolbeti puhul).

Leave a comment:

• cabron
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Suht väike summa arvestades turge, kus Coolbet opereerib.
    annab hea insighti bookiede maailma. Nii ülekaalukalt kaldu book näitab mu arust, et bookied teavad midagi, mida general population ei tea ning see lubabki neil nii julgelt 1.54 välja käia. Coolbet treiderid on ekstra-julged, kui andsid turu parima 1.56.
    Summa muidugi väike, arvestades et Betfairis panustati 1x2 marketil ca 3 mil EUR ringis.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Suht väike summa arvestades turge, kus Coolbet opereerib.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    tudeerisin pisut Coolbeti keskkonda, kus laekunud betid/summad avalikud. Tundub suht lopsided olevat täna Real Madridi mäng näiteks.
    Allpool olev näitab seda, et kui RM võidab, siis Coolbeti loss on ca 20,5k (lihtsuse mõttes võtame eelduseks, et see 13,4k pandi kõik koefiga 1.53)? Või saan ma millestki valesti aru?

Sellise spoilimise eest ma nõuaks nüüd Coolbetilt endale boonust üks 1000 eurot. Mingi õiglus peab ka valitsema ikkagi bettingu maailmas.

Leave a comment:

• cabron
    replied
    just, my bad. aga summa seegi

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    tudeerisin pisut Coolbeti keskkonda, kus laekunud betid/summad avalikud. Tundub suht lopsided olevat täna Real Madridi mäng näiteks.
    Allpool olev näitab seda, et kui RM võidab, siis Coolbeti loss on ca 20,5k (lihtsuse mõttes võtame eelduseks, et see 13,4k pandi kõik koefiga 1.53)? Või saan ma millestki valesti aru?

*0,53, mitte *1,53

Leave a comment:

• cabron
    replied

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitust
    Tänan! Eks see 3väravaline võit võõrsil on nii lotusetu hail mary ka, aga vähemalt on millelegi kaasa elada
    Vormista sinna teemasse ära ja eks näis .

Leave a comment:

• rahvaspordipäev
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    No pane.
    Tänan! Eks see 3väravaline võit võõrsil on nii lotusetu hail mary ka, aga vähemalt on millelegi kaasa elada

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Mängud tohivad hakata hiljemalt kell 10 eks? Kui mõni tennisemäng combost venib vihma vmt pärast kas oodatakse ära või läheb voidi mingiaeg?
    Siis läheb voidi.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Mängud tohivad hakata hiljemalt kell 10 eks? Kui mõni tennisemäng combost venib vihma vmt pärast kas oodatakse ära või läheb voidi mingiaeg?
    Tavaliselt on vist voidi läinud. Ühel korral mazziga leppisime kokku, et ei lähe.

Leave a comment:

• rahvaspordipäev
    replied

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    Algselt postitas saxzz Vaata postitust
    Enda panustest niipalju, et jälgin kusagil 80% oma tehtud bette. Minu väike kiiks, kui nii võib öelda. Lugesin hiljuti kellegi blogist(äkki telekavaataja), et tema ei jälgi üldse, ainult lõpptulemust paar tundi hiljem , minul täiesti vastupidi. Pean alati jälgima,kas läheb nii nagu plaanitult või läheb täitsa mööda. Eks selline pidev jälgimine segas ka eraelu ning võibolla oli hea, et selles mustas augus sai ära käidud. SBT raames on lihtsalt hea vahest nö ''hullu panna''.
    Ma eeldan, et sa kasutad panustamisel enda mõtteid, siis on need veidi ka erinevad olukorrad. Mu enda panused jagunevad kahte erinevasse kategooriasse. Need, mis on puhtalt mu enda mõtted ning arvamus, mida ma võimalusel alati ka jälgin, et teha juba mängukäigus esmane analüüs, lisaks võimalike live rebackidele, panusest väljatulemisele jne, kas arvamus liikus õiges suunas. Teine osa on masspanused, mis tulevad kelleltki teiselt ja need las jooksevadki omasoodu, sest pole endal vähimatki aimu, kas ja kui hea panus see konkreetne mäng oli ning järelanalüüs tuleb hiljem, kas ja kui kasumlik on neid jälgida.

Leave a comment:

• saxzz
    replied
    Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
    Hea töö saxzz!

Äkki viitsid siia kirjutada mis klubi fännad ja kuidas soccerneti foorumi leidsid, ning millal panustama hakkasid jms?
    Tänud!

Olen tegelikult Barcelona fänn , viimased 2-3aastat üsna pingsalt kaasa elanud. Panustanud olen kusagil 3-4aastat vahelduva eduga. Proovisin 2 aastat tagasi nö''poolprofessionaalselt'' asjaga tegeleda. See oli rohkem kooli kõrvalt ning kusagil 150-500eurot sai iga kuu ikka teenitud. Kusagil aasta tagasi sattusin suurde auku, suutsin väga suuri summasid maha mängida ning otsustasin, et teen selle asjaga lõpparve. Nüüd, kui sain tööle siis pole selle jaoks väga aega olnud, kuigi jalkat ja üldse sporti jälgin meeletult palju(jalgpall,WRC,korvpall,tennis,võrkpall).
    Foorumit olen pikalt jälginud , kusagil 4-5 aastat ma pakun.
    Enda panustest niipalju, et jälgin kusagil 80% oma tehtud bette. Minu väike kiiks, kui nii võib öelda. Lugesin hiljuti kellegi blogist(äkki telekavaataja), et tema ei jälgi üldse, ainult lõpptulemust paar tundi hiljem , minul täiesti vastupidi. Pean alati jälgima,kas läheb nii nagu plaanitult või läheb täitsa mööda. Eks selline pidev jälgimine segas ka eraelu ning võibolla oli hea, et selles mustas augus sai ära käidud. SBT raames on lihtsalt hea vahest nö ''hullu panna''.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Hea töö saxzz!

Äkki viitsid siia kirjutada mis klubi fännad ja kuidas soccerneti foorumi leidsid, ning millal panustama hakkasid jms?

Leave a comment:

Working...
X