SBT liider paneb ikka hullu, ja juba panus pihtas jälle
"Sydney - Perth Glory
Adam Le Fondre skoorib@1,95 bet365
100 ühikut"
Go go go!
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Möla (panustamine)
Collapse
X
-
15 minuti pärast algab põnevusmäng Fenerbache - Zalgiris. Ise soovin loomulikult Kaunase võitu, aga panustamishing minus võtab faktidele ja arvudele toetudes Fenerbach -8, lisaks klassikaline reasoning, et public on tugevalt Kaunase poole kaldu. Let's go!
Leave a comment:
-
Ega's rapla jää lõputult 60 punkti per mäng viskama, hoolimata mängujuhi puudumisestAlgselt postitas Huvituja Vaata postitustRapla - Pärnu punktiliin 156 peal...eh?
Leave a comment:
-
Niikaua kuni telekavaatajal mängukontorites jeeni on ja ta seda jeeni panustamiseks kasutab, on see alafoorum aktiivne!Algselt postitas Nasfal Vaata postitustSelline tunne, et alguses peale SBT lõppu natukene veel midagi ilmub siia panustamise alafoorumisse, aga siis see vajub täiesti ära.
Leave a comment:
-
Selline tunne, et alguses peale SBT lõppu natukene veel midagi ilmub siia panustamise alafoorumisse, aga siis see vajub täiesti ära.
Leave a comment:
-
Kasutajad, kes on üle 0 vähemalt korra lõpetanud. (avage uus tabis normaalseks vaatamiseks).
Leave a comment:
-
Rekord kuulub j6u1uv4n4le-Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitustMis SBT punktirekord on?2018.52. SBT21.
Leave a comment:
-
Leidsin selle panuse ka, mis müstilise skoori tõi https://foorum.soccernet.ee/showthre...=1#post1815208
saxzzil on veel kuhu poole pürgida
Leave a comment:
-
Vist oli mingi 1900 ringis Redman. Ma olen unes üle 3000 saanud muidu.
Leave a comment:
-
Minu oma on kõige hullem.Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
jinxi-laviin
Leave a comment:
-
Eks ta kerge psühholoogia ole
+ meelelahutuslik aspekt on alati asjal juures.
+ nüüd peab saxzz küll arvestama, et jinxi-laviin hakkab pihta.
Leave a comment:
-
Sellises seisus on keeruline võtta vastu otsust, et ma enam panuseid ei tee. Käimas hea run ja mõtled vb tuleb keegi järgi. Vähemalt minu puhul on nii olnud.Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustMa mingi hetk mõtlesin, kas hakata jinxiga, aga siis mulle hakkas see "uue võitja" idee meeldima. Olen kindel, et kui ta enam ühtegi panust ei tee, on ta turniiri võitnud ka (kolme kvartalivõiduga).
Leave a comment:
-
Ma mingi hetk mõtlesin, kas hakata jinxiga, aga siis mulle hakkas see "uue võitja" idee meeldima. Olen kindel, et kui ta enam ühtegi panust ei tee, on ta turniiri võitnud ka (kolme kvartalivõiduga).Algselt postitas richard154 Vaata postitustsaxzz on tõesti tubli olnud. Mitu korda olen mõelnud tema panuseid kaasa mängida, aga kurat pole veel jõudnud. Pane samamoodi edasi.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: