Kõva Balti riikide bookie küll siis kui Balti liigat ennustada ei saa. Vähemalt praegu pole koenfe üleval.

Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse

No announcement yet.

Betsafe

Collapse

X
- 

välismakse (odavaim on arvatavasti sepa vms maksetüüp). tuhandekroonine makse võiks maksta kusagil 30 krooni ümber arvatavasti.Algselt postitas marti88 Vaata postitustaga ma ennist küsisin ,et kuidas sinna ülekannet üldse teha saab oma panga kontolt, et kas seal mingit sellist süsteemi ei ole nagu on triobetis ? pean tegema ülekande sama moodi nagu teen ülekande sõbrale või kellelegi ?
mina sinu asemel maksaksin pigem kaardiga
Kommentaar
 - 

ei mängi....peale mingit pikka suristamist andis ta lõpuks mingi summa mu kontole ära. kuid siiski mitte kõik....huvitav oli see et isegi kui panin poole väiksema summa,siis ütles,et mul pole piisavalt raha arvel.aga no lõpp hea kõik heaAlgselt postitas cannuman Vaata postitustmingi kampaania rahaga mängid?2002 FC EBS Team
2003 FC Nimeta
2004 FC Nimeta
2005 FC Nimeta
2006 Tallinn United FC
2007 Tallinn United FC
Kommentaar
 - 

Registreeri endale Moneybookersi konto, tuleb märksa odavam kui välismaksetega arveldada.Algselt postitas marti88 Vaata postitustaga ma ennist küsisin ,et kuidas sinna ülekannet üldse teha saab oma panga kontolt, et kas seal mingit sellist süsteemi ei ole nagu on triobetis ? pean tegema ülekande sama moodi nagu teen ülekande sõbrale või kellelegi ?
Kommentaar
 - 

Väga loll küsimus. Sa oled väga loll. Proovi, mis google annab.Algselt postitas marti88 Vaata postitustüks vb loll küsimus aga mis asi on üldse moneybookers ? :P
Kommentaar
 - 

Arvad ,et ma ise ei tea ,et ma olen loll ?Algselt postitas Jürvi-Hool Vaata postitustVäga loll küsimus. Sa oled väga loll. Proovi, mis google annab.
 lollideta kah ei saa ju elada

Kommentaar
 - 

Unusta Moneybookers, gämbling pole ilmselt sinu jaoks.Algselt postitas marti88 Vaata postitustArvad ,et ma ise ei tea ,et ma olen loll ?
 lollideta kah ei saa ju elada
Kommentaar

Bottom 300x250

Collapse

Vivatbet 1200x200 bottom

Collapse

Kommentaar