Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Soovitus/ettepanek foorumi osas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Ramm
    replied
    Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
    See Dubai 2014 reklaam foorumi avalehel. Pange see kaduma. Mu silmad plahvatasid.
    Shut up, money talks

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    See Dubai 2014 reklaam foorumi avalehel. Pange see kaduma. Mu silmad plahvatasid.

Leave a comment:

• MMclub
    replied
    Krt, ma pole väga nagu tegelikult otsinudki, kuid äkki on õige teema kuhu selline asi postitada?

Kui suurt vaeva peaks nägema, et saaks kasutada telefonis Soccerneti foorumi lehitsemiseks sellist programmi nagu Tapatalk ?

Leave a comment:

• marv3llous
    replied
    Kui sul 400 nii ropult täis on, et pidevalt pidi kustutama siis see 800 ei päästa ka midagi

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas mazz Vaata postitust
    Duubeldasin postkastid - nüüd peaks mahtuma kuni 800 sõnumit.
    Suurimad tänud!

Leave a comment:

• mazz
    replied
    Duubeldasin postkastid - nüüd peaks mahtuma kuni 800 sõnumit.

Leave a comment:

• count
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Sooviks suuremat postkasti. Väga tüütu on pidevalt sõnumeid kustutada.
    Wow, u r popular

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Sooviks suuremat postkasti. Väga tüütu on pidevalt sõnumeid kustutada.

Leave a comment:

• Raitsu
    replied
    Kunagi saab tweete ka panna tweetidena ?

Leave a comment:

• Riks
    replied
    ma ei näe mingit põhjust selleks, et see teema peaks kuuluma videode teemasse:
    http://foorum.soccernet.ee/showthrea...eringas-Videod

kindel koht oleks läbu teemas sellel.

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied
    Algselt postitas eika Vaata postitust
    Toetan. Näiteks http://foorum.soccernet.ee/showthrea...=1#post1479690 postituse naiste paljas ihu oli veidi liig ja tegin vajalikud muudatused, et inimesed saaksid seda ka tööl vaadata.

Leave a comment:

• eika
    replied
    Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
    Muuseas: miks on tarvis respektaablitesse teemadesse (peaaegu) paljaste naiste pilte? Näiteks viimati Tottenhami omas. Ametnikul ei ole võimalik töö juures sellist lehekülge avada.
    Toetan. Näiteks http://foorum.soccernet.ee/showthrea...=1#post1479690 postituse naiste paljas ihu oli veidi liig ja tegin vajalikud muudatused, et inimesed saaksid seda ka tööl vaadata.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Muuseas: miks on tarvis respektaablitesse teemadesse (peaaegu) paljaste naiste pilte? Näiteks viimati Tottenhami omas. Ametnikul ei ole võimalik töö juures sellist lehekülge avada. Võiksid jääda totsidesse ja mujale taolistesse paikadesse, korralikest teemadest aga kustutada.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Probleem on ilmselt sinu seadetes. Mina näen igatahes alati esimest lehekülge + viit viimast.
    Algselt postitas Stok
    "Vaata esimest lugemata postitust" ei sobi Sulle?
    Ah nüüd alles mõistan, mis MMclubi mureks. Soovitan sama, mida Stok.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas MMclub Vaata postitust
    Kas ma olen ainuke keda häirib see, et nt inglise liiga peale minna ja siis vaadata teemasid .. on hunnik esimesi lehekülgi ja ainult viimane... pigem võiks olla ainult esimene ja siis paar viimast lehekülge...
    Nt Liverpooli teemas on 900 lehekülge .. kui suur on tõenäosus et keegi sealt esimeselt lehelt midagi otsima hakkab .. väike.. samas peale mõnda huvitavat mängu hakka navigeerima viimase lehe peale ning siis lappa sealt mujalt nt 2 lk tagasi..

Minul endal on ikkagi üldjuhul teemades mida ma rohkem jälgin lehekülje umbkaudne nr meeles.. ühesõnaga... kas asi on teostatav või on probleem ainult minus
    Probleem on ilmselt sinu seadetes. Mina näen igatahes alati esimest lehekülge + viit viimast.

Leave a comment:

Working...
X