Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Soovitus/ettepanek foorumi osas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• orbitaaljaam
    replied
    Sõidan nagu ka paljud teist sageli maanteel. No pole neid lolle teeääres näha, kes helkurit ei suvatse kanda.
    Soccernet.ee võiks ka kasulik olla ning kasvõi sügis-talv perioodiks väikse bänneri üles riputada siit: http://www.helkur.ee/est/campaign
    ehk aitaks see säästa mõnikord minu närve ning mõne inimelu.

Leave a comment:

• k2bo
    replied
    Soovitus/ettepanek portaali osas:
    Minumeelest võiks artiklite kommenteerimisel ilmuda enda kasutajanimi.
    Mõned inimesed kuritarvitavad seda "nö anonüümse kommenteerija" võimalust..

Leave a comment:

• Teiresias
    replied
    öösel 3:53 The server is too busy at the moment. Please try again later. nigu wtf

Leave a comment:

• Riks
    replied
    Oleks võimalik selline asi tööle panna, et soccernet esilehel artikleid saavad kommenteerida ainult õige nimega kasutajad? ehk siis sama nimega kasutajad, kes foorumiski.
    aitüma tähelepanu eest.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Lugupeetud foorumikasutajad.
    Kas oleks edaspidi võimalik oma võidud-kaotused ja halad siia http://foorum.soccernet.ee/showthread.php?t=4367 teemasse koondada. Tõsiselt,paljusi ei huvita panustamine ning selle jaoks on enam-vähem teema olemas. Pealegi mitte läbus, nii et poste tuleb ikka

Leave a comment:

• alehis
    replied
    Algselt postitas P!NK Vaata postitust
    Miks ? Ega alafoorumites ainult kõrgliigast räägita, präegused pealkirjad on just fine.
    Minu kärn. Oli nagu meeles et ka soccernetis on nii nagu teistes foorumites, kus kõrgliiga ja järgnevad on eraldi. Siin ei oleks sellel tõesti ilmselgelt mõtet.

Leave a comment:

• TheGunner
    replied
    Algselt postitas alehis Vaata postitust
    Võiks liigad ümber nimetada
    Premier League
    Bundesliga
    Divers League
    jne
    see postitus on tehtud selle mõttega et ta saaks Hispaania liigat nimetada Divers Leagueks.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Algselt postitas alehis Vaata postitust
    Premier League
    Bundesliga
    Divers League
    jne
    Rumalamat ettepanekut on raske teha.

Leave a comment:

• författare
    replied
    Miks ? Ega alafoorumites ainult kõrgliigast räägita, präegused pealkirjad on just fine.

Leave a comment:

• alehis
    replied
    Premier League
    Bundesliga
    Divers League
    jne

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    The server is too busy at the moment. Please try again later.

sick!!1

Leave a comment:

• Teiresias
    replied
    Algselt postitas Iceman Vaata postitust
    Kas kuidagi oleks võimalik siuke süsteem siia tuua, kus saaks osade inimeste postitusi ignoorida (st et kui ntx tofoa mul ignore listis, siis ma ka tema postitusi ei näe)

Väga vajalik oleks siuke asi.
    mind hakkas täitsa huvitama, et millega on kasutaja Tofoa teeninud ära sinu pahameele, et sa teda järjekindlalt blokkida tahad, kuigi viimane aitas sul ennast blokkida ennastsalgavalt?!?!?!?!

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    Ole sa tänatud kallis Tofoa. Palju parem nüüd käia foorumis, kui ei näe osade postitusi. Oleks pidanud ise enne küsimuse küsimist järgi uurima aga millegi pärast uskusin, et siin foorumis pole raudselt seda võimalust.
    Minu paha

Suured tänud veel kord Tofoa.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas Iceman Vaata postitust
    Kas kuidagi oleks võimalik siuke süsteem siia tuua, kus saaks osade inimeste postitusi ignoorida (st et kui ntx tofoa mul ignore listis, siis ma ka tema postitusi ei näe)

See on täiesti võimalik.

Kontrollpaneel -> Sõprade / ignoreeritavate nimekirjad -> Ignoreeritavate nimekiri -> Add New User to List -> Tofoa

win-win

Mul oleks omakorda küsimus, et kas oleks võimalik üks kasutaja kõigi jaoks ära kaotada? Teeks ühiskonnale suure teene. (st et kui ntx iceman blablabla)

Leave a comment:

• Iceman
    replied

Leave a comment:

Working...
X