Sõidan nagu ka paljud teist sageli maanteel. No pole neid lolle teeääres näha, kes helkurit ei suvatse kanda.
Soccernet.ee võiks ka kasulik olla ning kasvõi sügis-talv perioodiks väikse bänneri üles riputada siit: http://www.helkur.ee/est/campaign
ehk aitaks see säästa mõnikord minu närve ning mõne inimelu.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Soovitus/ettepanek foorumi osas
Collapse
X
-
Soovitus/ettepanek portaali osas:
Minumeelest võiks artiklite kommenteerimisel ilmuda enda kasutajanimi.
Mõned inimesed kuritarvitavad seda "nö anonüümse kommenteerija" võimalust..
Leave a comment:
-
öösel 3:53 The server is too busy at the moment. Please try again later. nigu wtf
Leave a comment:
-
Oleks võimalik selline asi tööle panna, et soccernet esilehel artikleid saavad kommenteerida ainult õige nimega kasutajad? ehk siis sama nimega kasutajad, kes foorumiski.
aitüma tähelepanu eest.
Leave a comment:
-
Lugupeetud foorumikasutajad.
Kas oleks edaspidi võimalik oma võidud-kaotused ja halad siia http://foorum.soccernet.ee/showthread.php?t=4367 teemasse koondada. Tõsiselt,paljusi ei huvita panustamine ning selle jaoks on enam-vähem teema olemas. Pealegi mitte läbus, nii et poste tuleb ikka
Leave a comment:
-
Minu kärn. Oli nagu meeles et ka soccernetis on nii nagu teistes foorumites, kus kõrgliiga ja järgnevad on eraldi. Siin ei oleks sellel tõesti ilmselgelt mõtet.Algselt postitas P!NK Vaata postitustMiks ? Ega alafoorumites ainult kõrgliigast räägita, präegused pealkirjad on just fine.
Leave a comment:
-
see postitus on tehtud selle mõttega et ta saaks Hispaania liigat nimetada Divers Leagueks.Algselt postitas alehis Vaata postitustVõiks liigad ümber nimetada
Premier League
Bundesliga
Divers League
jne
Leave a comment:
-
Rumalamat ettepanekut on raske teha.Algselt postitas alehis Vaata postitustVõiks liigad ümber nimetada
Premier League
Bundesliga
Divers League
jne
Leave a comment:
-
Miks ? Ega alafoorumites ainult kõrgliigast räägita, präegused pealkirjad on just fine.
Leave a comment:
-
Võiks liigad ümber nimetada
Premier League
Bundesliga
Divers League
jne
Leave a comment:
-
The server is too busy at the moment. Please try again later.
sick!!1
Leave a comment:
-
mind hakkas täitsa huvitama, et millega on kasutaja Tofoa teeninud ära sinu pahameele, et sa teda järjekindlalt blokkida tahad, kuigi viimane aitas sul ennast blokkida ennastsalgavalt?!?!?!?!Algselt postitas Iceman Vaata postitustKas kuidagi oleks võimalik siuke süsteem siia tuua, kus saaks osade inimeste postitusi ignoorida (st et kui ntx tofoa mul ignore listis, siis ma ka tema postitusi ei näe)
Väga vajalik oleks siuke asi.
Leave a comment:
-
Ole sa tänatud kallis Tofoa. Palju parem nüüd käia foorumis, kui ei näe osade postitusi. Oleks pidanud ise enne küsimuse küsimist järgi uurima aga millegi pärast uskusin, et siin foorumis pole raudselt seda võimalust.
Minu paha
Suured tänud veel kord Tofoa.
Leave a comment:
-
See on täiesti võimalik.Algselt postitas Iceman Vaata postitustKas kuidagi oleks võimalik siuke süsteem siia tuua, kus saaks osade inimeste postitusi ignoorida (st et kui ntx tofoa mul ignore listis, siis ma ka tema postitusi ei näe)
Kontrollpaneel -> Sõprade / ignoreeritavate nimekirjad -> Ignoreeritavate nimekiri -> Add New User to List -> Tofoa
win-win
Mul oleks omakorda küsimus, et kas oleks võimalik üks kasutaja kõigi jaoks ära kaotada? Teeks ühiskonnale suure teene. (st et kui ntx iceman blablabla)
Leave a comment:
-
Kas kuidagi oleks võimalik siuke süsteem siia tuua, kus saaks osade inimeste postitusi ignoorida (st et kui ntx tofoa mul ignore listis, siis ma ka tema postitusi ei näe)
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: