Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Manchester United

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Manchester United\'

tasub ehk märkimist, et oma debüüdi tegid Exeteri vastu Gerard Pique ja David Jones, esimene neist loetu põhjal väga impressiivselt paraku ei tegutsenud.

mis puutub giggsi, siis Inter on juba aastaid tema ümber nuuskinud ja ma ei tahaks eriti uskuda, et lepinguasjus kompromissi ei saavutata ja ta sinna suundub.
    We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Pique on kindlalt see hooaeg varem kuskil karikas mänginud.

Kommentaar

seda ma isegi hakkasin mõtlema, et millaski justkui sai teda juba nähtud.

Algselt postitas fittibaldi 27.10.2004

Esimene kord Piquel ja Ebanks-Blake\'l competitive match\'is osaleda.
        ehk vs Crewe, carling cupis.

guardian pidas tähelepanelikumal lugemisel silmas esmakordset algrivistusse pääsemist.

Kommentaar

selgelt andis tunda gary neville\'i puudumine ja lõplikud võidusansud võttis tõenäoliselt ära RRRRonaldo, kes oma sissetulekuga tõi kaasa vaid isu palli klaariks lüüa pikka passi sooritada

Kommentaar

ManU viigistas FA Cupi mängus Exeter Cityga

Kommentaar

Algselt postitas d_duff

ManU viigistas FA Cupi mängus Exeter Cityga
              pigem vastupidi.. ee.. või kuidas?

Kommentaar

meie hulgas on lihtsalt m6ned hilised 2rkajad, kelle arvates eelnevad komm-id k2isid mingi muu syndmuse kohta
                ......
                \"In my 18 years at this club, that was the worst performance we have ever produced in the FA Cup.

eks neid kehvi m2nge oled aastate jooksul teisigi (kui karikast r22kida, siis aastat 5 tagasi j2i ju sootuks osalemata), aga v6rreldes meeskondade Eeldatavat klassivahet tulemusega, siis kyll jah
                .......
                Algselt postitas erts

mul on tunne, et täna ma(nu) ei skoori(nud)!
                see on 6ige tsitaat

(ehkki mitte Kannika/Mardisalu sulest nagu Jaan lootnuks, on tegu siiski klassikaga)
                GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Seoses (väravavhi) murega on valla pääsenud jutud Niemi tulekust Old Traffordile. Mees ise aga lükkab kõik transferi jutud ümber. Press kirjutas, et Niemi tahab hirmsasti ise tulla. Selle väite, aga kummutas põder eriti teravalt ja veel solvus ka tagatipuks. Ei olegi meil põtru vaja.
                  Viimastel päevadel on huvi äratanud ka spekulatsioonid bordeaux nooruki Rio Mavuba tuleviku üle. Nimelt olevat mees tõsiselt nii Manu kui Reali huviorbiidis. Kuuldavasti eelistab Mavuba ise Reali (kahjuks).
                  Suure tõenäosusega läheme Chelsea vastu parima koosseisuga. Õnneks saab ka Rooney pärast 3-mängulist bani platsile joosta.
                  Karikas siis läks nagu läks ja peab jääma ootama kordukohtumist St james Parkil. Järgmises ringis saame vastu boro.
                  Täitsa ok oli, et jälle varumehed ennast \"tõestada\" said, nüüd on jälle (fenerbache 0-3) lihtsam valikut teha. Eriti kurb on see, et liigavõit tundub juba niikuinii läinud olevat. Edu karikas oleks eriti tervitatav. Võimalik, et exeteri vastu käinud meeskonnas on nii mõnigi, kes ei saa nii pea endale punast särki selga tõmmata.
                  Jones oli kõige positiivsem elamus. Brown ok. Howard ootab kannatlikult, millal on tema kord kooke teha, aga oli see kord ok. Samuti jäädi rahule Spectori ja Pique`ga. Tahaks nii väga (jälle) Phili kaitseks välja astuda, aga see kord enam ei saa. Samuti oleks mul tõeliselt hea meel, kui Miller ja Djemba kiiremas korras klubi vahetaks. Ka Bellioni areng on olnud kõike muud kui tormiline. Samamoodi tahaksin ära lõpetada nämmutamised teemal, et Richardson ja Eagles on tulevikulootused. Nende lootused on esiliigas.
                  Kokkuvõttes jään lootma, et õnnetus kaks korda meie punasele uksele ei koputa.
                  minge Kingissepa praami peale

Kommentaar

Algselt postitas vanRooney

Viimastel päevadel on huvi äratanud ka spekulatsioonid bordeaux nooruki Rio Mavuba tuleviku üle. N´imelt olevat mees tõsiselt nii Manu kui Reali huviorbiidis. Kuuldavasti eelistab Mavuba ise Reali (kahjuks).
                    guardiani diagnoos - kõige ülehinnatum noorpallur hetkel. kõikidest kõlakatest on hetkel minu meelest intrigeerivaim Graveseni puudutav, aga siiski ei pea ma tema soetamist kuigi tõenäoliseks.

Pique`ga jäädi ka rahule..
                    lugesin just kuskilt vastupidist, paraku ei näinud ise mängu otse ega saanud ka kordust vaadata.

Samuti oleks mul tõeliselt hea meel, kui Miller ja Djemba kiiremas korras klubi vahetaks.
                    Djemba koha pealt olen nõus. Korra olid juba jutud, et West Bromi laenule hooaja lõpuni, aga nüüd on paraku selle koha pealt vaikus. Miller - krt, ei saa aru mis kammitsais ta ManUs on. Jään endiselt selle juurde, et rohevalges särgis mängis hoopis teine mees. Äkki saab ta oma endise lennukuse ikka kunagi tagasi? (jah, ma tean, äkki võib püksi ka tulla)

Samamoodi tahaksin ära lõpetada nämmutamised teemal, et Richardson ja Eagles on tulevikulootused. Nende lootused on esiliiga.
                    noh, karmilt öeldud, vähemalt mis puudutab Eaglesit. Nii neil harvul korral, kui ta (karika)mängudes I meeskonna eest platsile saab kui ka reservide eest on ta mulle väga positiivse mulje jätnud - ehk et teda veel ma küll maha ei kannaks.

Huvitav on lugeda, kuidas Exeter on täkku täis läinud ja nende erinevad asjapulgad ei pea koduseinte toetusel enam midagi võimatuks, peaaegu et kalkuleeritakse, palju Boro mängust võiks teenida. Võib arvata, et ManUga kokkuloosimisest (ja muidugi siis ka kordusmängust) teenitud 750k £ on neile dollari- (või naela-) märgid silmade ette tekitanud nagu Onu Robertile disni koomiksis. Reaalsustaju ei saa paraku ka poest osta. Nojah, mida rohkem ära tõusevad, seda kõrgemalt kukuvad.

Kommentaar

Kas nüüd kriitikaga nati liiale ei lähe? Selles mõttes, et põhimeeskond on põhimeeskond ja reservid on reservid. Ilmselt on teatud põhjused, miks asi nii ja mitte vastupidi. Ehk reservidelt pole mõtet oodata sama mis maailmatähtedelt.
                      Küll tahaks küsida, kas FA karikat ja oma vastast on vaja ikka nii alahinnata, nagu ManU üleeile tegi? Nüüd Exeteri süüdistada, et nad asjast viimast püüavad võtta, on ka vähe totter.
                      Neil nagu iga õigus uhke olla ju. Pole nende otsustada, kelle Sir punases särgis platsile saadab. Reservid esindavad Unitedit samavõrd, kui esitiimi supertähed. Kui hakkama ei saa, pole küll vastased süüdi.
                      the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                      because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Ei olegi meil põtru vaja.
                        poest paar kummist sarve osta, hobusele pähe ja ongi olemas..

-11

Kommentaar

Järgmises ringis saame vastu boro.
                          hmm ... nats vara pole hõisata vä?

Kommentaar

Algselt postitas fittibaldi
                            Huvitav on lugeda, kuidas Exeter on täkku täis läinud ja nende erinevad asjapulgad ei pea koduseinte toetusel enam midagi võimatuks, peaaegu et kalkuleeritakse, palju Boro mängust võiks teenida. Võib arvata, et ManUga kokkuloosimisest (ja muidugi siis ka kordusmängust) teenitud 750k £ on neile dollari- (või naela-) märgid silmade ette tekitanud nagu Onu Robertile disni koomiksis. Reaalsustaju ei saa paraku ka poest osta. Nojah, mida rohkem ära tõusevad, seda kõrgemalt kukuvad.
                            Üldiselt kui Scum sama koosseisuga ja sama üleolevalt mängib, on täiesti võimalik, et nad lutti saavad. Nagu üks mu eelkõnelejatest juba mainis on Exesteril täielik õigus õhku täis olla. Nii et sinu kommentaar on üsna asjakohatu. Huvitav, kas kolm liigat allpool meeskond peaks häbenema, et nad võõrsil viigi välja mängisid (mis siis, et sisuliselt duubli vastu) ja kodumängus (kus tõenäoliselt ManU fänne pealtvaatajatest enamik on) 0:6 kaotust ootama?

Gloory ... gloory ...
                            League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!

Kommentaar

Algselt postitas oku

Gloory ... gloory ...
                              oku, sa oled laulusõnad ära unustanud või? Peame jälle harjutama
                              Supplies!

Kommentaar

No, üldiselt olen ka mina suht imestunud, et sellise kogemusepagasiga mees nagu Sir Alex niisuguse reha otsa astus, teisalt on tema otsused karikasarjas ennegi olnud (nt world club championshipi eelistamine paar hooaega tagasi) hetkeolukorrast lähtuvad. (profiil ja profiit ennekõike). Ja teisalt, millal noori veel testida - ega ometi liigamängus? Nufcil näed ei jäänud ka päris kobeda koosseisuga palju puudu, et kuus liigat allpool mängivate part-timerite poolt häbisse oleks jäädud. luuavars ja pauk, ikka juhtub. Respekta nii Exeterile kui Yeadingile.

Lisaks on mul väga hea meel, et sellise ajalooga klubi nagu Exeter, mis kõikide raskuste kiuste on senini vastu pidanud tänu karikaloterii-allegriile hoobilt kõikidest (või suuremast osast) võlgadest lahti sai. Nende avaldused pressile aga on minu meelest endiselt sama kohatud kui minupoolne nende taunimine. 15 minutit, võtta mis võtta annab, arusaadav.

Mis puutub kordusmängu, siis peaks staadionile saama ainult hooajapiletiga. Kui nende omanikud on samal ajal kõik ManU fännid, siis palju õnne neile, 2 in 1 nagu parimas telepoe pakkumises.

glory, glory, 11.

Kommentaar

Working...
                                X