Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Manchester United

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Manchester United\'

Niisiis, koosseis, mille seast homme 16 õnnelikku väljavalitakse:

Manchester United (from): Howard, Ricardo, P Neville, O’Shea, Brown, Fortune, Pique, Spector, Fletcher, Djemba-Djemba, Miller, Ronaldo, Richardson, Scholes, Jones, Eagles, Rooney, Saha, Bellion.

Loodetavasti saab lõpuks ometi näha Rooneyt ründajana tegutsemas. Ja loodame väga, et Tim oma võimalust esiväravavahiks tõusta persse ei keera Carroll muide olevat hästi-hästi lähedal uuele lepingule

Kommentaar

Algselt postitas Epic

Carroll muide olevat hästi-hästi lähedal uuele lepingule
      Exeteriga? Canvey Island? FC Monkeyspankers?
      "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

Algselt postitas fittibaldi
        Mis puutub kordusmängu, siis peaks staadionile saama ainult hooajapiletiga. Kui nende omanikud on samal ajal kõik ManU fännid, siis palju õnne neile, 2 in 1 nagu parimas telepoe pakkumises.
        Kordusmäng peaks toimuma St. James Parkil. Mina eeldan küll, et see Scumi pooldajaid täis voolab.

Edit: Uurisin järgi. Mina loll.
        League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!

Kommentaar

NISTELROOY AUDIS?
          .

Kommentaar

Puurivahi kriis on viinud jutud benfica Jose Moreirani. Moreira on 22a väravavaht, kes oli suvel portugali number 3. Koondist ta veel siiani esindanud siiski ei ole. Moreiral kehtib leping aastani 2010. Oskab keegi teda ehk kommenteerida, ise pole teda näinud. Mustema stsenariumi korral lahkuvad nii tim kui roy .
            Carroll olevat siiski valmis klubist lahkuma, kui ta jäetakse pingile laupäevases mängus pooliga. Tema leping lõpeb teatavasti selle hooaja lõpus. Eeldatavasti ei saa ta kohe kindlasti väljakule täna Chelsea ja FA cupi mängus Exeteri vastu. Juhul, kui laupäeval Anfieldil Carroll väravasuul ei seisa, siis on see selge märk sellest, et roy jääb number kaheks ja sellega ta kohe kindlasti leppida ei taha. Samas on need puhtalt spekulatsioonid, ainuke milles saan 99% kindel olla on see, et täna astub Stamford Bridge`l võistlustulle Howard. Loodetavasti kauaegne unitedi mängija siiski suvel vabaagendina ei lahku. Sama ajal koonduvad täna meie väed Stamford Bridge`i vallutama. Exeteri viik vajab parandamist ja täna peaks kõik parimad mehed, kes terved on, väljakule jooksma (kaasa arvatud Rooney, kel on lõppenud 3-mänguline keeld).
            Tänane võit siniste üle oleks Fergusonile 11 karika poolfinaali võit. Võit võõrsil chelsea ja mourinho üle oleks vaat et hooaja magusaim hetk. Arvestades, et tegu on kindla liiga liidriga (ikkagi 7p) ja viimase mängu pidime 0-1 kaotama...samas siiani on mängud nn suurte vastu õnnestunud... Kuigi exeteri 0-0 on valusalt meeles, ütles fergie ajakirjanikele, et chelsea mängu ei kasutata eelmise mängu häbi maha pesemiseks.
            Tagasi peaks olema tänases algkoosseisus Fortune ja O`Shea. Mõlemaid mehi on vigastustetont ägedalt jälitanud. Aga viimase nädala jooksul on nadtäiskoormusel treeninud ja peaksid olema valmis tänaseks lahinguks. Tänases mängus leiame tõenäoliselt pingilt Saha ja algkoosseisus Rooney. Viiruse käes vaevelnud Gary juba treenib, kuid ei ole veel täna valmis mänguima. Õnneks peab tänase mängu kaartide tõttu vahele jätma Robben. Samuti on vigastuste tõttu puudu Huth, Carvalho ja Parker. Kahtluse all on ka Kezmani ja Bridge`i osalemine. Mängukeeld on läbi Lampardil, samuti peaks kaasatama need mehed, kes viimases karikamängu puhkust said- Duff, Makelele, Cech.Ilmselt saab täna näha ka värsket ostu Jiri Jarosikut.
            minge Kingissepa praami peale

Kommentaar

Algselt postitas vanRooney
              Võit võõrsil chelsea ja mourinho üle oleks vaat et hooaja magusaim hetk.
              jah, ma jagan sinu arvamust. ka mina loodan, et liigakarika poolfinaal jääb manure selle hooaja säravaimaks saavutuseks.

Kommentaar

kas keegi oskab minu kyssale ka vastada miks ruudi ei mängi:S

keegi rääkis seda ka et iker casillas pidi manUsse minema ju
                .

Kommentaar

rodolfus murdis oma mõlemad jalad ja lõpetas karjääri

Kommentaar

Algselt postitas RVN
                    kle su sõber (let\'s call him) Janek pold päris hästi asjaga kursis ikka

Kommentaar

Algrivi (Howard, Phil Neville, Silvestre, O\'Shea, Heinze, Ronaldo, Fletcher, Djemba-Djemba, Fortune, Saha, Rooney) oli seekord natuke kõvem kui laupäeval, aga pooli mängu ootuses siiski mitte võimalik tugevaim. sõnaga, 0-0 on sisuliselt esimeses koosseisus mänginud chelski vastu täitsa ok tulemus.
                      mõlemad poolajad küll algasid hirmsa chukotka survega, aga õnneks meil vedas paaril korral hullupööra - hea töö Heinze ja Howard. ühe korra õnnestus Rooneyl peaga pall isegi ka nende postide vahele suunata, paraku oli Cudicini käpp seal ees. üldiselt peab tunnistama, et sinised mängisid kuramuse ladusalt ja meil ei olnud sellele kohati midagi vastu panna, Ronaldo ehk vastutasuks lollitas paaril korral vastaseid.

Pingisoojendamisest või ma ei tea millest roostes Fortune tegi päris mitu karmi taklamist ja see ajas teisel poolajal sisse tulnud Drogba nii kurjaks, et nad korraldasid Ronaldoga viimasel minutil veel väikese razboori. Sellepeale võttis Sir Alex #7 üldse platsilt ära.

kui ma viitsiks, ma pajataks teile ka pidevalt mul ees virvendanud topeltdeidile tulnud venelaste juhtumistest... aga ma ei viitsi.:P
                      We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Algselt postitas fittibaldi

kui ma viitsiks, ma pajataks teile ka pidevalt mul ees virvendanud topeltdeidile tulnud venelaste juhtumistest... aga ma ei viitsi.:P
                        kui aega saad lase käia..

Kommentaar

Algselt postitas RVN
                          sedasamust,et ükspäev näitas ManuTV uudislõikudes vilksamisi Antti Niemi pilti kah
                          INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Allo

Unustage ära Niemi, vähemalt kuni hooaja lõpuni - seda kinnitab nii ta ise, Harry kui Rupert. Kuigi Sir! Alexile vabanduskirja saatmine tundub kuidagi kahtlase pugemisena, aga see selleks.

Parimatega
                            Eestlane Finsbury Parkis

Kommentaar

Mourinho claimed that the official gave United favourable decisions in the second half, accused the visiting players of diving and insisted there should have been more than two minutes of stoppage-time.

ei, muidugi, nagu alati. Accused of diving! Kui ma nüüd õigesti mäletan, oli näituseks keegi härra Duff see, kes eile kõige märkimisväärselt abituma kukkumise korraldas ja selle eest lausa kasti joonelt trahvika sai, samas kui Saha kahe mehega niitmine pisut varem jäi üldse vileta - isegi guardian leiab, et see pidanuks olema pennal! (ja ISEGI guardian sellepärast, et sealtpoolt tavaliselt ei tule erapoolikuid ja lahmivaid avaldusi - või kui siis in favour of arsenal )

ma lähen istun igatahes nüüd külma vette sest mul s**t keeb
                              We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Tegelt oli päris nunnu mäng. Tore, et Saha vigastusest tagasi on. Kahju, et Rooney peab ikka äärel tööd rügama. Mul on selline kahtlane tunne, et härra Howard on see mees, kes \'pooli vastu postidevahel seisab, eile päris mitu tähtsat ja head tõrjet, eriti see Drogba löögi järgne. Ronaldo küll trikitab ilusti aga nendele järgneb tavaliselt kas pallikaotus või tagasi sööt äärekaitsjale. Djemba võiks järgmine kord koju jätta! Ahjaa, Drogba on eriti psühho! Endast läheb pall välja ja hakkab siis tõmblema. Kuulduste järgi kõige suurem naljamees Fortune oli eile viimase 30 minuti jooksul ikka eriti täkku täis, tubli!

Edit: värise mcnamara, Giggsy on laupäevaks terve!

Kommentaar

Working...
                                X