Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Manchester United

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Manchester United\'

Algselt postitas erts
    kas keegi veel tabas end eile mõttelt: Roy Keane\'il on jummala õigus!
    Sa pole ainus, kes nii arvab.

Only three minutes had elapsed when the supporters behind Edwin van der Sar\'s goal began bellowing Keane\'s name. And when the first rendition of \"Keano\" had died down another followed within two minutes.
    We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Teie Ruud on ikka tolkam küll, tal ikka veres penaltite saamiseks pikali viskumine. Häbi lausa, kuidas ta seal maoli viskus teisel poolajal.

Pluss sellest ma aru ei saanud, kuidas Park karistamata jäi, kui tallad ees säärde jooksis Lille\' mehele. Samas ku viimane suht süütult ta vastutasuks pikali tõmbas, siis kollane välkus kohe. Ja Rooney oleks võinud ju ka, niisama nalja pärast, saada teise kollase vastasele jala peale astumise pärast. Pulli oleks saanud.
      Feel the strength of a hundred thousand heartbeats,
      Cry welcome to the song.
      And as it lifts you, time to move on.
      We go!

Kommentaar

Algselt postitas eestimees

Algselt postitas erts

pärast selliseid kommente oleks oodanud nimetatud mängumeestelt (kieran, smithy, fletch, o\'shea, ferdy) vihast esitust aga no ju nad siis ei suudagi paremat.

nii hambutut esitust nagu eile, pole ma mänjult vist näinudki. parim võimalus oli Ruudi käega löök latti
        aga mõtle mis laup saab chelsea vastu?? 5-0 tuleb vist
        Minul näiteks on suva, mis teil seal tuleb, peaasi, et Rooney Lampardi jalad murrab. See on minu soov jõuluvanale.
        Cry welcome to the song.
        We go!

Kommentaar

Algselt postitas Sajets

Algselt postitas erts

pärast selliseid kommente oleks oodanud nimetatud mängumeestelt (kieran, smithy, fletch, o\'shea, ferdy) vihast esitust aga no ju nad siis ei suudagi paremat.

nii hambutut esitust nagu eile, pole ma mänjult vist näinudki. parim võimalus oli Ruudi käega löök latti
          aga mõtle mis laup saab chelsea vastu?? 5-0 tuleb vist
          Minul näiteks on suva, mis teil seal tuleb, peaasi, et Rooney Lampardi jalad murrab. See on minu soov jõuluvanale.
          nojah sa oled värd ka ju

Kommentaar

Algselt postitas Sajets

Sa oled haige!!!

Kommentaar

nojah sa oled värd ka ju
              Miks, see oleks magus kättemaks paksule tema teo eest 1. jaanuari mängus. Ehk siis kui ma olen värd, on seda ka FF. It\'s a deal?
              Cry welcome to the song.
              We go!

Kommentaar

Algselt postitas Sajets

Need tagasimakse summad on niigi kosmilised ja kui ei suudeta väljakul raha teenida, siis mis saab?
                Ära muretse, särke jms müüakse sama hooga edasi, ühe võibolla ebaõnnestuva hooaja pärast selline klubi küll ohtu ei satu.
                Which ship has never docked at Liverpool?
                The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

kle sajets, kas sa mõtled seda alonso lugu?

esiteks täiesti OT, teiseks Lamps ju vabandas ette taha, see ka ikka midagi maksab... pimadalt vihata pole ka ju mõtet

Kommentaar

Algselt postitas sicmic
                    ... ühe võibolla ebaõnnestuva hooaja pärast selline klubi küll ohtu ei satu.
                    kuidas see glazeri võlagraafik ette nägigi? selleks, et tasuda piisavalt intresse ja laenu põhisummamakset, peaks manyoo igal aastal jõudma vähemalt veerandfinaali?

Kommentaar

ManU kasum eelmine aasta oli vähem kui summa, mis aastas tagasi maksta tuleb (minu mäletamist mööda 50 miljoni naela ligi on see aastane tagasimakse). Niikuinii mängijaid osta te ei saa, kui enne ei müü.

Vaadake, mis Liverpooliga juhtus, kui nad langesid grupifaasis välja ja ühe aasta Uefas kondasid. Sealt raha ei tule, aga ükski särgimüük ei ole seda võrd tulus, kui CL ja kui meeskonnal ikka hästi ei lähe, siis aasialased hakkavad ostma muu meeskonna särke, sest olgem ausad, nemad on suurimad raha sissetoojad. Ja Liverpooli polnud võlgu ka kaelas. Olen kindel, et ega teil lihtne olema ei saa.

Mis aga Lampardi puutub, siis ma lihtsalt ja otsekoheselt ei salli teda, ja kuna Alonso vigastus võttis meilt pikaks ajaks keskväljalt aju ära, siis tahaks ma lihtsalt huvi pärast näha, mis juhtud siis, kui teil sama teha. Näha ju oli,mis juhtub siis, kui Lamps halvasti mängib - siis te saate lutti ja tore oleks, kui te veel saaksite. Lihtne ja loogiline.
                      Cry welcome to the song.
                      We go!

Kommentaar

tahaks küsida... et kui raske on äärelt kasti tsenderdada?
                        miks kurat kõik mehed keskel koos passivad ja üritavad siis omasoodu tehnikakunni mängides sealt läbi murda.. oli ju näha, et lillel oli keskel sitaks vante. pall äärde ja....
                        aga ei.

ma hästi ei mõista.

Kommentaar

Algselt postitas Sajets
                          ...siis tahaks ma lihtsalt huvi pärast näha, mis juhtud siis, kui teil sama teha. Näha ju oli,mis juhtub siis, kui Lamps halvasti mängib - siis te saate lutti ja tore oleks, kui te veel saaksite. Lihtne ja loogiline.
                          sa oled manu teemas

miks peab NEIL halvasti minema kui Lamps vigastatud on?

Kommentaar

Oh, UEFA cup on nii erutav.

Kommentaar

Seniilne Ferguson ja ta kamp vägistajaid... oeh

Kommentaar

Algselt postitas erts

Algselt postitas Sajets
                                ...siis tahaks ma lihtsalt huvi pärast näha, mis juhtud siis, kui teil sama teha. Näha ju oli,mis juhtub siis, kui Lamps halvasti mängib - siis te saate lutti ja tore oleks, kui te veel saaksite. Lihtne ja loogiline.
                                sa oled manu teemas

miks peab NEIL halvasti minema kui Lamps vigastatud on?
                                Sorry et läbustasin, läksin vaikselt OT üle rääkides oma jõulusoovidest.

Lõpetan vaid vastusega su küsimusele, ja rohkem FF teemal siin sõna ei võta - ma mitte ei arva, et Chelseal läheb sitasti kui FF välja, vaid loodan, ja tahaks lihtsalt näha, kas läheb või mitte. See, kes tal jalad murrab, ei oma tähtsust. Nüüd pean lõuad
                                Cry welcome to the song.
                                We go!

Kommentaar

Working...
                                X