Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Liverpool

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Liverpool\'

Algselt postitas mcnamara
    Eksid, mina oleksin tahtnud.
    Mis põhjusel sina seda tahad ?
    Ma suudan välja mõelda ainult selle et raha jääks klubile rohkem.
    Liverpooli klubi ja poolehoidjad enamuses on vastu.

Ja FA ei puutu üldse asjasse, Liverpooli kohalik võim oli sellest ideest huvitatud ja põhjusega: linna arengu seisukohalt oli asjal jumet.
    Puutub küll.Viimane jutt ühise staadioni kohta tuli just sellest et FA esindaja hakkas sõna võtma ja üritas suunata et tuleks ühine staadion.

PS
    Oled sa ise Anfieldil käinud ?

Kommentaar

Algselt postitas lfc
      Mis põhjusel sina seda tahad ?
      Ma suudan välja mõelda ainult selle et raha jääks klubile rohkem.
      Liverpooli klubi ja poolehoidjad enamuses on vastu.
      Sest minu jaoks on vihavaen Evertoniga möödanik. Õieti pole seda kunagi olnudki. Majanduslikus mõttes oleme mõlemad valgusaasta kaugusel Londoni või Manchesteri rikkuritest. Samas mõlemad pika (et mitte öelda ühise) ja uhke ajalooga klubid, kes tahavad jõuda tagasi tippu. Miks mitte ühes asjas koostööd teha, kus seda teha saaks. Kas ikka on mõttekas kulutada üksipäini üle 100 miljoni naela staadioni tarbeks, kui saaks kulud kahasse meetodil teha.

Ei, ma ei ole Anfieldil käinud. Nagu siin foorumis juba selgeks räägitud, olen ma üle 20 aastase staazhiga libafänn.
      the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
      because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

ma olen kuulnud 60-70 milli ,mitte üle 100.
        +15000 kohta toob ka midagi sisse.
        Üksikpiletid Premieri mängul 30-45£ ,sõltuvalt kes vastas on.
        Premieri hooaja pilet on ca 500£
        (Minu arust oli Wenger see kes ükskord mainis et Manu teeb piletitega tulu 1 mill mängu pealt rohkem kui Ars ,aga täpselt ei mäleta)

Aga pole meil siin mõtet seda arvutada

Pealegi nagu eston#21 juba mainis :staadionit jagavad ainult väikeklubid.

kahe tunni pärast mäng kodus Watfordiga ,seekord siis reservide asemel esimene koosseis liigakarika poolfinaanis.

Ning uudised võimalike ostude kohta pole ,ainult spekulatsioonid

Kommentaar

Ega juhuslikult austatud foorumikaaslastest keegi ei oskaks anda mõnda linki või värgeldust, kust antud mängu näha saaks?

Kommentaar

Algselt postitas lfc
            ma olen kuulnud 60-70 milli ,mitte üle 100.
            arsenal ehitab ka uut staadionit londonis. algul loodeti ka saada valmis summaga alla 150 miljoni naela. nüüd räägitakse summast 357 miljonit naela. ei usu, et liverpool sellest niipalju odavamalt oleks saanud, hoolimata sellest, et maa hind on ilmselt erinev.

Kommentaar

Väike uudis Liverpooli Fännidele!

Täna toimub Liverpool ja Watford . Seda näitab ka Viesat Sport 1 kell 21:55 Otseülekandena.

Kommentaar

Algselt postitas reed

Algselt postitas 10

Algselt postitas lfc
                lisaks ka väravavaht Cesar (?)
                Cesar on parim väravavaht Real\'is, seega ma arvan et diil ilma Cesar\'ita oleks tunduvalt viletsam. 6.5 milli ainult Morientese eest oleks liig.
                mille najal sa seda väidad ,et ta parim seal on...pole teda juba ammu väljakutel nähtud ju vist!?
                see et sa 10 aastane oled ei õigusta su lolle väiteid. see hooeaeg on platsile pääsenud ja näidanud oma taset. realis ei pääse platasile mitte taseme järgi, või vaidled?
                Sa vist ei tea, mis moodi valmib talveks moos. Kõigepealt võtab ema purgid, kuid enne seda tuleb tuua marjad soost.

Kommentaar

Algselt postitas davids26

Täna toimub Liverpool ja Burnley ära jäätud kohtumine. Seda näitab ka Viesat Sport 1 kell 21:55 Otseülekandena.
                  mida kuradit? Poolil 2 mängu siis täna ve? irw. CC poolfinaal Hornetsiga hoopis täna ju.

Kommentaar

Algselt postitas 10
                    või vaidled?
                    vaidleks jah. vähemalt vv-de osas.

Kommentaar

Algselt postitas erts

Algselt postitas 10
                      või vaidled?
                      millal viimati noor kukk hea mängu tegi?. mingi kaks aastat tagasi?
                      Sa vist ei tea, mis moodi valmib talveks moos. Kõigepealt võtab ema purgid, kuid enne seda tuleb tuua marjad soost.

Kommentaar

Algselt postitas 10

Algselt postitas erts

Algselt postitas 10
                        või vaidled?
                        millal viimati noor kukk hea mängu tegi?. mingi kaks aastat tagasi?
                        nalja teed ve? kui sa oleks RM mänge viimase (näiteks) kahe aasta jooksul vaadanud, siis sa oleksid nõus et Iker on sealne kaitse tugitala kohati isegi ainus kvalifitseeritud keskkaitsja tõsiselt. ja naljakas aga JUST viimane mäng (derby) tõeastas seda eriti. ilma temata oleks kuninglik klubi magusa 1:3 luti imend.

sorry for OT.

Kommentaar

Algselt postitas erts

Algselt postitas davids26

Täna toimub Liverpool ja Burnley ära jäätud kohtumine. Seda näitab ka Viesat Sport 1 kell 21:55 Otseülekandena.
                          mida kuradit? Poolil 2 mängu siis täna ve? irw. CC poolfinaal Hornetsiga hoopis täna ju.
                          Poiss oli lihtsalt nii õhinas, et saab midagi kirj. ilma, et ta seda sportnetist või sport.etv\'st kopeerinud oleks! (Kui vaadata tänast viasat sport 2 kava siis: 20:55 DIREKT: Liverpool-Watford Fotboll: Engelska ligacupen)

Kommentaar

Algselt postitas siimsorokin
                            DIREKT: Liverpool-Watford Fotboll: Engelska ligacupen)
                            oot-oot kas VS1 või VS2 näitab siis mängu? VS1 ju osad kaablioperaatorid ei näita.

Kommentaar

vs2 ei näita ,homme vist video pealt keset päeva oli.

Aga

Sly Sports:REAL AGREE TO MORO MOVE

£6 milli ,leping 4,5 aastat.

Kommentaar

Algselt postitas SleepWalking
                                arsenal ehitab ka uut staadionit londonis. algul loodeti ka saada valmis summaga alla 150 miljoni naela. nüüd räägitakse summast 357 miljonit naela. ei usu, et liverpool sellest niipalju odavamalt oleks saanud, hoolimata sellest, et maa hind on ilmselt erinev.
                                357 miljonist on asi siiski kaugel, aga üle 100 küll.
                                BBC täna:
                                The cost of Liverpool\'s planned move to a new 60,000-seater stadium at Stanley Park has also risen from an estimated £80m to £110m.
                                the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                                because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Working...
                                X