Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Manchester City

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• RealFan
    replied
    Algselt postitas Devil Vaata postitust
    Minu teooria põhineb sellel, et suurriikide keskmised fännid ei näe niipalju oma keskkonnast välja kui väikeriikide võõrleeginoäridest fännid (kelle parim sõber pigem fännab teise võõrriigi suurklubi).

Muidugi Bayerni puhul võib teoretiseerida, et liiga võitmine on too iisi (Üks põhjuseid miks Pep lahkus?), samas ei olnud Bayern 2007-12 just väga edukas sellel rindel.

Kimmichi negatiivsete tsitaate ma ei leidnud, aita. Pigem oli Pep see kes, tast mängija tegi? Mis on ka kiilaka spanjardi üks tugevusi, luua uusi superstaare.

Aga City CLi teemadel - Juventus, City, Barcelona, Real, PSG, Bayern - kes neist kuuest? IMHO kõigil võrdsed võimalused. Hea õnnega võivad siia veel lisanduda Spurs, Pool, United, Chelsea. Minu arvates on see aasta erikuradima lahtine.

Juve on nõrgem, kui varem aga tõestanud ennast.
    City hoog on kõva, aga kas 50milli mehed saavad 100 ja 200 millistele vastu?
    Barca treeneri oluliseim tiitel pärineb Kreeka liigast.
    Real liiga näitude pealt ei julgeks kolmandat järjestikust lubada.
    PSG kasutab City mudelit aastast 2009 (kallim edasiarendus), ei ole varem CLis toiminud.
    Bayern - Kas Jupp on maagiline jupp?

Spurs - Kane ja Potts võivad üllatada.
    Pool - Äkki löövad rohkem kui teised (kõige ebatõenäolisem)
    Untited - Bussjuht on hea parkija.
    Chelsea - Conte't ei tasu maha kanda.
    Võid vaadata Reali CLi võiduga lõpenud aastate tulemusi teistes sarjades. Ilmselt võib hulgaliselt sarnaseid näiteid leida ka teiste klubide kohta.

Leave a comment:

• Devil
    replied
    Algselt postitas Pints Vaata postitust
    Ikka kiputakse arvama, et anda arvamus esindab enamust. Ma võiks siia visata ka negatiivse maiguga tsitaate (Kimmich) mängijatelt aga ei viitsi otsida. Suuresti jagunevad arvamused siiski kaheks aga ma ei kalduks äärmusesse. Kindlasti ei arva, et Pepi aeg oli põrumine aga seda ei tasu ka ülehinnata.
    Minu teooria põhineb sellel, et suurriikide keskmised fännid ei näe niipalju oma keskkonnast välja kui väikeriikide võõrleeginoäridest fännid (kelle parim sõber pigem fännab teise võõrriigi suurklubi).

Muidugi Bayerni puhul võib teoretiseerida, et liiga võitmine on too iisi (Üks põhjuseid miks Pep lahkus?), samas ei olnud Bayern 2007-12 just väga edukas sellel rindel.

Kimmichi negatiivsete tsitaate ma ei leidnud, aita. Pigem oli Pep see kes, tast mängija tegi? Mis on ka kiilaka spanjardi üks tugevusi, luua uusi superstaare.

Aga City CLi teemadel - Juventus, City, Barcelona, Real, PSG, Bayern - kes neist kuuest? IMHO kõigil võrdsed võimalused. Hea õnnega võivad siia veel lisanduda Spurs, Pool, United, Chelsea. Minu arvates on see aasta erikuradima lahtine.

Juve on nõrgem, kui varem aga tõestanud ennast.
    City hoog on kõva, aga kas 50milli mehed saavad 100 ja 200 millistele vastu?
    Barca treeneri oluliseim tiitel pärineb Kreeka liigast.
    Real liiga näitude pealt ei julgeks kolmandat järjestikust lubada.
    PSG kasutab City mudelit aastast 2009 (kallim edasiarendus), ei ole varem CLis toiminud.
    Bayern - Kas Jupp on maagiline jupp?

Spurs - Kane ja Potts võivad üllatada.
    Pool - Äkki löövad rohkem kui teised (kõige ebatõenäolisem)
    Untited - Bussjuht on hea parkija.
    Chelsea - Conte't ei tasu maha kanda.

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Ma kuulun sinna leeri, kes arvavad, et domestic eelkõige, usun et ka enamus bayernlasi on sama meelt. CLi on kõigil raske kindlustada ning see oli Pepi alles teine korralik treenerikoht. Pigem on Bayernil kahju, et ilma jäädi nii kiiresti.

Pep on teinud City'ga, olgem ausad midagi fantastilist, sest ükski liigatiitel või hooaeg nafta ajastul pole olnud rahakulutamisest hoolimata siiani veenev. Selle kõige juures on tema rekordost Aymeric Laporte...

Esimene hooaeg Bayernis läks ka Juppil pekki, enne trebelit...

JB arvamus asjast

[Jupp] has great experience, he's like a father figure for our team and everybody follows him. We're very happy."

"He's brilliant - one of the best," Boateng said, having added three Bundesliga titles and two DFB Cups to his collection during Guardiola's three-year stint in charge. "For me, tactically, he is the best. This season, Man City have bought a lot of good players. You can see that it's his team now. They're playing very well."
    Ikka kiputakse arvama, et anda arvamus esindab enamust. Ma võiks siia visata ka negatiivse maiguga tsitaate (Kimmich) mängijatelt aga ei viitsi otsida. Suuresti jagunevad arvamused siiski kaheks aga ma ei kalduks äärmusesse. Kindlasti ei arva, et Pepi aeg oli põrumine aga seda ei tasu ka ülehinnata.

Minule meeldib, et tal siiani meiega (Bayerniga) side olemas. Tal ju maja endiselt alles ja perega veedab tihti Münchenis aega koos meie paksude bossidega. Alles kirjutati, kuidas Pep, Jupp ja Tuche armastavad koos ühes restoranis lõunal käia. Selliseid asju hindan mina kõrgelt, kui endisel mängijal või treeneril klubiga head suhted säilivad ka peale lahkumist.

Aga teemasse tulles, siis olen nendega päri, kes Cityt hetkel kergeks favoriidiks peavad.

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Mis see Bayerni ootuspärasus siis on?!
    ---
    UEFA Champions League / European Cup
    Champions: 2000–01, 2012–13
    Runners-up: 2009–10, 2011–12
    Semi-finals: 1999–2000, 2013–14, 2014–15, 2015-16
    Quarter-finals: 2001–02, 2004–05, 2006–07, 2008–09, 2016–17
    Round of 16: 2003–04, 2005–06, 2010–11

UEFA Europa League / UEFA Cup
    Semi-finals:2007–08
    ---

Selle pealt ütleks, et ootuspärasus on pool/veerandfinaal.
    Siin ikka mängib rolli see, kuidas CLis kaotati. Mitu korda mindi taktikaliselt alt ja saadi suurelt, sellest ka tingitud minu viide.

Leave a comment:

• Devil
    replied
    Algselt postitas JuriM Vaata postitust
    Tavaliselt jah, aga Pep toodi ikka ühe ja ainsa eesmärgiga, CL Tiitel, ei vähemat.
    Ma kuulun sinna leeri, kes arvavad, et domestic eelkõige, usun et ka enamus bayernlasi on sama meelt. CLi on kõigil raske kindlustada ning see oli Pepi alles teine korralik treenerikoht. Pigem on Bayernil kahju, et ilma jäädi nii kiiresti.

Pep on teinud City'ga, olgem ausad midagi fantastilist, sest ükski liigatiitel või hooaeg nafta ajastul pole olnud rahakulutamisest hoolimata siiani veenev. Selle kõige juures on tema rekordost Aymeric Laporte...

Esimene hooaeg Bayernis läks ka Juppil pekki, enne trebelit...

JB arvamus asjast

[Jupp] has great experience, he's like a father figure for our team and everybody follows him. We're very happy."

"He's brilliant - one of the best," Boateng said, having added three Bundesliga titles and two DFB Cups to his collection during Guardiola's three-year stint in charge. "For me, tactically, he is the best. This season, Man City have bought a lot of good players. You can see that it's his team now. They're playing very well."

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    ---

---

Tavaliselt jah, aga Pep toodi ikka ühe ja ainsa eesmärgiga, CL Tiitel, ei vähemat.

Leave a comment:

• Devil
    replied
    Algselt postitas Pints Vaata postitust
    NII vaimukas oled, sellised asjatundmatud viited sulle au just ei tee.
    Aga teemasse tulles, siis selline oht on tõesti olemas, et kui liigas end mugavalt tuntakse, siis ei suudeta end õigele lainele saada. Samas Bayerni fännina võin õelda, et see polnud ainukene põhjus miks ootuspäraselt mõnel aastal CLis ei esinetud.
    Vigastused + kehv taktika omasid ikka oluliselt suuremat kaalu, sest ka Juppi kolmiku ajal oli liigas juba üsna varakult kõik otsustatud.
    ---

---

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Algselt postitas Katk Vaata postitust
    Mingi aeg tagasi Buyernile maksis liiga varajane liigatiitli kindlustamine kätte kuna liigas edaspidi jalutati lati alt läbi ning siis CLis ei suudetud ennast uuesti õigele lainele viia. Ehk ei juhtu seda cityga kuigi ühine nimetaja toolil on olemas.
    NII vaimukas oled, sellised asjatundmatud viited sulle au just ei tee.
    Aga teemasse tulles, siis selline oht on tõesti olemas, et kui liigas end mugavalt tuntakse, siis ei suudeta end õigele lainele saada. Samas Bayerni fännina võin õelda, et see polnud ainukene põhjus miks ootuspäraselt mõnel aastal CLis ei esinetud.
    Vigastused + kehv taktika omasid ikka oluliselt suuremat kaalu, sest ka Juppi kolmiku ajal oli liigas juba üsna varakult kõik otsustatud.

Leave a comment:

• Katk
    replied
    Mingi aeg tagasi Buyernile maksis liiga varajane liigatiitli kindlustamine kätte kuna liigas edaspidi jalutati lati alt läbi ning siis CLis ei suudetud ennast uuesti õigele lainele viia. Ehk ei juhtu seda cityga kuigi ühine nimetaja toolil on olemas.

Leave a comment:

• gizmoduck
    replied
    väljamaa foorumites tuhlates, siis liigavõidust räägitakse rohkem, kui CList ning ma suht ka mõistan seda. Meeskonna bossude soov seda karikat katsuda on aga suht selge ning vähemalt seal silmis enne finaali välja kukkuda oleks feil. Siiski, on hea näha, et tiim toimib ja mängijatel endil pole sellist häda nägu peas nagu Pellegrini viimased aastad olid. Ühtegi euroopa suurt vastu tulnud veel pole, et raske hinnata, kuidas nende vastu tuhinat oleks. Praegu vähemalt ükshaaval neid vigastatuid tagasi tulemas (Delph, Sane ja Foden), et võiks loota, et kui terveks jäädakse, siis ühtegi sellist, kelle vastu hakkama ei saaks, ei tohiks väga olla.

Nagu paar kommentaari tagasi öeldud, et põhiline oleks pingevaba lähenemine ja mitte lasta end liigas vigaseks kolkida.

Leave a comment:

• Wingback
    replied
    22 minutiga 3-0, not bad.

Kui üldse CL triumf'ist teie klubi puhul rääkida, siis miks mitte nüüd, nii hea hooaja pealt (sh kogu tänaseks saavutatud mängupilt) mitte midagi suurt saavutada (nagu finaal), oleks minuarust pettumus! Pingevabalt saab ka kogu asjale läheneda, sest favoriitide raskused lasuvad ajaloo tõttu teiste klubide õlgadel.

Leave a comment:

• tartanjan96
    replied
    Algselt postitas NEY Vaata postitust
    Kauaks Sané eemale jääb? Ilma temata võib veel raskeks minna, ma arvan.
    Need ajad, kui meil premmis raskeks läks on lõplikult LÄBI!!!

Leave a comment:

• Kenny's Heroes
    replied
    truu dätt

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Umbes 2 kuud.

Leave a comment:

• NEY
    replied

Leave a comment:

Working...
X