Jummel küll - täna setanta 2 pealt ‘pool vs Palace. Ma pole kindel, kas julgen vaadata.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Võrdne võitlus ei tule. Palace’il palju põhimehi alustamas js Mateta/Mitchell pingilt võtta. Meil pole vahetuses ainsatki täiskasvanut. Väljakul suuresti sats, mida sai ennustatud. Lemmiklaps Kerkez ka jälle väljakul.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Ses suhtes, et kui kodus ei taha ka võita, siis midagi kusagil logiseb.
Bla, bla, bla... mängud ja efektiivsus. Bljaad, läheme nüüd igat mängu kaotama?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
See karikas on küll väga hea võimalus igasugustele noortele mänguaega anda, aga viimast kuud arvesse võttes ikkagi päris huvitav valik treeneri poolt, et ta vahetuspingi ka selliseks tegi.
edit: okei, vaatasin tulevaid mänge. Eks ta läks all-in nende peale, kuna see oli ainuke mäng, kus mingisugustki rotatsiooni teha. Eks saab näha."The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art and all science. He to whom this emotion is a stranger, who can no longer pause to wonder and stand rapt in awe, is as good as dead: his eyes are closed."
Kommentaar
-
Ma saan aru, kui mängija(d) veab alt, vastane õnnestub, taktika läheb pekki või vigastused segava, proovid midagi uut, annad võimalusi jne. Pask juhtub.
Mida aga on raske seedida, on mingid kuradi skeemitamised ja "ma ei otsi süüdlast, kuid..." jne lähenemine.
Nagu mängi, mine võitma ja ära lalise, tra küll pane see excel käest nah, sest enam ei kaota mitte mänge, vaid poolehoidjaid ja staadioni.
Puhas ülbus.
Lühidalt - ole alandlik.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Mõtlesin ka selle Rodgersi paralleeli peale. Ja tal samuti kunagi tassis Suarez, peaaegu tiitlini. Liverpoolil tassis eelmisel hooajal Salah, päris tiitlini.Algselt postitas mcnamara Vaata postitustJätsin teise poolaja vaatamata. See oli Brendan Rodgers 2014 all over again. Häbiväärne.
Aga ei maksa nüüd liiga leili ka minna. See koosseis oli ikka noored + julge katsetus kaitses. Väga väga tugeva Palace'i vastu. Ega kui oleks põhiga kaotanud, oleks asi hullem ja millal sa siis puhkust annad põhile? Ikka selles mängus - just oli palju võõrsilmänge järjest peale koondisepausi, nüüd tulemas Villa, Real Madrid ja City. See oli vajalik paus, sest mänge on liiga palju. Aga nüüd tuleb kurat jalad kõhu alt välja võtta.
Mille peale panustasid siis, Liverpooli võidu? See on praegu väga rumal panus...ise panustasin (teen seda üliharva) Palace peale, sest koef oli ülikõrge. Iizi money.Algselt postitas Ibanez Vaata postitustKuradi maksabassein. Rikkus beti ära.
Kommentaar
-
Kle, te kukkusite eelmine hooaeg peaaegu välja + neid ilusaid viiteid on veel. Sit this one out.Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustPeale SAFi pole united kordagi kaotanud seitsmest järjestikusest mängust kuute. Ega ka nelja järjestikust premi mängu. Väike perspektiiv hetke seisu.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
- Likes 1
Kommentaar
-
See mu point oligi, et peale SAFi on klubi olnud täielik tsirkus, aga nii madalale pole kordagi langetud ühelgi perioodil. See pole vist kohale jõudnud kellelegi. Meedias oleks täielik mäss kui peale sellist kulutamist united sellises faasis oleks.Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
Kle, te kukkusite eelmine hooaeg peaaegu välja + neid ilusaid viiteid on veel. Sit this one out.Dreams cant be buy
Kommentaar
-
Koht 15. Ma kordan, koht 15!Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust
See mu point oligi, et peale SAFi on klubi olnud täielik tsirkus, aga nii madalale pole kordagi langetud ühelgi perioodil. See pole vist kohale jõudnud kellelegi. Meedias oleks täielik mäss kui peale sellist kulutamist united sellises faasis oleks.FC Flora
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar