Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Liverpool FC

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas $$$ Vaata postitust
    Lisaks minu arust kaitses oleme olnud kohutavad ja väga lihtne on seda Konate kaela ajada, kas mees on juba mõtetega madriidis? Väga kahju, et me ei saanud Marc Guehi palacist kätte, aga ma veel veidi loodan, et ehk Jaanuaris tehaks see ost ära!
    Minu meelest ei ole mõtet üldse konkreetsetele kaitsjatele keskenduda - probleem on meeskonna ülesehituses. Näiteks viimati jäi Bradley Doku vastu täiesti üksi, keegi ei jõudnud teda aitama. Salah tagasi ei tulnud, mida ta parematel päevadel väga edukalt tegi ning ka keskpoolikutest polnud abi. Meeskondlik mäng peab palju paremini toimima - kui tahame, et need vastaste ülekaalus rünnakud ning lihtsalt sisselastud väravad lõpeksid. Slot samas ei kavatse oma mänguplaani muuta.
    the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
    because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Jaanuaris tuleb täispangaga üritada Marc Guéhi meie ridadesse tuua, teda oli rohkem vaja kui Isak'ut või Wirtz'i, sorry, aga see on tõsi!
      Iseasi kas antakse, vaevalt, aga olen pettunud kui me ei proovi, sest meil oli juba suvel see soov ja raha olemas, lihtsalt mindi viimase minuti survega üritama ja saadi valusalt vastu näppe.
      Konate ei tundu tüüp, kellega oleks pikka tulevikku siin anyway.

Kommentaar

Ennem võiks süsteemi jooksma saada, kui uusi mängijaid tuua. Siin saab trenna otsa vaadata.
        see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Working...
        X