Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Manchester United FC

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• plastic
    replied
    Algselt postitas decrakas Vaata postitust
    Maquire ja casemiro peaks ammu läinud olema selle foorumi järgi
    Mitte selle foorumi järgi, vaid ka klubi järgi. Lihtsalt keegi teine neid ei taha.

On loogiline, et slabhead ja 2025. a Casemiro saavad hakkama kenasti PL 14. klubis. Kontekst loeb ja vähe imelik lüke sult. Või top 4-6 klubidel need kaks venda astuksid algkoosseisu?

Leave a comment:

• Raitsu
    replied
    Algselt postitas Rudy Vaata postitust
    Ma läksin eile 65.minutil magama
    Aga, meil on uut keskkaitset vaja, sest Harry Slabhead alustab nüüd ründes ja Hojlundi poiss vaatab pingilt seda levelit. Okei, eile oli ilusti näha, et kui Hojlundile ei söödeta, siis ongi raske skoorida.
    Brunole tehke juba see kuradi ausammas valmis.
    Tegelt söödeti küll, lihtsalt midagi ei jää pidama. Usu mind, oma silme all ja ma väga austan Rasmuse talenti aga seal on abi vaja

Leave a comment:

• Rudy
    replied
    Ma läksin eile 65.minutil magama
    Aga, meil on uut keskkaitset vaja, sest Harry Slabhead alustab nüüd ründes ja Hojlundi poiss vaatab pingilt seda levelit. Okei, eile oli ilusti näha, et kui Hojlundile ei söödeta, siis ongi raske skoorida.
    Brunole tehke juba see kuradi ausammas valmis.

Leave a comment:

• jooseps
    replied
    ManU alustas Ülestõusmispühi päris varakult

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Casemiro teenis pendla 3:4 Casemiro assistis Mainoo 4:4 Casemiro assistis Maguire 5:4

Anoh.. miks me üldse ELi mängime? Ahja võitsime FA Cup'i... Seal olid samasugused mängud kõik...

Bladi futbal

Leave a comment:

• decrakas
    replied
    Maquire ja casemiro peaks ammu läinud olema selle foorumi järgi

Leave a comment:

• nimastain
    replied
    “welcome to the real world”

Garnacho koha pealt ütleks, et viimased mängud suht hea olnud võrreldes vahepealsega. Töötab ilusti, teeb basic asju ja milles on suur areng olnud - ta on rohkem võimalusi hakanud teistele tekitama.

Leave a comment:

• golgolgol
    replied
    No ma ilmselt ei olnud ainuke, kelle usk oli kadunud
    Aga Garnacho osa jääb jõusse.

Mainoo finishing ja Casemiro pass pluss Harry goll- fcn awesome!

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitas golgolgol Vaata postitust
    See taaskordne täislaskmine…ajupeerude paraad.
    Ja no Garnacho lihtsalt faking ei oska palli väravasse lyya…
    Hoia neid hobuseid VEITS

Leave a comment:

• Mister
    replied
    Haige asi on see tiim.

Leave a comment:

• golgolgol
    replied
    See taaskordne täislaskmine…ajupeerude paraad.
    Ja no Garnacho lihtsalt faking ei oska palli väravasse lyya…

Leave a comment:

• golgolgol
    replied
    Mazraoui kallal mina ei vòtaks. Slippis, bad luck…pigem on mystika, kuidas need jârgmised kolm lammast ei suutnud palli kätte saada. Ja kui sul on Dalot ja Amass pòhis, pluss vâhese mängupraktikaga Lindelöf- siis siuksed asjad olid ette nähtud juhtuma. Vennad lihtsalt uitavad ringi platsil. Peas on kinni nii paljud asjad, need valesöödud on kohati ikka rämedalt piinlikud, lihtsalt ise tekitatakse vastastele optsioone nõelata. Suurem küsimus on see, et kui paljud siit tiimist üldse on vòimelised kuskilt kehaõõnsustest oma munad üles leidma.

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    kuidas kellegi jaoks need premi mängud see hooaeg rohkem tähendavad kui hooaja eelsed sõpruskohtumised? Neljap on ainukene tähtis mäng hetkel oodata.

Leave a comment:

• Mister
    replied
    Algselt postitas poldake Vaata postitust

On sul veel mingid sõnu peale homo ja .
    Ma tõsiselt küsin, sa nagu ootasid, et võidame?
    Võib-olla oleks kui oleks Liverpooli lucky saanud. Esimene värav tundus, et oli käega mäng aga ei tea, sest pole ühtegi kordust näinud. Enne teist oli potentsiaalne penalt aga kohe löödi vastu. Viimased kaks lihtsalt kingitused. Meie värav oli ka väga lihtne. Igati teenitud kaotus.
    Loodame, et võidame Euroopa liiga aga kui ei võidaks, siis oleks järgmine hooaeg suurem võimalus too 4 jõuda. Newcastle elav näide, mängisid ühe hooaja Euroopas ja kohe põrusid. Ja saab ka keskpäraste mängijatega teha häid esitusi kui pole Euroopat nagu tänane vastane näitas
    Võitu ei lootnud, küll aga matuursemat mängu.
    Olen igati Amorimi usku, aga ma ei ole rahul absoluutselt tema tiimivalikutega Premmis ja EL'is hetke seisus, kus Premm on üsna pohui ja oleks pidanud a'la Zirkzeed hoidma ilmselgelt tulevaks neljapäevaks. Tulemus käes. Las noored möllavad - ilmselgelt välja enam ei lange, aga midagi enam saavutada ka pole Premmis, sestap EL'ist sõltub ikka väga palju.

Kurb on see, et meil on 2 väga kehva väravavahti, ning Altay on lihtsalt järjekordne stamp ja meenutus sellest, kui katastroofiline ETH oli klubile.

Leave a comment:

• Rudy
    replied
    Mazroui on üldiselt väga hea olnud, aga viimasel kuul on tõesti paska tootnud.

Leave a comment:

Working...
X