Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Manchester United FC

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• golgolgol
    replied
    Algselt postitas golgolgol Vaata postitust
    Nonoh, staar Marcus maandub Aston Villas. Laen ja ostuoptsioon.

Lisaks Malacia Benficasse laenule.
    According to F Romano an agreement is in place for Villa to cover 70 percent of Rashford's £325,000-a-week salary in a loan for the rest of the season. He adds there is a £40m ($49.5m/€48.8m) buy option, with a potential three-and-a-half-year deal to follow.​

Ja Malacia diilist asja siiski ei saanud, otsitakse kiiresti uut laenule andmise varianti.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitas nimastain Vaata postitust

Ei usu oma silmi…lõpuks on see juhtumas. Kuidagi võiks Casemirost ka lahti saada, oleks päris kasulik.

Keegi teab, miks need top vennad seal arsenali akadeemias olla ei taha? ManU seisukohast muidugi suurepärane
    Selle noore ründaja kaasust nii palju ei tea, küll aga Ayden Heaven tahtis liikuda mujale, et saada rohkem võimalusi ja areneda rohkem mängijana - Arsenal nägi teda ainult keskkaitsjana edasi, aga ta tahaks rohkem keskväljal nr 6 peal mängida ka. Me pakkusime talle seda. Kutt tundub talendikas ja loodetavasti saab asja.

Leave a comment:

• nimastain
    replied
    Algselt postitas golgolgol Vaata postitust
    Ei usu oma silmi…lõpuks on see juhtumas. Kuidagi võiks Casemirost ka lahti saada, oleks päris kasulik.

Keegi teab, miks need top vennad seal arsenali akadeemias olla ei taha? ManU seisukohast muidugi suurepärane

Leave a comment:

• golgolgol
    replied

Lisaks Malacia Benficasse laenule.

Dorgu on kohe official ning Arsenalist toodi lootustandev 18a CB Ayden Heaven

Mingid jutud ka Mathys Teli laenule toomise osas (eri jutte, kas ostuoptsiooniga või lihtsalt laen).

Leave a comment:

• nimastain
    replied
    Lihtne mäng aga mulle aina enam meeldib Altay väravas.

Leave a comment:

• $$$
    replied
    Ma olen taktikaks valinud lihtsalt mitte lugeda mitte mingeid transferite 'uudiseid' välja arvatud, kui tuleb ametlikult klubi kodulehelt. 99% on pastakast imetud.

Leave a comment:

• golgolgol
    replied
    Algselt postitas Wingback Vaata postitust
    Isegi Skysports pläkutab Granacho müügist, mida siis üldse uskuma peab tänapäeval?
    Krt need transfer akna ajad võib vist üldse "uudistest" loobuda, on tunne.
    Fabrizio Romano instagram on minu arvates üks parimaid. Storydes jagab daily basis rumors ja siis päris tõsistest asjadest teeb postituse…samuti jagab storydes Youtube videolinke, kus paari päeva tagant top uudiseid lahkab.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Isegi Skysports pläkutab Granacho müügist, mida siis üldse uskuma peab tänapäeval?
    Eks see tiba selline varbaga vee katsumine ole, oleks Napoli kohe lollilt emotsiooni pealt 70 milkut pakkunud ta eest ja Garnacho ise ka olnud super huviline, ehk oleks kohe tehinguks läinud. Hetkel väga vähe tõenäoline, et ta kuhugi läheb peale Antony minekut.

Leave a comment:

• Wingback
    replied

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Täiesti arusaamatu kui asi lõplikult Garnacho müügiga laheneb. Üks talendikamaid vendi teil, aga riietusruumis on juba peatreeniga vist suusad täiesti risti läinud ja üksteist v saadetud. Olen 100% kindel et see poiss kuskil mujal hätta ei jää. Sama ma Rashy-Trashy kohta ei ütleks. See võib vabalt ka mujal suure kaarega flopata.
    Wat? Poiss on põhis ja iga pressikas kiidab garnachot. ELis meeskonnas juba kaasas ka ehk väga vähe tõenäoline, et müüakse. Rashfordiga ajasid sassi?

Leave a comment:

• Wingback
    replied
    Täiesti arusaamatu kui asi lõplikult Garnacho müügiga laheneb. Üks talendikamaid vendi teil, aga riietusruumis on juba peatreeniga vist suusad täiesti risti läinud ja üksteist v saadetud. Olen 100% kindel et see poiss kuskil mujal hätta ei jää. Sama ma Rashy-Trashy kohta ei ütleks. See võib vabalt ka mujal suure kaarega flopata.

Leave a comment:

• Ibanez
    replied
    Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust

Näpust imetud stats jälle. Proovi paremini
    Mul pole vaja näpust neid imeda. Transfermarkt ja muud säänsed lehed kirjutavad. Vastupidiselt jällegi sulle, kes Garnachole rohkem väravaosalusi külge kleepis kui Musialal ja Wirtzil. Sobilikud statsid otsisid ju sina välja, kui 2023 mängu tõid.

Mis puutub kuupäevi, siis sina oled meil rohkem selline "kuu aega tagasi statsid vaid loevad," tüüpi sell.

Saka mängib äärel, mitte keskel ja kastis pidevalt. Pole sobilik positsioon vs positsioon võrdlus.

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Algselt postitas COYI Vaata postitust

Kust sinu stats imetud on? Ibanezel õigus, 12 mänguga koondises 0 väravat 2024.
    Et on normaalne otsida täpselt need kuupäevad kus väravat ei löö ja siis seletada kui tähtis stats see on? Premi näitel võtame, siis Saka, 2024 lõi koondises 1 värava - päris sitt vend jah?

2023 lõi hojlund koondises 7, aasta top scorer, sama palju kui tolle aasta top scorer edetabelis 2, 3 ja 4 koht kokku.

Ta on fkn 21, ära võrdle teda Kanega ja Lewaga eks?

Leave a comment:

• plastic
    replied
    Sessuhtes, et see va göykeres vms mängis samas vanuses kuskil teises bundesligas.

aga eks argument ole, et vb on rasmuse koht ka seal.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Patrick Dorgu tehtud siis! Vähemalt ei pea enam ootama kuni Luke Shaw terveks saab

Leave a comment:

Working...
X