Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

nojah minu point oligi selles, et mancini tegi neid üleastumisi kuidagi jõle toorelt ja aeglaset aga nagu näha väga effektiivselt nii et aplaus talle.......... lihtsalt ma tahtsin meelde tuletada, kes hetkel sellel alal üks eksperte ikkagist on
    fc pohmell

Kommentaar

Algselt postitas duff_K Vaata postitust
      nojah minu point oligi selles, et mancini tegi neid üleastumisi kuidagi jõle toorelt ja aeglaset aga nagu näha väga effektiivselt nii et aplaus talle.......... lihtsalt ma tahtsin meelde tuletada, kes hetkel sellel alal üks eksperte ikkagist on
      Showboat. Efektiivsus on see, mis teenib eksperdi nime, kuigi eks Kristiinagi ole klass. Amantino on parem eniveis. Lööb sellise ja sa ei pea oma pead enam vaevama mõttega, kas teha endale kõrvaaugud või ei.
      jokers to the right
      clowns to the left of me

Kommentaar

Sõna jõhkra all ma ei mõelnud tegelt tooreid ;D
        Minuarust oli seda kolli väga mõnus vaadata. Karp jäi vabsee lahti. Üks CLi parimaid kolle imo see aasta.

Kommentaar

Vot seda mängu mina ootasin ja lootsingi. Eks 25 aprill siis näeme.
          Forza Roma!!!

Kommentaar

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
            Showboat. Efektiivsus on see, mis teenib eksperdi nime, kuigi eks Kristiinagi ole klass. Amantino on parem eniveis. Lööb sellise ja sa ei pea oma pead enam vaevama mõttega, kas teha endale kõrvaaugud või ei.
            kle kui sa tahad öelda et mancini on parem siis sa paned ikka mõnusalt lampi.....võib olla sinu arvates küll aga tegelikkuses nii see ei ole.......... see, et cristiano naistele ka peale läheb paremini kui mancini on ainult pluss tema jaoks ju
            fc pohmell

Kommentaar

No need kõrvarõngad ja muu jama...see selleks.

Aga Mancini on küll üks alahinnatud mängija. Vend peaks koondises ka olema muarust ja üldse on Alessandro ikka vääga kõva tegija.

Kommentaar

ja ma ei väidagi, et mancini miskis mõttes kehv oleks.......ta on kindlasti üks maailma parimaid oma positsioonil aga lihtsalt tuletaks meelde, et paar venda on maybs paremad
                fc pohmell

Kommentaar

Ronaldod Ronaldodeks ja Mancinid Mancinideks, aga Roma võidab!

Kommentaar

Algselt postitas Britu Vaata postitust
                    Ronaldod Ronaldodeks ja Mancinid Mancinideks, aga Roma võidab!
                    Ma loodan ka :P

Kommentaar

Ma loodan et mitte
                      Daje!!!
                      1.totti koondisesse.
                      2.Money talks bullshit(totti) walks.
                      3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
                      "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Sul paremat pole teha, kui siin inguda?

Kommentaar

Algselt postitas Britu Vaata postitust
                          Sul paremat pole teha, kui siin inguda?
                          Po'hui, las kiunub, enamus on nagunii ta juba Ignore listi toppinud, suht huvitav on postitada iseendale

Kommentaar

Roma poolajaks Udinese vastu siis 2-0 ees. Totti littis kindla penalti ja Perrota kõksas ka peaga ilusti ära. Loodetavasti hoitakse hooaja lõpuni oma teist kohta liigas.

Kommentaar

Pole kahtlustki. Huvitavaks läheb 3 ja 4 koha pärast. Ja Totti lõi just 3-0

Kommentaar

Palju Totti see hooaeg suunanud on?
                                Liiga liider?

Kommentaar

Working...
                                X