Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Sensile omaselt on kink vananend, halvas konditsioneeris ning odav.

Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.

Parim laul

Kommentaar

Algselt postitas flameas Vaata postitust
      halvas konditsioneeris
      no vähemalt pole heas konditsioneeris

Kommentaar

Siiani ootan Lazio taandarenguga "fännide" vabandusi, et miks Elfsborgilt 1:0 pähe saadi...niiii nõrga klubi vastu ja veel pähe saada....ootan mängu kokkuvõtet läbi Lazio fännitaride pimedate silmade...
        FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
        sigpic

Kommentaar

count pojukene....Lazio läks teisele mängule 3-0 eduseisus....teie aga 3-3 viigiga.
          90% tõenäosusega Lazio oli edasi ennem, kui meeskond lennukiga maandunudki oli.
          Mängus kasutati varumehi ja mäng oli kehv...võita oleks võinud küll, aga mehed olid juba liiga kindlad, et edasi on juba mindud. Ma ei tea kas riomma peab kõik mängud võitma, aga Lazio tegi väikse treeningu...lihtsalt vahe oli selles, et ei oldud Formello staadionil vaid Boras.
          Muideks Elfsborgi staadion on nii sita kattega, et kaks Lazio põhimeest said pisivigastused. Edasiminek oli kindel, lollide fännide ja ajudeta Elfsborg on seljatatud.
          Igatahes edu ja jõudu Arturile pallide välja korjamise juures...Juve toob teid kahe jalaga maa peale....

Forza Lazio!!!!!!!!
          Daje!!!
          1.totti koondisesse.
          2.Money talks bullshit(totti) walks.
          3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
          "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Ei no tubli Cassetti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            Krt peab ikka aju olema, et teda juve clashiks algkoosseisu panna
            Oleme leidnud omale uue LORIA......
            sigpic

Kommentaar

Kes see türastanud pederast pani cassetti Motta asemele!!!!?!?!!?!?!?!??!?!!??!?!!?!!?!??!?!!?!? Tappa anda talle

Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.

Parim laul

Kommentaar

Cassettist ma ei hakka rääkimagi rohkem, aga rohkem mind huvitaks , et misk oli viimane kaitsja Riise? ja kas ikak kõik nägid et ta EI OLE KAITSJA VE? See vend jagab samaplaju kaitsmisest kui 5 aastane tüdruk hiiumaalt suhu võtmisest!

edit: AASTA VÄRAV ON SÜNDINUD, DANELE DE ROSSI!!!!!!!!
                sigpic

Kommentaar

Algselt postitas count Vaata postitust
                  See vend jagab samaplaju kaitsmisest kui 5 aastane tüdruk hiiumaalt suhu võtmisest
                  Kasper, oskad kommenteerida?

Algselt postitas flameas Vaata postitust
                  Kes see türastanud pederast pani cassetti Motta asemele!!!!?!?!!?!?!?!??!?!!??!?!!?!!?!??!?!!?!? Tappa anda talle
                  See vist jääbki saladuseks Aga mul on mingi kuri kahtlus, et äkki UUU pani.
                  The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Samas kõik oleneb tüdrukust.

Parim laul

Kommentaar

Esimene poolaeg läbi. Seis 1-1, peaks olema 2-2. Menezelt imeilus sööt Tottile ... aga Buffon järjekordselt tõestas miks on ta maailmas väravavaht nr.1. kohtunik on alla igasuguse arvestuse, jagab suvaliselt kaarte ja mäng pole tal kindlasti kontrolli all, kuigi mäng on tuline, peaks ikkagi kohtunik ennast paremini maksma panema ja mudiugi De Rossi teise värava võimaluse vilistas täiesti ebaausalt ära, samas Juvele pole ka just parim vilepartii. De Rossi teeb järjekordselt elumängu, nii kaitses kui rünnakul, De Rossi on üleplatsi mees ja väravat ma ei kommenteeri, seda vaadake ise ja imetlege
                      Tesiel poolajal ootan Vucinici Perrotta asemele, Mottat Cassetti asemele ja tehke palun selle Riisega idagi, ma ausalt kardan seda tegelast juba :S
                      PS! Ja kui keegi veel tahab kommenteerida kui nõrk Totti on, sisi äkki keegi seletaks mulle, miks talle on konkreetsed takjad külge pandud ja isegi ta särki tahetakse endale juba rebida Juve mnängjate poolt ... huvitav huvitav, ohutu mees ju ometigi
                      sigpic

Kommentaar

Miks huvitav varem Julio Sergiot kasutatud ei ole?
                        sigpic

Kommentaar

Tra Cassetti ei saandki viga!

Parim laul

Kommentaar

Algselt postitas F.Totti Vaata postitust
                            Miks huvitav varem Julio Sergiot kasutatud ei ole?
                            Huvitav miks Cassetti ikka veel platsil on? :O Või on tõesti Spaletti oma viimase mõistuse kaotanud???
                            sigpic

Kommentaar

cmon perrotta ja cassetti välja, vucinic ja motta sisse!

Parim laul

Kommentaar

Tra ma tapan selel Spaletti isiklikult ära, kas ta Vucinici 90ndal minutil ei tahtnud Juvele tutvustada ve? Cassetti ikka veel platsil? FANTASTILINE TREENERITÖÖ , müts paha ausalt, pange kõik pihku ma viskan oma arvuti minema nüüd tavai tra nhhuighsrklö gjkser
                                sigpic

Kommentaar

Working...
                                X