Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Huvitav mitu juve vänni nuga saab?

...

Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.

Parim laul

Kommentaar

Kas keegi soovib minupoolset mängu ülevaadet ve??? Kes mängu lõpuu nägi, sisi seal korra näitas kaadris Totti arvamust sellest jamast, vat see sama ilme ütles rohkem kui miljon sõna siia foorumisse. Juvelt ilus mäng, meil aga 2 mängu , 0 punkti , ainult Lazio häving täna õhtul võib selle veel heastada ...
      FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
      sigpic

Kommentaar

Pole väga tihti vaadanud AS Roma mänge , ( eelmine hooaeg paar mängu , ja täna ) aga kas Roma ongi nii si** või oli neil eriti pask päev ?

Kommentaar

Juve on tugev see aasta. Aga Roma mäng on ebastabiilne nagu relvaga neeger

Kommentaar

Vaadates formatsiooni ei imesta et me kaotasime.
            Cassetti? Perrotta? Taddei? need vennad keerasid aint sitta kokku..
            Geniaalne vahetus - Taddei välja, Tonetto sisse..

... Uuu... kus oled? Ütle midagi lohutavat

Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.

Parim laul

Kommentaar

Juve pani ikka ostudega nii täkkesse kui vähegi panna sai!
              Diegolt 2 väga kenat individuaalse töö tulemusena punutud kolli.meie mäng oli nagu ta oli, kaitse suutis jälle omad juba "kohustuslikuks" saanud FAILID ära teha
              Meie mäng polnud halb ja ka 2 värav oli õhus, kuid siiski Juve oli täna tugevam ja seda oli ka arvata.Midagi jäi meil jällegi puudu, lihtsalt on meeskonnas samad vanad mehed ja uusi ei tooda, seeega korrosiooni kiht aina pakseneb ja suureneb
              2 mängu ja 2 kaotust....masendav!
              sigpic

Kommentaar

ma ei tea kas keegi mängu jälgis, aga enamus Juve ohtlikke olukrodasid tuli sealt küljelt mdia pidi koge hingest kaitsma Cassetti, aga ta selelasemel imes iseendal pauku lahti vms. hea et penalti ei andud veel Chiellini vastu, kohtunik oli õnneks pime, poleks De Rossi ja Pizzarro ka tema tööd teinud , siis oleks tulemus võinud olla veel hullem. Niiet ühe mehe jagu saime platsi tühjemaks...Riise??? Andke mulel andeks , miks ta ikak veel platsil on ja kaitses??? veel üks mees kohe vähem, Taddei??? Kas ta mitte ei ole pallipoiss?? veel üks mees vähem. Juve tehniliselt mängis 11 vs 8 vastu. Ja no Spaletti...elaks ma Romas siis jookseks ma seal praegu teda otsides noaga ise ringi, eks ole nüüd kuulda kuidas Ultrad treeningul põrgut tegema lähevad, sest see polnud normaalne mida Spaletti tegi.
                sigpic

Kommentaar

Raha-mängija suhtena on Diego selgelt maailma parim... Roma kaitse vead tulid äärekaitsjate saamatusest. Vasakkaitsjat on hädasti vaja. Kaitses oleks sammuti vaja kedagi, kes kaitse liini juhiks.. kommunikatsioon roma kaitses puudub. Keegi ei jaga kunagi välja, et kes peaks palli peale minema..

Parim laul

Kommentaar

Ärkasin hommikul vara ülesse. Jõin kohvi ja maiustasin natukene sokolaadisaiakest kõrvale. Ma muidu ei söö magusat hommikukohvi kõrvale, aga mul ema-isa käisid Hispaanias puhkamas ja tõid ühest väiksest linnakesest natuke maiustusi. Nimelt ema üks hispaanlasest tuttav peab seal väikest pagaripoodi. Poel on ilus nimi "Melo". See nimi sai pandud ta lemmikjalgpalluri nime järgi...Felipe Melo nimelt siis.
                    Mis siis ikka....krõbistasin siis saiakoti lahti ja lasin heal maitsta. Saiakoti peal oli ka saiakese nimi...DiegoCacao...imelikul kombel oli seal trükiviga....Diego oli kirjutatud nimelt topelt.....
                    Aga mis ma lätran siin oma hommikust. Käisin siis linnas ja paaril sõbral külas, et aega parajaks teha tänaseks suureks mänguks Juventusega. riomma mu lemmikklubi on marudas hoos sest hävitasid teises kohtumises ühe hästi suure jalgpalliklubi mille nime ma enam ei mäleta. Igatahes haledalt suur klubi olevat olnud.
                    Nii kell saigi siis parajaks ja lendasin kohe koju nagu välk. Keerasin siis oma televusserdise lahti ja oiiii jama.........digitv oli omadega õhtal. Pagan tee, mis tahad ei näe lihtsalt ei näääääee mängu. Kuna mul arvuti on remondis ei saanud ma ka plaan B kasutada nagu Hannibal Smith A-Rühma osas tegi
                    Kas keegi oleks nii lahke ja saadaks mulle higlightid nagu eelminegi kord mu meilile. Igatahes olin väga skeptiline Juventuse selle hooaja mängude kohta ja ei oota neilt erilist vastupanu meie super 11nele. Oleme tugevam kui kunagi varem. Genoa_Juve@milan.ru
                    Peaceeeee mates!!!!!!!!!!!!!
                    Daje!!!
                    1.totti koondisesse.
                    2.Money talks bullshit(totti) walks.
                    3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
                    "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Mexes võiks ju kaitses see "juhtiv" vend ollla , tema ju yks parimatest keskkaitsjatest maailmas. 2-2 oli jah väga lähedal , see Totti posti löök oli ikka väga-väga napilt sees

Kommentaar

Igatahes Chievo tõstis mu tuju kohe mitme kordselt , eriti hale on ju Chievolt saada lutti höhöhöh, mõnna ...

täiesti hale, miks see kohtunik mängu ära rikub, täiesti olematu penalt ja nüüd seis 1-1 , täiesti teenimatu, täiesti lambikas, täielik idiootsus, aga praeguse mängupildi järgi lööb Chievo veel paar tykki vastuu enivei...
                        sigpic

Kommentaar

count....10kesi hoopis tegi Zaratekid ühe soolo ja Cruz sai brace kirja....
                          Lazio esimest kohta jagamas samas kui riomma on vaieldamatult viimane....mõnnnnaa
                          Daje!!!
                          1.totti koondisesse.

Kommentaar

Hull mäng oli, sellist actiondraamat ei osanud küll loota. Kolarov lõi 50'lt meetrilt latti, Musleral ei olnud kõige parem päev aga sellegipoolest võttis ära üks-ühe ja tegi ühe kõige eksootilisema palli kastis hoidmise mida eales nähtud. El Jardinero näitas oma parimate päevade efektiivsust. Chievo mängijad võitlesid justkui oleks tegu otsustava mänguga CLi saamiseks ja läksid rohkem kui korra kohtunikule lausa kättpidi kallale, see kuidas ükski donkey punast ei saanud jääbki müstikaks. Magusad 3 punkti, mille väärtust tõstab see, et tegu oli viimase 10 päeva jooksul juba 4nda mänguga. Väike ülevaade mängust siin :

(oleks jagunud momente ka 3 korda pikemaks highlightsiks)

p.s.
                            Count läheb nüüd tipatapa youtube.com ja postitab siia kohe 10 väravat, mis Grande Roma eelmine hooaeg Chievole lõi või kui ta sellega hakkama ei saa siis hoiab oma mõtteterad roma teema jaoks.
                            Last edited by vendetta; 31.08.09, 03:12. Põhjus: i feel wonderful

Kommentaar

Vendetta....kui sellist mängu näidatakse ka Juve vastu siis tuleb kahjuks 0 punktiga leppida. Mis arvad? Ja ilma Foggiata oleme me peaaegu null.
                              Eilse kohta siis jah Musleral polnud mitte kõige parem päev, kuid tegi kokkuvõttes hea mängu ja eks ta ole raske kui kaitseliin suckib mõnusalt.
                              Daje!!!
                              1.totti koondisesse.

Kommentaar

Päris huvitav möll oli tõesti - 3 väravat, 3 lööki raami ning mitu tulist olukorda. Aga seda viimast oskavad vist Chievo mehed päris hästi teha kah. Kaitse eesotsas Cribariga oli ju ülipask. Järgmine mäng siis Siviglia keskkaitses?

Kommentaar

Working...
                                X