Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Suured vabandused valeinfo levitamise eest, Roma on siiski löönud kõigest 20 (loe KAKSKÜMMEND) väravat, millest Totti panus on "kahvatud" 10 (loe KÜMME) väravat...impressive, see on lausa hirmuäratav...
FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Ma ei saa nagu sellest aru, et kui Roma kellegile koti pähe tõmbab siis on kõigil ütlemist ja kui me ära saame siis on topelt ütlemist.Palun võtke nüüd süda rindu ja neelake see suutäis pauku mõnusasti alla.Minu arust on Totti hooaja eel ja nüüdki väga heas vormis olnud, et tema kallal paluks mitte ilkuda!Loodetavasti ta püsib terve ja hea mänguvorm jätkub kuni järgmise aasta suveni, et liituda koondisega 2010 MM-iks.
Muidugi arvatavasti juve vastu nii kerge olema ei saa, sest reeglina me mitut head mängu järjest teha ei suuda Tavaliselt kas võidab Roma suurelt või siis võidab Juve suurelt-muud võimalust ei näe.
Roma's Transfer Market Still Open - Rosella Sensi
The Giallorossi's president hints that there might be some more players joining the squad in the coming days.
Roma president Rosella Sensi has confirmed that there is still the possibility that her club will sign new players before the close of the transfer window.
However, she warned that the Giallorossi's fans should not feel let down if the club fail to sign anyone as they have already obtained some good players this summer.
"We are searhing for something which is adequate for us, our game and our possibilities," commented the supremo to repubblica.it.
"We'll see what can happen from now until August 31. We are doing our best and we have surely not stopped.
"We have signed [Stefano] Guberti and [Marco] Motta. It might seem little for many people, but the season and the future will prove us right."
Roma lost their first match of the season 3-2 away to Genoa and will now take on Juventus at the Stadio Olimpico on Sunday.
Sensi annab meile isegi lootust, et rahakoti raudu avatakse ehk veel selle mõne järelejäänud päeva jooksul, ehk tuuakse kaitsesse veel keegi kesk või vasakkaitse vajaks täiendust!Ründesse võiks tulla ka target man, kuigi praegu osatakse isegi ilma vucita kolle lüüa, et ilmselt ründaja jääb see suvi ära.
Ma ei saa nagu sellest aru, et kui Roma kellegile koti pähe tõmbab siis on kõigil ütlemist ja kui me ära saame siis on topelt ütlemist.Palun võtke nüüd süda rindu ja neelake see suutäis pauku mõnusasti alla.Minu arust on Totti hooaja eel ja nüüdki väga heas vormis olnud, et tema kallal paluks mitte ilkuda!Loodetavasti ta püsib terve ja hea mänguvorm jätkub kuni järgmise aasta suveni, et liituda koondisega 2010 MM-iks.
No natuke võiks ikka huumorimeelt olla. Ma ei ilkunud Totti enda kallal, vaid tegin natuke nalja kasutaja cunti ütluse üle, et Totti lausa 10 väravat on löönud, mis enamus neist on tulnud ülinõrga meeskonna vastu.
Ma nüüd ausalt vabandan. Totti on ikka väga kõva vend ,et ta ülitugevale Kosicile palju väravaid lõi, tõesti.
Kas sa väidad et ta pole olnud tubli? Ja ma siin imestasin et kus kodanik "Uuu" kadunud on , ega see nõrkade meeskondade vast väravtelöömine polegi nii lihtne nagu paistab...Elfsborgilt 1:0 pähe saada on ikka imelik...nii nõrkade meeskondade vastu on ju loogiline et kõik peaks lööma 20 väravat...ei tea mis Lazios küll lahti on. ja Genoa viigistas Odensega 1-1...ma ei saa aru, see on ju katastrofaalne, kuidas nad ei löönud 20 väravat ?? Itaalia jalgpall on surnud :S (iroonia)
sigpic
Ma ei hakka eelnevaid komme lugemagi, kuid eeldan, et kõik riommakad natuke nüüd sättisid süüdet endil ja on nii üles köetud, et vähemaga kui scudetto ja Euroopa league võit ei lepita.
Igatahes ületasite mu ootusi....alistasite teises mängus põhimeestega Eesti Meistriliiga tugevusega jalgpalliklubi....super.....müts maha.....samuti müts maha Riise juuksuri ees....need blondid triibud on imet teinud.
Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Ei tea mis lihtne ta nüüd on, alati oleks võind lihtsam olla. Kahju et lätlastega ühte gruppi ei saanud...
A nüüd uudistes selline lugu et Shevchenko on saadaval ja liikumas Serie A-sse tagasi, ei usu et erit ta eest raha tahetakse, niiet äkki Sensi teeb meile varajase jõulikingi
sigpic
Kommentaar