Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Lazio 1-0 Atalanta
    Mäng polnud siiski kerge aga 3p käes.
    Marcelo Lippi-Lazios mängib üks mees nimega Pasquale Foggia, kelle peab koondisse võtma...kaua võib sellest arusaamine aega võtta.

Forza Lazio!!!
    Daje!!!
    1.totti koondisesse.
    2.Money talks bullshit(totti) walks.
    3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
    "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
      Noniiiiii mul siin vanaema tahab nii väga Õnne 13 kordust vaadata, seega jäi mul riomma ass mäng vaatamata. Aga ma tean, et mul on siin foorumis palju riomma fänne, kes saaksid mulle skoori seisu öelda. Ma tahan lihtsalt seisu teada kuna tunnen sügavas südames, et oleme 3p kätte saanud. Ise pakun, et võitsime 3-2 ja meie kõigi iidol ja maailma parim mängija francesca tottina lõi 3-2 võiduvärava väravavahiga 1-1 olukorrast....milline liider....milline eeskuju....fuckkkkkkkkkkk yeaaaaaaaaaaahhhh riomma forever. Kuna ma ei saa kaua netis olla(tuttu vaja minna) siis äkki keegi saab mulle highlightid saata mu meili peale....Criscito_Zapater_Biava@1-1olukorrajebisinara.ru
      Hoitke kõva!!!!!!!!!
      Oh jah,head aegumatud naljad.
      Suhkruhaige

Kommentaar

Taunisündroom kirjutatakse kokku perv. Mine ja nuta pihku prill.

Forza Lazio!!!
        Daje!!!
        1.totti koondisesse.

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
          Taunisündroom kirjutatakse kokku perv. Mine ja nuta pihku prill.

Forza Lazio!!!
          kahju et me koos sõbralikult mängu vaadata ei saanud, ausalt taoks sul tati pahumpidi, verine Uuu on ikka parem kui niisama taun Uuu!
          FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
          sigpic

Kommentaar

Foggia ja Azzurisse??? No sa ikka ületad igasugused huumori piirid oma vaimukusega. Palun ära ennast ära tapa eksju, ilma sinuta on niiii igav, poo pauk lahti , rott!
            edit: kui su huumorit siin jätkata, siis võiks ju Lippi panna Buffnid ja Ameliad ka pingile, miks ei ole meie esiväravaht Artur? Lippi kus on su silmad??
            sigpic

Kommentaar

Count (kahjuks peab lauset suure algustähega alustama) ega sa juhuslikult cannumanni pepukast varikasutaja pole? Pole teist mõnda aega näinud.
              Daje!!!
              1.totti koondisesse.

Kommentaar

Algselt postitas count Vaata postitust
                Foggia ja Azzurisse??? No sa ikka ületad igasugused huumori piirid oma vaimukusega. Palun ära ennast ära tapa eksju, ilma sinuta on niiii igav, poo pauk lahti , rott!
                edit: kui su huumorit siin jätkata, siis võiks ju Lippi panna Buffnid ja Ameliad ka pingile, miks ei ole meie esiväravaht Artur? Lippi kus on su silmad??
                ma tean, et sa vihkad UUU, aga Foggia koha pealt hoia oma suu kinni. Parem kui teie kuradi ründeliin kokku, ainuke kes midagi mõikab on Menez. Ja nii see ka jääb hetkel, ära tõmble.

Kommentaar

Puhka jalga count, Foggia on juba Azzurit esindanud ja üldse mitte viletsalt... inimeselt, kes 94'ndast aastast Itaalia jalkat fännanud (kuigi roma fänniks olemise handicap võib siin seda müsteeriumit lahti seletada) eeldaks arusaamist faktist, et maailmas on sadu väravavahte, keda Lippi oma kõige mustemates stsenaariumides eelistaks Arturile
                  Mäng oli vilets ja silmale mitte eriti ilus vaadata, kiidaks Kolarovi, kelle ründetegevus on juba täielik maailmaklass ja kiidaks Rocchit, kes peale väravat paistis silma suurepärase blockiga Doni lähilöögile. Hr Vendetta isiklikust tragöödiast veel - lõunase seisuga mõtlesin teha oma elu ühe suurima beti, Inter+Juve+Lazio, 15 minutit enne Interi mängu mõtlesin ümber, kogu 10 aastase Serie A jälgimise loogika ütles, et see on ultimate banker aga sisetunne ütles, et 1 üllatus tuleb, oleks keegi öelnud et see on Inter..GTFO

Kommentaar

Algselt postitas AaviK Vaata postitust
                    ma tean, et sa vihkad UUU, aga Foggia koha pealt hoia oma suu kinni. Parem kui teie kuradi ründeliin kokku, ainuke kes midagi mõikab on Menez. Ja nii see ka jääb hetkel, ära tõmble.
                    Miks peaks Lippi oma täie terve mõistuse juures Gaetano D'Agostino asendama Foggia-ga?? D'Agostino on kordi parem mängja, siin pole pistmist midagi Lazio eest mängimisega, vaid meeste endi võrdlusega ja ma ie tea ühtegi elemnti kus Foggia temast üle või parem peaks olema. Või kui sa tead midagi mida ma ei tea, siis valgustad äkki mind ka :O
                    Ja ainuke kes midai mõikab on Menez? no palju teid taune veel olemas on, kui sa ie tea millest sa räägid siis ära ennats nii rumalaks ka palun tee, nutma ajad lausa...:S

edit: vabandust, mul öösel juba juhe liiga koos, Menez on ju prantslane ja sa oled sohilaste suur fänn, siit ka sinu rumal Meneze kiitus, saan aru, aga palun otsi ravi, mida varem alustada seda parem meie ühiskonnale, üks imbetsill vähem
                    sigpic

Kommentaar

Dolbajoobid, rääkige parem mängust.

Mis seal rääkida? Võitlusvaim oli Romal iseenesest küllalt hea, aga Genoa oli seekord lihtsalt parem. Totti kaks 1-1 olukorda olid küll müstika. Esimest korda VV tõrjus avapoolajal, II poolajal jäi liiga palju mökutama ja kaitsja jõudis nussima tulla.

Keskkaitsjate olukord on Romal tõesti nutune. Kui Andreolli eile pisut katki läks, oligi köki-möki ja tuli Riise sisse tuua. Mitte et ta nende viimaste minutite jooksul palju lekkinud oleks, aga vaid Juan-Mexes-Andreolli-Burdisso kooslus ei aita mitte kuskile.

Goal.comi ennustus, et Roma tuleb koduliigas kolmandaks ning võidab Euroopa Liiga, tundub mulle nii lühikese pingi puhul äärmiselt utoopilisena...

Kommentaar

Mina tean näiteks seda et D'Agostino on ju Roma kasvandik...

Kommentaar

Artur on ju Brasiillane, miks teda Azzurrise toppida?
                          D´Agostino on tõesti Roma kasvandik, kes analoogselt maha parseldati kui Aquilani, Roma kohe oskab seda, et asendab noored oma andekad kasvandikud mingite vanemate tasemelanguse käes vaevlevate budulojustega.
                          Nu minu jaoks on ka Lazio üllatavalt hea olnud, alates sellest kui nad Cupi võitsid, aga aeg on näidanud, et Laziol on analoogselt meilegi stabiilsusest puudu jäänud viimased aastad.Väga võimalik on , et see hooaeg on erand ja teil hakkab uus tõus, kuid seda saab ehk rääkida poole hooaja pealt alles.
                          Mis puutub Foggiasse siis temast suurt ei tea, pole eriti tema mänge näinud UUU kunagi näitas mingit video üllitist ka mulle, aga spetsialistide hinnangul ja eduka debüüdi eest võiks teenida küll uuesti koondise kutse siis saaks ehk rohkem aimu, kui väärt ta seda kohta oleks.Ise näeksin siiski 2010 veel Tottit seda kohta täitmas, kuna tema peale võib ikka alati kindel olla.Foggia võiks miks mitte olla väga edukas vahetusmees või vastupidi.
                          Minu poolt edu teile, kuid ma arvan, et asjad loksuvad hooaja lõpuks ikka oma õigetesse kohtadesse.
                          sigpic

Kommentaar

Algselt postitas AaviK Vaata postitust
                            Totti on seni löönud 7 kolli koos euroopa liiga clashidega, Menez seevastu 2 kolli.Totti tegeleb ka aktiivselt mängu ülesehitamisega, on ründetegevuse peamine arhitekt.Kindlasti on Menez ka väga hea olnud hooaja alguses, kuid siiski ei ole su väitega päris nõus, vale ja silmakirjalik on nii väita
                            sigpic

Kommentaar

Ma ei oska suurt hinnangut anda, kuna nägin ainult mängu viimaseid minuteid, alates sellest, kui 3-2 löödi.See viimane koll oli selline õnnetu, tagasipõrkunud pall, koksati lihtsalt ära.Niipalju kui lõpus tundus, siis Roma oli siiski liimist lahti, kohati olid mingid valesöödud ja kaotati pall, enne ründajatele jõudmist.Genoa tuli seevastu paari kiire sööduga ülevälja ja oligi jälle järgmine ohtlik olukord sündinud.Äärtelt tuli kuidagi väga palju neid pressinguid ja kombineerisid Genoalased hästi.
                              Roma kaitse oli ikka suht saast tõesti, oleme ausad Juani ja Mexese puudumine annab ikka kohutavalt palju tunda, eriti ehk just Juani, ei mäletagi millal ta viimati korralikult pelada sai
                              Cassetti- niipalju kui mängu saanud on, siis on tõsiselt kehvasid esitusi näidanud, samuti eile.
                              Keskväljal pärast Aquilaani minekut on pink tõesti olematu.
                              Sinna oleks olnud vaja kedagi neist meestest Rosina,Foggia,D´Agostino.
                              Hea meelega ise näeks tipuründajana Tonit we Adrianot ja Tottit oma õige kohapeal pelamas, lisaks võiks Mancini tagasi laenule tuua.
                              Andreolli arvan, et peale Burdisso tulekut võib laenule minna...
                              Curci- Väravavahi probleemi oleks meie jaoks lahendanud ju Curci endale jätmine, aru ma ei saa milleks oli vaja ta minema saata, samahästi oleks võinud arturi laenule saata we midagi.
                              Ja samas oleks patt eilses kaotuses ka Arturit süüdistada, minu arust tegi ta kyll kohati väga häid save.Ja ükski värav otseselt tema süü nüüd küll polnud, ikkagi suht püüdmatud pallid olid...väravavaht ei ole üldsegi mitte meie suurim probleem.
                              sigpic

Kommentaar

vabandust väga, aga kui Kosice tundub nii hirmkõva vastane sulle, siis miks mitte Tottit esile tõsta. Ja Menezi kohta ütlesin ma seda seepärast, et olen tavaliselt "Player Ratinguid" vahtinud, ning paraku ega keegi üle 7 v.a Menezi ei saagi. Kurb.

Kommentaar

Working...
                                X