Mirko ... !
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas
Collapse
X
-
Kui AS Roma Mirko vennad Marko ja Merko ka ära ostaks, siis oleks ilmselt meeskond löömatu!Algselt postitas J.R.I.M Vaata postitustMirko ... !
Kommentaar
-
Ideaalne vastus oleks olnud: VUCINIC!Algselt postitas dannar Vaata postitustKui AS Roma Mirko vennad Marko ja Merko ka ära ostaks, siis oleks ilmselt meeskond löömatu!
Kommentaar
-
Kahjuks mängu ei näinud. Äärmiselt kahju. Aga ona taon ma nüüd küll 3 kuu eest ette ära! Ona ona ona ona ona ona. Mental ONA!!! F*cking fantastic! MIRKO........V U C I N I C !!!!
ALLAAAHH MIRKOO ; ALLAAHHH DE ROSSII!!! ALAAAAAAAHHHHHH. OPljää ma panen veel onaaaaa!!! Interistadele näkku. Otse näkku, hästio palju FULL LOADS OF HOT CUM!!!! näkkkkuuuuuuuuu MERDDAAAAAAAAAA
GRANDE Vucinicc!!!!!
No Mirko - No Win!
Ja Milani fännidel pole väga palju tänada vaja, et me oleme ainuke meeskond kes teie abordijäänukist vennasmeeskonda lüüa suudab!FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitustKahjuks mängu ei näinud. Äärmiselt kahju. Aga ona taon ma nüüd küll 3 kuu eest ette ära! Ona ona ona ona ona ona. Mental ONA!!! F*cking fantastic! MIRKO........V U C I N I C !!!!
ALLAAAHH MIRKOO ; ALLAAHHH DE ROSSII!!! ALAAAAAAAHHHHHH. OPljää ma panen veel onaaaaa!!! Interistadele näkku. Otse näkku, hästio palju FULL LOADS OF HOT CUM!!!! näkkkkuuuuuuuuu MERDDAAAAAAAAAA
GRANDE Vucinicc!!!!!
No Mirko - No Win!
Ja Milani fännidel pole väga palju tänada vaja, et me oleme ainuke meeskond kes teie abordijäänukist vennasmeeskonda lüüa suudab!
Aitäh Forza Rossoneri !!!
Milanista
Kommentaar
-
Poleks ma smaile pannud, siis ma saan aru, et sa oled vihane. Arvad, et ma mõtlesin seda kõike siis nii tõsiselt, et peab kohe teisi idikateks sõimama? Võta ka stopper kätte ja vaata ajaliselt kui palju sa päevas munni mängid.Algselt postitas Tanel Vaata postitustEe... võta oma stopper ja mööda kaua Roma väravat tähistas. Idikad.
Kommentaar
-
Tänu riommale on Lazio t6usnud Serie-A liidrikohta jagama. Uskumatu....eks näis kauaks.
V6iduvärava l6i Mauro Zarate!!!!!!!!!!!!!Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar