Algselt postitas count
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas
Collapse
X
-
Algselt postitas count Vaata postitustMa naersin ennast poolsurnuksarmastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Kõik solvavad kommentaarid lähevad uurimisele. Kuna riigikogus kinnitati allikakaitseseadus siis nüüd saan lisaraha teenida. Cocky saab esimesena.
Ja ära endale kohtusse kaitsjaks Ally McBealy võta, see oli vaid seriaal. Ta on lihtsalt näitleja.
Peale selle pole ühelgi riomma EGA KA AlbinoLeffa pooldajal siin õigust kommenteerida. Peate loa taotlema. Lähem info leheküljel www.assriomma.ru/infoDaje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustKõik solvavad kommentaarid lähevad uurimisele. Kuna riigikogus kinnitati allikakaitseseadus siis nüüd saan lisaraha teenida. Cocky saab esimesena.
Ja ära endale kohtusse kaitsjaks Ally McBealy võta, see oli vaid seriaal. Ta on lihtsalt näitleja.
Peale selle pole ühelgi riomma EGA KA AlbinoLeffa pooldajal siin õigust kommenteerida. Peate loa taotlema. Lähem info leheküljel www.assriomma.ru/info
Kommentaar
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustMa hakkan resorte viimasest postitusest tõsiselt arvama, et ta pole mitte riomma pooldaja vaid hoopis AlbinoLeffa tulihingeline fänn. OK sry nad polnud nii kehvad....päris mitu korda tuldi üle poole väljaku.
Algselt postitas Maarek Vaata postitustRäbal oled sina ja palun tõmba siit nüüd n****i, sest siis pole vajadust paska koristada.
vincent: count mind nii väga veel ei häiri, uuu ja angelo aga küll.Õhtul oli lahe juhtum, üks prantslane tuli hostelisse riidekapi suuruse kohvriga ja sai toa 3ndale korrusele no ja otsustas sinna siis liftiga sõita. Ronis oma kodinatega lifti… ja…. ja astus siis kirudes välja – see oli telefoniputka!!! Meil pole ju majas lifti!
Kommentaar
-
J.R.I.M sa paned mind surve alla nagu tottina pani Lazio.......see ei tõota midagi head. Kui nalja enam ei tule siis jama jahJa sõnu ma see aasta sööma ei hakka.
Daje!!!
1.totti koondisesse.
Kommentaar
-
Ma armastan Itaalia jalgpalli alafoorumit. A place where everything happens.
Mõelge, sõbud - milline oleks meie Itaalia alafoorum ilma Lazio hulludeta, Taneli analüüsivate ja mõnuste postitusteta, Angelo keelevigadest kubisevate postitusteta, Jasperi irooniliste ja Saarlase teravate mõtteteradeta? Luv it, kahju et ma väiksena ei muutunud Itaalia klubivuti austajaks, teiega oleks siin konnatiigis lahe võidu battle'dada : )
respect, valagem veel rohkem õli tulle, i'm luvin it
meie alafoorum on igav
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustMa armastan Itaalia jalgpalli alafoorumit. A place where everything happens.
Mõelge, sõbud - milline oleks meie Itaalia alafoorum ilma Lazio hulludeta, Taneli analüüsivate ja mõnuste postitusteta, Angelo keelevigadest kubisevate postitusteta, Jasperi irooniliste ja Saarlase teravate mõtteteradeta? Luv it, kahju et ma väiksena ei muutunud Itaalia klubivuti austajaks, teiega oleks siin konnatiigis lahe võidu battle'dada : )
respect, valagem veel rohkem õli tulle, i'm luvin it
meie alafoorum on igav
Kommentaar
-
Keegi inglise poiss on oma paksu kõhu ja punase pea siia ära vist kaotanud.
Austus liidrile tõesti tuli. Kahju, et Catania oli rahul oma punktiga. Kehv mäng suures pildis Laziost. Inter is a MUST win.Daje!!!
1.totti koondisesse.
Kommentaar
-
Suured õnnitlused Delio Rossile. Respect mehelt Lazio vastu. Nägi isegi, et vaja kuidagi Rooma Ainukest Jalgpalliklubi aidata. 5-0 oleks mõnusDaje!!!
1.totti koondisesse.
Kommentaar
-
Mingi uus spekulant on areenile tulnud. Lazio pani suhkamite Palermole ja lõpus leiavad nad ennast 12. kohal 6 kohta kõrgemal riommast.Daje!!!
1.totti koondisesse.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar