Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas count Vaata postitust
    Vabandan juba ette off topicu pärast, aga ma lihstalt ei saa mainimata jätta kui hea postitus see lihtsalt on. Ma naersin ennast poolsurnuks Ma olen eluaeg ise kusjuures sama asja mõelnud küsida
    su elu algas siis kui uuu foorumisse registreerus?

Kommentaar

Algselt postitas count Vaata postitust
      Ma naersin ennast poolsurnuks
      resorte, lase nüüd kiirelt üks veel.
      armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Kõik solvavad kommentaarid lähevad uurimisele. Kuna riigikogus kinnitati allikakaitseseadus siis nüüd saan lisaraha teenida. Cocky saab esimesena.
        Ja ära endale kohtusse kaitsjaks Ally McBealy võta, see oli vaid seriaal. Ta on lihtsalt näitleja.
        Peale selle pole ühelgi riomma EGA KA AlbinoLeffa pooldajal siin õigust kommenteerida. Peate loa taotlema. Lähem info leheküljel www.assriomma.ru/info
        Daje!!!
        1.totti koondisesse.
        2.Money talks bullshit(totti) walks.
        3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
        "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
          Kõik solvavad kommentaarid lähevad uurimisele. Kuna riigikogus kinnitati allikakaitseseadus siis nüüd saan lisaraha teenida. Cocky saab esimesena.
          Ja ära endale kohtusse kaitsjaks Ally McBealy võta, see oli vaid seriaal. Ta on lihtsalt näitleja.
          Peale selle pole ühelgi riomma EGA KA AlbinoLeffa pooldajal siin õigust kommenteerida. Peate loa taotlema. Lähem info leheküljel www.assriomma.ru/info
          Pärast Derby kaotust on su kommentaarid igavamaks muutunud, ennem sai ikka rohkem nalja. Ei viitsi enam tühja paska loopida? Õige kah, nagunii pead omi sõnu hooaja lõpus sööma. Kuigi millal sa pole siis pidanud seda tegema? Nii, et ole ikka julgem edasi, võiks ikka rohkem nalja siin saada.

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
            Ma hakkan resorte viimasest postitusest tõsiselt arvama, et ta pole mitte riomma pooldaja vaid hoopis AlbinoLeffa tulihingeline fänn. OK sry nad polnud nii kehvad....päris mitu korda tuldi üle poole väljaku.
            Ma ei poolda kedagi ega midagi enam, jalgpall on pededele. Oled ju küll seda väljendit varemgi kuulnud. Ja üldse mu elus on muud väärtused.

Algselt postitas Maarek Vaata postitust
            Räbal oled sina ja palun tõmba siit nüüd n****i, sest siis pole vajadust paska koristada.
            Mul on sinust üldiselt sügavalt pohh, aga mind räigelt häirib, et sa kustutad endamisi valede inimeste postitusi.

vincent: count mind nii väga veel ei häiri, uuu ja angelo aga küll.
            Õhtul oli lahe juhtum, üks prantslane tuli hostelisse riidekapi suuruse kohvriga ja sai toa 3ndale korrusele no ja otsustas sinna siis liftiga sõita. Ronis oma kodinatega lifti… ja…. ja astus siis kirudes välja – see oli telefoniputka!!! Meil pole ju majas lifti!

Kommentaar

J.R.I.M sa paned mind surve alla nagu tottina pani Lazio.......see ei tõota midagi head. Kui nalja enam ei tule siis jama jah Ja sõnu ma see aasta sööma ei hakka.
              Daje!!!
              1.totti koondisesse.

Kommentaar

Suured tänud selle eest, et viisakusest liiga liidri vastu võtsite ka vaid ühe punkti.

Kommentaar

Pigem tänage Cataniat.

Kommentaar

Ma armastan Itaalia jalgpalli alafoorumit. A place where everything happens.

Mõelge, sõbud - milline oleks meie Itaalia alafoorum ilma Lazio hulludeta, Taneli analüüsivate ja mõnuste postitusteta, Angelo keelevigadest kubisevate postitusteta, Jasperi irooniliste ja Saarlase teravate mõtteteradeta? Luv it, kahju et ma väiksena ei muutunud Itaalia klubivuti austajaks, teiega oleks siin konnatiigis lahe võidu battle'dada : )

respect, valagem veel rohkem õli tulle, i'm luvin it

meie alafoorum on igav
                    slimm.ee

Kommentaar

Algselt postitas JanK Vaata postitust
                      Ma armastan Itaalia jalgpalli alafoorumit. A place where everything happens.

Mõelge, sõbud - milline oleks meie Itaalia alafoorum ilma Lazio hulludeta, Taneli analüüsivate ja mõnuste postitusteta, Angelo keelevigadest kubisevate postitusteta, Jasperi irooniliste ja Saarlase teravate mõtteteradeta? Luv it, kahju et ma väiksena ei muutunud Itaalia klubivuti austajaks, teiega oleks siin konnatiigis lahe võidu battle'dada : )

respect, valagem veel rohkem õli tulle, i'm luvin it

meie alafoorum on igav
                      Kus sa jätsid C*unt'i rooma hädakisa positused, kus ainult neile tehakse liiga?

Kommentaar

Keegi inglise poiss on oma paksu kõhu ja punase pea siia ära vist kaotanud.

Austus liidrile tõesti tuli. Kahju, et Catania oli rahul oma punktiga. Kehv mäng suures pildis Laziost. Inter is a MUST win.
                        Daje!!!
                        1.totti koondisesse.

Kommentaar

Suured õnnitlused Delio Rossile. Respect mehelt Lazio vastu. Nägi isegi, et vaja kuidagi Rooma Ainukest Jalgpalliklubi aidata. 5-0 oleks mõnus
                          Daje!!!
                          1.totti koondisesse.

Kommentaar

Eks see on vaid aja küsimus, mil Palermo Laziostki möödub

Kommentaar

Mingi uus spekulant on areenile tulnud. Lazio pani suhkamite Palermole ja lõpus leiavad nad ennast 12. kohal 6 kohta kõrgemal riommast.
                              Daje!!!
                              1.totti koondisesse.

Kommentaar

Menez on väga tundeline poiss.
                                Inter - ausaim klubi Itaalias.

Kommentaar

Working...
                                X