Algselt postitas Uuu
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas
Collapse
X
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustTe EI SAANUD edasi kokkuvõttes 1-2 Lazio SAI EDASI kokkuvõttes 10-1 NIIIIIIICEEE
FORZA LAZIO!!!
Kommentaar
-
Sry tarkpea....niipalju väravaid, et ajasin sassi...arvasin, et esimene mäng lõppes 7-0.
Ja oma rioma arengu võid enrike ja enda per*se pista.Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Vaevalt ta enam nii positiivselt mõlteb
Lazio oli mehel pidevalt takus, aga kui Lotito teda tõesti tahtis siis riomma võitis selle lahingu.
Muidugi see pole veel 100% official.
Head ööd riommaridDaje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Kas siit foorumist mingisugust puhastusmehhanismi ei saa kuskilt välja võluda, millega nende Lazio poiste kommentaarid ära kaotada? Ma ei näe mingisugust põhjust miks need lapsikud tekstid siia alles peaksid jääma. Pealegi on hämmastav näha, kuidas fännid niimodi ennast ja oma klubi maha teevad.
A vb ma pole lihtsalt siinse fooruminurga kultuuriga harjunud...
Kommentaar
-
Ütlen järgmist kui erapooletu inimene. Miks peab üksteist täiesti arulagedalt ja lapsikult tümitama? Uskuge mind, Lazio fänn EI PEA ilmtingimata Roma fänni pasaga üle valama ja vastupidi. EI PEA. Olge ikka inimesed. Mina olen Interi poolehoidja, aga vat ei sõima ega laima nt Milani fänne lihtsalt selleks, et saaks ikka täiega ära panna ja siis endale võidurõõmsalt pihku irvitada!
Inimesed, katsuge vähe mõistlikumad ja arukamad olla. Lasteaed on ammu minevik juba!
Kommentaar
-
Nõustun viimaste kommentaaridega... see tänitamine on tobe ja väga ebameeldiv on lugeda neid niiöelda muudetuid nimesi ala. putsinits jne. ma ei kujuta ette kas see riomma või rioma vms midagi tähendab ka aga fakt on see et see sõna Roma on ""SS Lazio Roma" klubi nime sees ja see on ka linna nimi milles Lazio mängib ja mis on ka kusjuures itaalia pealinn, kui keegi veel ei tea
Kommentaar
-
Algselt postitas BCfey Vaata postitustKas siit foorumist mingisugust puhastusmehhanismi ei saa kuskilt välja võluda, millega nende Lazio poiste kommentaarid ära kaotada? Ma ei näe mingisugust põhjust miks need lapsikud tekstid siia alles peaksid jääma. .We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas J.R.I.M Vaata postitust
LOL_roma. Sulaklounid. Kuidas saaks veel sitem olla? DDR müüki? Kõige parem on muidugi see, et kogu süü aetakse treeneri õlgadele. Tõsi, selle supi peakokk võib ta olla, kuid arvestades miks ta võeti ja kuhu investeeriti, peaks talle andmaaega atra seada vähemalt aasta. Arvestades ebajumala ja kohalike nihkeid käitumisnormidest seda aega muidugi ei anta ja algab sama tsirkus.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar