Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
    Rein, ei saanud jah usu või mitte...näpista ennast kui tahad....suhu sai see iglesiase punt mõnusalt. Ajuvaba kui saast te olete....No pole kaugel kui Eesti Meistriliiga saab ka rohkem eurokohtasid.....tnx riomma

MERDA RIOMA!!!!!Te EI SAANUD edasi kokkuvõttes 1-2 Lazio SAI EDASI kokkuvõttes 10-1 NIIIIIIICEEE

FORZA LAZIO!!!
    See OÜ Roma tundub veel sitema sats olevat kui Udinese.
    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

oioioioi...
      ostke Makinwa ära kurat või muidu te lõpetate veel serie b's oma tikatakaga

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
        Te EI SAANUD edasi kokkuvõttes 1-2 Lazio SAI EDASI kokkuvõttes 10-1 NIIIIIIICEEE

FORZA LAZIO!!!
        3+6 on siiski 9, siuke kerge matemaatiline arvutus näitab. Aga pole hullu, ma tean, et sul pole kõik seal üleval korras. Küll Lazio ka omad vitsad kätte saab, tuleb lihtsalt veidi oodata kuniks see 1 hooaja sats kokku kukub. Rooma teeb hetkel lihtsalt arenguprotsessi läbi ja algus on alati raske. Aga Lazio jääbki sinna 5-8 koht hooajas ja üle hooaja jõutakse ka Europa League i kus saab veidi vastu rinda taguda ja hooaja lõpus jälle PEAAEGU öelda.

Kommentaar

Sry tarkpea....niipalju väravaid, et ajasin sassi...arvasin, et esimene mäng lõppes 7-0.
          Ja oma rioma arengu võid enrike ja enda per*se pista.
          Daje!!!
          1.totti koondisesse.
          2.Money talks bullshit(totti) walks.
          3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
          "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Daje!!!
            1.totti koondisesse.

Kommentaar

Serie A news updated throughout the day, from the top sources in Italy covering Italian football, brought to you by Football Italia

Natuke positiivset ka. Kjaer liitub Romaga.

Kommentaar

Vaevalt ta enam nii positiivselt mõlteb
                Lazio oli mehel pidevalt takus, aga kui Lotito teda tõesti tahtis siis riomma võitis selle lahingu.
                Muidugi see pole veel 100% official.
                Head ööd riommarid
                Daje!!!
                1.totti koondisesse.

Kommentaar

Kas siit foorumist mingisugust puhastusmehhanismi ei saa kuskilt välja võluda, millega nende Lazio poiste kommentaarid ära kaotada? Ma ei näe mingisugust põhjust miks need lapsikud tekstid siia alles peaksid jääma. Pealegi on hämmastav näha, kuidas fännid niimodi ennast ja oma klubi maha teevad.

A vb ma pole lihtsalt siinse fooruminurga kultuuriga harjunud...

Kommentaar

Ütlen järgmist kui erapooletu inimene. Miks peab üksteist täiesti arulagedalt ja lapsikult tümitama? Uskuge mind, Lazio fänn EI PEA ilmtingimata Roma fänni pasaga üle valama ja vastupidi. EI PEA. Olge ikka inimesed. Mina olen Interi poolehoidja, aga vat ei sõima ega laima nt Milani fänne lihtsalt selleks, et saaks ikka täiega ära panna ja siis endale võidurõõmsalt pihku irvitada!

Inimesed, katsuge vähe mõistlikumad ja arukamad olla. Lasteaed on ammu minevik juba!

Kommentaar

Nõustun viimaste kommentaaridega... see tänitamine on tobe ja väga ebameeldiv on lugeda neid niiöelda muudetuid nimesi ala. putsinits jne. ma ei kujuta ette kas see riomma või rioma vms midagi tähendab ka aga fakt on see et see sõna Roma on ""SS Lazio Roma" klubi nime sees ja see on ka linna nimi milles Lazio mängib ja mis on ka kusjuures itaalia pealinn, kui keegi veel ei tea

Kommentaar

Istusin ja vaatasin pimedasse taevasse ja mõtlesin mida üldse öelda, võtsin taskust Al Capone-i paki ja lugesin "...no comments"
                        Aga Enriike avalik hukkamine on vähim mida mina selle alanduse eest ootan
                        FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                        sigpic

Kommentaar

Mis vitt see nüüd veel oli?

See pole isegi enam halenaljakas ju

@ terve juuropa liiga kvallringi peale
                          slimm.ee

Kommentaar

Algselt postitas BCfey Vaata postitust
                            Kas siit foorumist mingisugust puhastusmehhanismi ei saa kuskilt välja võluda, millega nende Lazio poiste kommentaarid ära kaotada? Ma ei näe mingisugust põhjust miks need lapsikud tekstid siia alles peaksid jääma. .
                            Vanarahvas - kes harva eksib - on öelnud, et mida külvad, seda lõikad.
                            We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Nojah siia sai ka nüüd korralikult külvatud, et ärge siis jälle nutke kui count teatavad teemad täis sittub õigel hetkel.

Kommentaar

Algselt postitas J.R.I.M Vaata postitust
                                http://www.football-italia.net/aug25gg.html

Natuke positiivset ka. Kjaer liitub Romaga.
                                Riise asendajaks? - http://splicd.com/6ZqL2VCgOK0/49/247

LOL_roma. Sulaklounid. Kuidas saaks veel sitem olla? DDR müüki? Kõige parem on muidugi see, et kogu süü aetakse treeneri õlgadele. Tõsi, selle supi peakokk võib ta olla, kuid arvestades miks ta võeti ja kuhu investeeriti, peaks talle andmaaega atra seada vähemalt aasta. Arvestades ebajumala ja kohalike nihkeid käitumisnormidest seda aega muidugi ei anta ja algab sama tsirkus.
                                jokers to the right
                                clowns to the left of me

Kommentaar

Working...
                                X