Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

No eks juttu on temast olnud jah tänu kohalikele fännidele ja mitmetele muudele asjaoludele. Kuid minuarust võiks ikkagi säilitada kainet pead, sest imed ei juhtu üleöö. Arvan, et see hooaeg oli vajalik testiks paremaks järgmiseks hooajaks, ning Luis Enrique võiks jätkata oma töökohas ja ideoloogiat.

Kommentaar

Algselt postitas Balian47 Vaata postitust
      No eks juttu on temast olnud jah tänu kohalikele fännidele ja mitmetele muudele asjaoludele. Kuid minuarust võiks ikkagi säilitada kainet pead, sest imed ei juhtu üleöö. Arvan, et see hooaeg oli vajalik testiks paremaks järgmiseks hooajaks, ning Luis Enrique võiks jätkata oma töökohas ja ideoloogiat.
      Itaalia liigas ei anta aega Treenerile. Kohe kui kaotad, pead minema.
      Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one!!!
      I veri tifosi non seguono l'Inter, sono l'Inter!!!

Kommentaar

Mis kõige parem....õnnetus ei hõika tulles....good luck jerks
        Daje!!!
        1.totti koondisesse.
        2.Money talks bullshit(totti) walks.
        3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
        "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Daje!!!
          1.totti koondisesse.

Kommentaar

Cannu, mida naised saunas ka räägivad???

Pole päris kaua saunajuttudele jätku tulnud...kas on ideede puudus, keegi unustas kerisele tule alla panemata,läksid juba järgmiseks talveks vihtasid tegema või siis on lihtsalt näitlejad nii sitad, et ei sobi rolli, või on need jutud lihtsalt nii koledad ja hirmsad, et sa säästad meid ja elad ise kodus kristuse kannatusi üle.
            sigpic

Kommentaar

Cannu on naistega saunas rääkimise levelilt teise pessa jõudnud. Aktsioon>loba.

Kommentaar

Totti siiski koondisesse vaid hädajuhul...Borini aga pundis!
                Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one!!!
                I veri tifosi non seguono l'Inter, sono l'Inter!!!

Kommentaar

Algselt postitas F.Totti Vaata postitust
                  Cannu, mida naised saunas ka räägivad???
                  Montella!

Kommentaar

Hahahahahaha...Totti ja koondisesse....hahaha

Kommentaar

Saunas on jah lubatud et tulevik võib isegi erendada ees

OT: peale rubentussi meistriks tulemist on Itaalia teema täiesti allamäge läinud. Kvaliteet on nii madalale langenud et isegi sõltumatud foorumite järelvaatajad ei ole nõus seda sitta siin kommenteerima. Ja senikaua kuni ma pean mingit rubentussi 30 lugema, või seda kuidas vanurite vihkaja Maarek oma Rossi pilti propageerib ja uhukust tunneb ... ütleme nii et mul ei ole isu siin bänni välja norida. Aga ravile soovitaks siiski minna, või vähemalt...jah, kurvad lood

FORZA ROMA!!!
                      FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                      sigpic

Kommentaar

top gun?
                        jokers to the right
                        clowns to the left of me

Kommentaar

Montella unustage küll ära Ma ei ütle, et ta nüüd otse Laziosse tuleb, aga mees kes ütleb livis, et tal oleks au Lazio töö üle võtta isegi kui Rioma minevik on raske etapp mida ületada. Siiski mind see ei takistaks.
                          Te saatsite ta minema umbes, et kuule vend...tnx nende 4 derby värava eest, aga me nüüd ehitame barca ja kohe on siins Prussaka Iglesias...nii et tõmba nahhui.....hahahahaha kao Cataniasse ja me ei imesta, kui sa Laziost veel väravavahi ka laenad...loser!!!
                          Daje!!!
                          1.totti koondisesse.

Kommentaar

Uuu sa tõesti arvad, et kui Roma proovib oma suurt viga parandada mis eelmine aasta tehti ja pakub Montellale uut lepinugut, siis ta isegi korra mõtleks selle peale et võiks Laziosse minna? ISEGI sinu kohta on seda natuke debiilne arvata. Kõik ei ole ära ostetavad nagu su uus lemmikhoor candreva või samas kõik teie nälgind nägudega "tasemel" jalgpallurid.

Kõige ideaalsem mees Roma etteotsa -l'Aeroplanino! PALUN, PALUN, PALUN Tom&Co andke Montellale kõik mida ta tahab, ja paluge kasvõi põlvili vabandust ta käest, aga me peame ta tagasi saama!
                            So self aware so full of shit

Kommentaar

Meenutagem siis meie parimat peatreenerit läbiaegade, kahju, et ta sattus meid juhendama just siis kui sisuliselt meil polnud saia peale isegi vorsti panna.

Montella iseenesest pole halb, kuid ka tema on siiski suhteliselt noor ja kogenematu treener, ma kahtlen, et ta olemasoleva materjaliga kuud ja päikest taevast allatooks.

Võimalik, et Enriike lahkub, miks muidu mees on lükanud oma jätkamise jutud hooaja lõppu, kuigi kogu tiim toetab teda ja tahaks tema jätkamist, oleks ju lihtne kõigi huvides ja rahumeele säilitamiseks see JAH sõna ammu äraöelda.

Ma väga loodan, et ei palgata kedagi paadunud kaitseformatsiooniga treenerit, sest meie kaubamärk on alati olnud kena ja ründav jalgpall.Sellesmõttes kõik need muudatused mis DiBenedetto tõi kaasaarvatud Enriike peatreeneriks kaasamine,siis minu meelest on olnud see kui rusikas silmaauku meile ja ma leian, et mõtekas on seda asja edasiarendada, pigem kuskilt 0-st alustada, kui iga hooaeg muudkui muuta ja muuta ja lõpuks oled ikka eikusagil.
                              Hetkel on vaja võtta mingi suund ja selle rajal tegutseda, et tekitada klubis stabiilsus, nii nagu on olnud ebastabiilsus meie tagatubades, on seda olnud ka tulemused.

Transferidest niipalju, et Gagot tahetakse permanendiks teha ligikaudu 7 milli eest.Natukene ehk isegi soolane hind tema eest, kuid ega pole ka väga palju paremaid alternatiive võtta, hinda võiks allapoole kaubelda 5 milli oleks ok.Iseenesest miks ei võiks Aquilanit tagasi Romasse tuua, pole sellegi mehe hind väga kõrge, samas igalpool kus ta mänginud on, on esitused väga korralikud olnud, ainult need vigastused on selline deep teema tema puhul.Nagu ma aru olen saanud, ei plaani ka Milan sarnaselt juvele teda väljaosta.
                              sigpic

Kommentaar

Muidugi oleks Spalletti veel parem, aga kui üks mees ei saa enam tiblade juurest ära tulla, siis las ta olla seal, ehk kunagi saab aru enda veast, aga ülejäänutest on Montella kõrgelt ja kaugelt üle, mõtlen just meie jaoks. Ütlesin juba eelmine ja jään siiamaani endale kindlaks, et Luis Enriike ei olnud ega ole nüüd veel vähem mitte natukenegi parem kui seda on Montella! Andre Veikos Boas, Pioli või kes iganes ei küündi ligilähedalegi. MONTELLA TREENERIKS!!!
                                So self aware so full of shit

Kommentaar

Working...
                                X