Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'AS Roma\'

BBC väidab, et ASRoma \"Aafrika Duo\" (Kuffour&Nonda) võib lahkuda. Põhjuseks tuuakse FIFA poolt kehtestatud embargo.
    Eks siis eaeg näitab kas ASRoma suudab selgitada FIFAle, et antud mängijatega alustati läbirääkimisi ennem kui kehtestati embargo (lepingud sõlmiti vahetult peale embargo kehtestamist).

Kommentaar

AS Roma - Panathinaikos 2:1

AS Roma: Curci, Panucci, Cufré, De Rossi, Kuffour, Chivu, Amantino, Greco, Montella, Totti ja Cassano.
      Vahetusest sekkusid: Ferrari, Mexes, Taddei, Creco, Rosi, Bovo, Nonda.

Panathinaikos: Galinovic, Vintra, Gunas, Morris, Kotsios, Biscan, Concio, Seric, Wooter, Papadopoulos, Gekas

Kommentaar

Veidike paremaid uudiseid on ka:
        The FIGC has ruled that Cesare Bovo and Gianluca Curci will be able to play for Roma this season
        Õhtul oli lahe juhtum, üks prantslane tuli hostelisse riidekapi suuruse kohvriga ja sai toa 3ndale korrusele no ja otsustas sinna siis liftiga sõita. Ronis oma kodinatega lifti… ja…. ja astus siis kirudes välja – see oli telefoniputka!!! Meil pole ju majas lifti!

Kommentaar

Bolzano - Roma 1:3
          Bertotto - Montella, Cerci, Corvia

1st: Curci, Scurto, Cufrè, Dacourt, Ferrari, Bovo, Mancini, De Rossi, Galasso, Cassano, Montella
          2nd: Curci (67\' Pipolo), Sartor, Kuffour, Chivu, Panucci, Aquilani, Greco, Taddei, Totti, Cerci, Corvia.
          Õhtul oli lahe juhtum, üks prantslane tuli hostelisse riidekapi suuruse kohvriga ja sai toa 3ndale korrusele no ja otsustas sinna siis liftiga sõita. Ronis oma kodinatega lifti… ja…. ja astus siis kirudes välja – see oli telefoniputka!!! Meil pole ju majas lifti!

Kommentaar

www.asroma.it - La Squadra: La Rosa 2005/2006
            Treener - Luciano Spalletti
            Ründajad: 9 - Vincenzo Montella 10 - Francesco Totti 11 - Daniele Corvia 18 - Antonio Cassano 26 - Alessio Cerci
            Keskväli 4 - Daniele De Rossi 15 - Olivier Daccourt 20 - Simone Perrotta 23 - Alberto Aquilani 30 - Mancini Alessandro Faiolhe Amantino
            Kaitse - Cesare Bovo 2 - Christian Panucci 5 - Philippe Mexes 7 - Luigi Sartor 8 - Matteo Ferrari 13 - Cristian Chivu 19 - Giuseppe Scurto 25 - Leandro Damian Cufre´ 27 - Andrea Briotti
            Väravavahid: 1 - Gianluca Curci 12 - Carlo Zotti 33 - Pietro Pipolo

Kus on siis Taddei, Nonda, Koffour?

Kommentaar

Ma arvan seoses selle üleminuku jamaga ei lubatud neil Roomasse minna, kahju muidugi aga loodame et nad kuskil muijal lepingu saavad.

Kommentaar

http://sport.etv.ee/index.php?0519501
                vedas teil. kes te roma poolt olete

Kommentaar

Juventus - Roma 2:2 (sõprus-kähmlus)

Juventus (4-4-2): Buffon (1´2pa. Chimenti); Zebina, Thuram (12´2pa. Kovac), Cannavaro, Zambrotta, Olivera (12´2pa. Mutu), Vieira, Emerson (12´2pa. Giannichedda), Nedved, Ibrahimovic (12´2pa. Zalayeta), Del Piero

Roma (4-2-3-1): Curci, Bovo, Kuffour (12´2pa. Ferrari), Chivu 29´2pa. Mexes), Cufre, De Rossi (12´2pa. Dacourt), Aquilani (12´2pa. Perrotta), Mancini, Totti, Taddei, Nonda (1´2pa. Cassano)

20´(1pa) Del Piero 1 : 0
                  34´(1pa) Goooooooooal Chivu 1:1
                  36´(2pa) Goooooooooal Taddei 1:2
                  47´(2pa) Del Piero 2:2

Forza Roma

Kommentaar

Kontrollmäng: Triestina - Roma 1:2. Roma poolelt skoorisid Panucci ja Nonda.
                    16. augustil peaks avaldatama serie-a kalender.

Kommentaar

No nii, lõpuks siis saadi ka kalender ülesse. Esimene voor siis 28. augustil.
                      Reggina - Roma, kevadel saime tappa. Läbi ajaloo on Roma Reginaga väidetavalt
                      mänginud neli korda ja kolm korda võitnud. Loodame siis see kord kenat revanssi.
                      Forza Roma

Kommentaar

Algselt postitas vostrjakov

No nii, lõpuks siis saadi ka kalender ülesse. Esimene voor siis 28. augustil.
                        Reggina - Roma, kevadel saime tappa. Läbi ajaloo on Roma Reginaga väidetavalt
                        mänginud neli korda ja kolm korda võitnud. Loodame siis see kord kenat revanssi.
                        Forza Roma
                        Väidetavalt oleks vist tõesti õige sõna, sest mitte mingil moel poleks see võimalik. Reggina\'l hakkab 4-s järjestikune hooaeg Serie A\'s. + vähemalt 90ndendate lõppus olid nad ka veel Serie A\'s ühe hooja. Rohkem ei viitsinud vaadata.
                        sigpic

Kommentaar

Leidsin Roma ja Reggina kohta statistika järgnevast kohast:
                          http://www.gazzetta.it/speciali/statistiche/2005/home/index_31.shtml
                          ja Reggina kohta veel eraldi:
                          http://www.gazzetta.it/speciali/statistiche/2005/squadre/main_reggina.shtml

sry, mu arusaamisoskus itaalia keelest annab \"natsa\" soovida.
                          vaatasin kogematta valet tabelit.

Kommentaar

põlgan Roma klubi pelgalt ühe mehe pärast, seetõttu täiesti sportlik huvi mul küsida vostrjakovilt, miks sa Roma klubi fännad? Aus küsimus, sellel puudub igasugune tagamõte.

Kommentaar

Sõber dreyd, vastan meeleldi sinu küsimusele.

AS Romal olen kaaselama hakkanud paar aastat tagasi. Lihtsalt jäi silma (siis kui Capello oli seal treeneriks) ja hakkas meeldima. Igav oleks fännata Chelsiet, Arsenali, Manut, Reali, Bayernit, Barcelonat, Juventust, AC Milani või Bayernit. Kõik eelnevalt loetletud on selged favoriidi oma liigades. Eelnimetatud on minu jaoks liiga säravad klubid. Pigem hoian pöialt ASRomale kui ühelegi eelpool loetule. Romas on minu jaoks midagi mis mind köidab aga mis see on seda ma ei oska sulle öelda. Võib olla äratundmine \"esimeset silmapilgust\". Minu arust on tegemist sellise värvika ja huvitava klubiga.

Kas sul tõesti ei meeldi mõni klubi see pärast, et seal mängib mängija kes ei ole sulle sümpaatne?
                              AS Romast rääkides ei suudeta üle saada Tottist. Kuna mul ei ole au tunda Tottit siis pigem ma ei arvustaks teda.
                              Totti on tänase ASRoma liider nii nagu eilse Roma liider oli Battistuta (vähemalt minu arust). Sulle teadmiseks, et ASRomas on peale Totti veel teisigi mängijaid. Seal on selline Suurepärane kolmik nagu Totti, Cassano ja Vincenzo \"Air Force One\" Montella. Totti on kõigest üks mängija üheteistkümmnest kes väljakule jookseb.

Ah jaa see sülitamise lugu. Sellest ei saa üle ega ümber. Kes seda teab mis sellele eelnes see mida näidati on kõigest tagajärg. Iga tahes see taanlane täitis oma ülesande ja neutraliseeris Totti. Eks me kõik saada korda suuremat või väiksemat sorti sigadusi nii, et jälle ei saa ma Totti peale näpuga näidata ja iriseda. Mis siis ikka eks kõik nääd teavad, et Tottit tuleb tagant poolt rünnata kuna tema sülg on surmav.

Peale Roma üritan sel hooajal jälgida ka PSG, Djurgardeni ja Vasco De Gama tegemisi.

Kommentaar

Eelmisel hooajal ASRomaga liitunud Abel Xavier peab väidetavalt läbirääkimis, et pöörduda tagasi Premiershipi.
                                Uueks leivaisaks võib saada Middlesbrough. Xavier on mänginud Priemershipi sarjas Liverpoli ja Evertoni värvides.

Kommentaar

Working...
                                X