Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Barca-Freddy Vaata postitust
    Üldiselt ei tohiks Mänku fännid küll eriti uhked selle mängu üle olla, kui tulemus välja arvata muidugi
    barca fännid ka

Kommentaar

Ja Uega juhtkond ongi langetanud oodatud otsuse. Kuna riomma oli mängupildist enamuse ajast parem ja tottina on vigastatud siis õiglane seis jääb Olimpicul 2-2.
      Olen ise otsusega väga rahul sest riomma oli 66. minutini palju palju kordi parem meeskond.
      Daje!!!
      1.totti koondisesse.
      2.Money talks bullshit(totti) walks.
      3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
      "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Uuu millal lazio jälle CL-i ka saab?

Kommentaar

2009 võib Laziot seal näha Mis on muidu?
          Daje!!!
          1.totti koondisesse.

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
            Kas vanahärra Ballotta ka seal mängib?

Kommentaar

Algselt postitas uuu Vaata postitust
              Algselt postitas Mask Vaata postitust
              Kas vanahärra Ballotta ka seal mängib?
              Mis tal muud üle jääb. Raha ju pole, et kedagi nooremat postide vahele panna
              May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
                tõmba nahhui siit, muud midagi

Kommentaar

Mis puutub Ballottasse siis hoidke oma persed lukus onju.Mees on pea 44 aastaselt saanud vapustavalt hakkama. Ja 1 Juuli 2008 on Lazio number 1 väravavaht Carizzo. Mees on ostetud, kuid passiga on probleeme mis on suveks lahendatud. Mis puutub rahasse siis suvel muutub nii mõndagi. Mehed kes väärivad jäämist saavad suurema palga ja mehed, kes projekti ei kõlba lahkuvad (Bianchi kindel mineja).See hooaeg on pettumus ja tuleb oodata uut.
                  Ja cannuMU** sa lahkud siit ennem mul selline sooja fekaali tunne.
                  Daje!!!
                  1.totti koondisesse.

Kommentaar

Ma ka imestan miks Mexes pole koondises. Samas Itaalia fännina tunnen kergendust.

Mexesega olid üldse tulemisega oli üldse paras jama. Mingi transfer bani ja asja saime vist isegi kuna tal oli Auxerrega kehtiv leping vms. Aga tõesti väärt mees on ja ausalt öeldes ma nagu ei ütlekski, et me Chivust puudust tunneksime. Kuigi ja Chivu oli ka ikka tala ja äkki oleks Manchitteri väravad tulemata jätknud...Muidugi Juan on ka kõva ja korduskohtumisel olemas.

Kommentaar

Järgmise legi kohta ei taha eriti midagi hõikuda aga kui totti ja juan oleks tagasi platsis oleks eriti kõva variant Mexes peab veel väga ettevaatlik olema järgmine mäng.. kaart muidugi mitte millegi eest.. mingi naise välimusega portugallase pärast see ka juhtus.. üldiselt hoian pöialt et ime juhtuks!!

Kommentaar

või tahaksite te et kõik oleksid gattuso tüüpi
                        Gatuso on küll tõhus - ründajal kaob isu rünnata kuna on ise sattunud rünnaku alla. Teatavasti lööb Gatuso kõike mis liigub, mõni kord ka palli. ManYoo mängus oli ikka paras ports irooniat. Võita Romat Roomas itaalaste enda relvaga (kaitsemänguga). Loomulikult võib väita, et Roma mängib avatud mängu (panustab rohkem rünnakule), kuid igaüks valib tee jõudmaks tulemuseni. See kord tegi ManYoo õige valiku.

Kommentaar

Algselt postitas pedro
                          mexese pikad valged kiharad on muidugi eriti mehelikud. ma ei saa aru mis teil selle ronaldo vastu on.see naise jutt on muidugi eriti täiskasvanulik. lõi teile värava. tegi trikke. saage üle ometi. kuidas te siis lasite NAISEL endale värava lüüa?
                          daivimine mulle ka ei meeldi, aga seekord ta seda eriti ei teinud minu arvates.
                          trikid on mõttetud, aga las teeb kui tahab. tema enda asi. või tahaksite te et kõik oleksid gattuso tüüpi mängijad, kes triblada ei oska, vaid ainult jooksevad ringi platsil? ei usu.
                          rahu mehed. näidake inglismaal taset kolmapäeval. loodan, et saate kiire avavärava.
                          rahu rahu see kiharatega mehike murrab varsti sellel rasvapeal veel jala(d) ka muidugi mõtlesin seda naljaga aga tundub et siin foorumis kõik nii tõsised suht hale.. cannuman ja peale tema 2 roma fänni on normaalsed ülejäänud kahjuks mitte

Kommentaar

Tra Mexes on puhas prantslane. Teisisõnu pussy. Tema ei hakka kellegi jalgu murdma.

Ja Mexes loomulikult geeli ei kasuta ja näeb välja muidugi väga mehelik oma pikade juustega (sorri kallid pikade juustega foorumikasutajad, eelkõige Kasper) - täiesti võimalik, et tegu tõesti pedega, mitte, et ta halb mängija oleks. Meenutab väga seda moetüüpi sealt TV3 saatest, kus korterid ja värgid kõik korda tehti jne ja tibi mingiks ajaks minema saadeti.
                            sigpic

Kommentaar

NB!Cristiano Ronaldo teeb teile sihukese sauna korduskohtumises.
                              Daje!!!
                              1.totti koondisesse.

Kommentaar

Algselt postitas pedro
                                kuidas te siis lasite NAISEL endale värava lüüa?
                                Mida sa räägid? Naised oskavad paremini mängida kui mehed.

Kommentaar

Working...
                                X