Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Roma mängis hästi aga Chelski oli ikka ise oma hädades süüdi, esimesed 30 minutit longiti ringi ja vaadati, et kui vaja siis lööme iga kell ära... pärast väravat oli hämming, polegi nii lihtne
    imo üsna selge penalt jäeti ka romale andmata. Üldiselt oli kõik täpselt peegelpildis Juve mänguga, kus alustati hästi ja pärast kaotusseisu jäämist oli totaalne lagunemine, täitsa huvitav, kas nüüd pannakse Bologna võõrsil kotti või oli juhuslik sähvatus

Kommentaar

Tervitused Roma toetajaile, tänud rõõmuvalmistava tulemuse eest.

Eritervitused ManU suurimale sõbrale Cannumanile!
      Which ship has never docked at Liverpool?
      The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

jesss, fantastic Roma, minu toetus kandis ka vilja tegelikult Scolari oli ju broneerinud finaaliks juba hotelli roma, ju tema ja ta staarikesed olid juba mõtetes finaalis ja hotellis möllamas. see on chelsea kindel vabandus krt tundu tõesti et kui Totti mängib ja veel hingestatult siis mängib terve meeskond nii nagu peab. kõva üllatus ikka! kahju et Inter ei saanud lutti, oleks veel üks hea üllatus olnud

Kommentaar

Aitäh mulle teie kõigi poolt.

Mängust siis niipalju, et 3 väga head väravat. No esimese puhul ma ei näinud muud võimalust ka, kui et mängitakse Cicinhole äärde. Chelsea vennad peaks Itaalia liigat vaatama ja vastast analüüsima. Kiidaks Tottit (kes söödab ikka nii nagu Gerrard unes ka ei suuda) ja Vucinici, samuti kogu kaitseliini. DeRossi ja Pizarro olid ok. Brighi ka meeldiv üllatus, kuigi tegi seal päris mitu viga ja elas rõvedalt seljas sinistel. Üldiselt kui meeskond mängib hästi siis on raske kedagi sitaks tembeldada. Ja eks kui ründes mängitakse normaalselt siis on kaitsel kergem ja paistavad paremast küljest ja vastupidi.

Igatahes nüüd vaja 4 punkti veel saada ja siis peaks edasi saama küll.

Minu optimistlikud ennustused enne hooaja algust oli võimsad:
          Serie A-s 6-8 koht ja CL-is vähemalt veerandfinaal...
          See aasta muidugi võtab tiitli Juve või Inter ilmselt mulle tundub nii...

Ja lõpetuseks veelkord suurimad tänud Roma sõpradele. ManU ja Lazio vennad, et teil ikka neid redeleid jaguks, kus ronida!

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
            Mängust siis niipalju, et 3 väga head väravat. No esimese puhul ma ei näinud muud võimalust ka, kui et mängitakse Cicinhole äärde. See aasta muidugi võtab tiitli Juve või Inter ilmselt mulle tundub nii...
            See oli ikka kyll lapsik kaitsjate viga IMHO.

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
            See aasta muidugi võtab tiitli Juve või Inter ilmselt mulle tundub nii...
            Pähe oled systinud vä?
            jokers to the right
            clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
              See oli ikka kyll lapsik kaitsjate viga IMHO.

Muidugi oli lapsik, aga no iga mardo nägi et pall äärde antakse ju. Kaitse isegi jõudis lõpuks segama Cicinhot, aga Terry koos sõpradega vahtis nagu loll

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
              Pähe oled systinud vä?
              Veel mitte

Kommentaar

Tottilt üpris huvitav viis 2-0 väravat tähistada.
                armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

mismõttes? ma ilmselt magasin maha selle....

Kommentaar

No läks Vucinicile selga elama. Või ma ei tea ka, äkki oli lihtsalt kokkulepitud massaažiteenusega tegu.
                    armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Minu meelest Roma võikski selline olla, et CL'is kotib Euroopa teisi tippklubisid ja siis Serie A's lihtsalt imeb vilinal. 10 points!

Kommentaar

juve võidab kindlalt Seria A, Krt kõik Romast kohe nii eufoorias, rahu poisid rahu, edasipääs pole veel üldsegi kindel

Kommentaar

Algselt postitas Silver Vaata postitust
                          Minu meelest Roma võikski selline olla, et CL'is kotib Euroopa teisi tippklubisid ja siis Serie A's lihtsalt imeb vilinal. 10 points!
                          minu meelest võiks Inter selline olla

Kommentaar

Minu meelest olge te mõlemad sellised
                            The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Roma mängis eile klassikalise 4-4-2 formatsiooniga. Midagi muud Spalletti poolt. Toimis kohe

Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.

Parim laul

Kommentaar

Noniii....mu televusserdis oli ära varastatud, kui tulin poest oma traditsiooniliste 2 õlu ja 2 paki krõpsudega(mõned turbonuudlid ka). Nüüd siis sain netti ja mind tabas shokk. Maailma siteim klubi võitis maailma üht eliitklubi.Kuidas on see võimalik??? Juvest ma saan aru...neil on alati Del Piero aga riomma?

Uefa.comi lehel oli 2 sõna kirjeldamaks seda mängu.
                                CHELSEA FC -Ass riomma
                                FIXED GAME

ROMAN I THOUGHT THAT YOU ARE A RICH MAN BUT I WAS WRONG. YOU EVEN SQUEEZE MONEY FROM CLUBS THAT MAY FACE BANKRUPTCY TOMORROW.

Palun sind Mihaljovic. Peksa oma debüüdis see ahvide kari läbi.
                                Forza Lazio!!!
                                Daje!!!
                                1.totti koondisesse.
                                2.Money talks bullshit(totti) walks.
                                3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
                                "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Working...
                                X