Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Meistrite Liiga - haaa!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Meistrite Liiga 2002/2003\'

Originally posted by Devil

Jah võitsid Milani Milanile ebatähtsas mängus, Realile oli see mäng aga edasipääsuks oluline
    OK Realile oli see mäng tõesti tähtsam.

Kommentaar

Originally posted by Aramis
      Mängust endast ka - olgu kõikvägevam kiidetud, et siit paarist ikka see õige meeskond edasi sai.
      Aramis, mitut episoodi mängust nägid?
      Milan lõi mängu jooksul sisuliselt 2 korda peale ja peab tänama Abbiatit, Recobat ja Crespot, et seisuks ainult 1:1 jäi. Kogu nendepoolne \"mänguilu\" seisnes lugematus arvus lühisöötudes, mis kuidagi eesmärgile (oma meheni) ei jõudnud. Seega ei taha kuidagi nõustuda ei sinu ega NTV kommentaatori väitega, et õige tiim finaali sai.
      May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Nii, esimene finalist on teada ja VÄGA TORE, et see on AC Milan. Nüüd peab lootma, et tänases mängus saab Real pähe ja finaalis olex Juve-Milan . Seal hoiax pöjalt Milanile! Nii, et FORZA MILAN!
        https://r-cold.blogabet.com/

Kommentaar

Originally posted by mixer

juvel vaja aint yx värav lyya ja siis 1-0 seisu hoida ja lähevadki edasi.vaat kui kerge.kerge on õelda aga teha oopis raskem kuigi ma usun et juve läheb siiski edasi finaali
          Raske teha tõesti. ManU-l oli ju ka vaja ainult 2:0 võita, aga hakkama nad sellega ei saanud. Loodan, et seekord jäävad omaväravad ära. Real võidab

Kommentaar

Originally posted by Maarek

Originally posted by Aramis
            Mängust endast ka - olgu kõikvägevam kiidetud, et siit paarist ikka see õige meeskond edasi sai.
            Aramis, mitut episoodi mängust nägid?
            Milan lõi mängu jooksul sisuliselt 2 korda peale ja peab tänama Abbiatit, Recobat ja Crespot, et seisuks ainult 1:1 jäi. Kogu nendepoolne \"mänguilu\" seisnes lugematus arvus lühisöötudes, mis kuidagi eesmärgile (oma meheni) ei jõudnud. Seega ei taha kuidagi nõustuda ei sinu ega NTV kommentaatori väitega, et õige tiim finaali sai.
            no aga.. v2rav oli ikka ilus kyll! Shevtshenko hakkab tasapisi vormi koguma, efektselt puges kaitsjate vahelt l2bi
            GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
            GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
            (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

argghhh!! krt 2normaalset mängijat finaalis ja 1 neist ei saa veel mängida ka

Kommentaar

Suurepärane mäng. Kindlasti üks viimase aja parimaid Meistrite Liigas. Juventus oli tegutses otustavalt mõlemas väljaku otsas, mis neile ka finaalikohta kindlustas. Loomulikult võinuks kõik teistmoodi olla, kui Montero penaltiolukorra eest minema oleks saadetud ning Figo palli võrku oleks toimetanud.

Kahju Pavel Nedvedist, kes suht mõttetus olukorras kollase oskas hankida ning seetõttu finaali ülikonnas peab vaatama.

Kommentaar

Nojah, treener on süüdi...

midagi muud nagu polegi öelda!

Kommentaar

Mõtlesin lihtsalt mainida, et Juve ja Reali kaitseliinid olid täiesti eri klassist. Madridi onudel on viimane aeg veidike krabisevat ka korralike kaitsjate alla magama panna.

Kommentaar

Ma ei usu oma silmi, kui n2en, et v2idetakse justkui olla Inter puhu ryndem2ngu teinud ja finaalikohta v22rinud. Alles peale Sheva juhtv2ravat hakati ennast natukene liigutama. L6plikult j2eti catenaccio maha alles teise m2ngu teise poolaja keskel kui juba t6esti sitt leivakotis oli. Milan yritas ikka esimeses m2ngus ja ka teiseski, kuid ega betoonkaitsest pole kerge l2bi murda. Tuleb rahulikult s88tu veeretada ja oma momente otsida. Ylepeakaela rynnakule tormamine annab vaid oponendile v6imaluse teravateks kontrateks, nagu oli ka esimesel poolajal n2ha, kuid Crespo pealel88k oli enam kui mannetu. Milan j2i Interile alla kahe m2ngu peale kokku 10 minutit - teise m2ngu l6pp.
                      “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
                      The Special One

Kommentaar

Ka mina jään enda juurde ja nõustun Jaaniga ehk siis ei nõustu Maarekiga esimese paari osas.Ja ma ei väitnud oma \"õige tiimi\" väidet mitte ainult selle mängu vaid kogu CLi selle hooaja mängude põhjal.AC Milan tegi hooaja sees kohati supermängu, samal ajal kui Inter-Ajaxi mängud kahandasid mu lootust ,et hoolimata Ronaldo lahkumisest see klubi mulle kunagi jälle võiks meeldima hakata.
                        Aga ... finaalis pole ma Milaano klubi poolt...Juve on üle prahi ja eilne mäng oli ülim nauding kui välja arvata üks kurb tõsiasi...krdi Pavel-poiss, kuidas saab niimoodi eksida!Ja tõestust on saanud minu tuletatud elutarkus, et vana surinami duo Davids-Seedorf on kõvad mängumehed, kui nad vormis on.Ehk siis nemad on mõlemad finaalis.Finaalist ei oskagi midagi suurt oodata - kaks sama riigi suurklubi, kes õnneks on piisavalt omanäolised, et kindlasti huvitavat mängu näidata.Ma olen üsna kindel, et igavat mängu ei tule.

Kommentaar

Juve näitas kohati väga ilusat mängu ja olid võidu auga ära teeninud.
                          Olen Juve poolt ka finaalis ,mis tõotab vägagi võitluslik tulla.
                          Minu meelest ei kahanda see pinget sugugi ,et kaks Itaalia klubi finaalis on.
                          Aga eks ta rohkem maitse küsimus ole.
                          FCF Forever

Kommentaar

mis reali péndlasse puutub, siis vanasti lõi neid ju (ja lõi hästi) Hierro. kas vanamehel jalg ja silm juba nii töntsid, et teda enam 11m spoti juurde ei lastagi?
                            We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

JUVENTUS RUULIB!!

Eilne mäng oli ikka VÄGA KÕVA, ma polex elusees uskunud, et Real nii sitasti mängib
                              Juve pani ikka väga hästi, nagu Real parimatel päevadel. Kui seis oli 3-0 ja 4-0 oli tulekul siis mul jöi hing kinni , et täitsa pael kus Real saab kotti . Ja paras ka neile! Väga kahju, et Nedved kaardi sai ja tänu sellele finaalis ei osale . Loodame, et finaal tuleb kõva. Ise ei teagi kellele pöjalt hoian.
                              https://r-cold.blogabet.com/

Kommentaar

ei no mis me siin räägime mängu seis oli igati aus kahju loomulikult nedvedist,sest üks äss on milani kaitse lõhkumisel puudu.aga mulle hakkas silma davids.kindlalt parim selle aasta mäng,mida mina näinud olen.ega\'s midagi FORZA JUVE ja loodan,et karikas on sel aastan neile
                                buy the ticket, take the ride.

Kommentaar

Working...
                                X