320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Prantsusmaa koondis

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Prantslased oma mansaga polnud apsull rahul. Eriti häiris see isetsemine ala P.Bogba. Kollektiivset mängu polnud ja kui oligi veidi, siis alates N.Fekiri mängu liitumisest ja tänu kellele suudeti ka viik kätte mängida.
    DD'l on plaanis panna sama algkoosseis Ausside vastu MMil. Palju lubav
    Messi...The never ending legend!

    Kommentaar


      Vaatasin vaid esimest poolt tundi. Selle aja jooksul sai Pogba korra postile pihta, suutis ühe kauglöögiga vastaste väravavahilt tõrje välja võluda ja korra sai ka Giroud peaga ohtlikult löögile. Et võimalusi nagu tekitati küll, kas selle lühikese aja jooksul, kui vaatama sattusin, aga jah, realiseerimine jättis soovida. Pigem hea, et hetke nõrgad kohad enne MM-il ära nähti eesotsas Sidibe, Llorisi, Matuidi ja võibolla ka Umtitiga. Samas ma karda, et kui DD otsustabki midagi muuta, siis näiteks kaptenit ta ei julge pingile istutada, kuigi Llorisi viimase aaasta esitused on nii koondises kui ka kohati klubi eest muret tekitavad. Üks asi, mida mängu järgselt mainiti, oli, et Giroud antud formatsioonis, kus kaks ründajat ees ja Girezmann nende all, ei tunne ennast eriti mugavalt. Et jalgratast vast pole DD`l tarvis uuesti leiutada.

      Igasugu ajaloo põhjal tehtud statistika prantslastele eriti edukat turniiri sel korral ei ennusta. Samas enne turniiri võibolla ei olegi mõtet liiga heas hoos olla nagu sakslased on tihtipeale meile demonstreerinud. Ja kui MM lähebki metsa, siis Zizou on saadaval.

      Kommentaar


        Kylian Mbappé sai treeningul korralikult vigastada. Ebaselge hetkel kui tõsine see on. Koondise arst käis peale kiiret Kyliani ülevaatamist DD'ga arutlemas. Pole teada mis edasi...
        Messi...The never ending legend!

        Kommentaar


          juba räägitakse, et mmi alguseks kõik okei.

          Kommentaar


            No muidugi on see puujalg Rami, kes talle sisse sõitis. Treeningu pidi pooleli jätma, kui Mbappe enda sõnul MM õnneks ohus pole.

            Fino alla fine FORZA JUVE

            Kommentaar


              hehe, isegi marseille toetajana, jõudsin mõelda, et eino muidugi, kõigist meestest saigi sellise asjaga hakkama saada ainult rami.

              Kommentaar


                Ideetu, näotu, ilmetu

                Kommentaar


                  Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
                  Ideetu, näotu, ilmetu
                  Esimeses mängus säravad ainult retakad.
                  Instagram

                  Twitter

                  Eesti Lokomotiv Moskva fännid

                  telekavaataja.blogabet.com

                  Kommentaar


                    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
                    Esimeses mängus säravad ainult retakad.
                    Miks sa venelastele nii koledasti ütled

                    Kommentaar


                      Mis p*ska ma just 90min vaatasin. Täiesti mittetoimiv personali valik. DD fix this or go home!

                      Kommentaar


                        Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
                        Esimeses mängus säravad ainult retakad.
                        Kuldsed sõnad. Ma isegi kardsin viiki avamängust. Võidumõtetega meeskonnad lähevadki turniiri käigus paremaks mitte ei pauguta kohe avamängus kõik padrunid ära. Jällegi hea mäng selles mõttes, et näitas ära koondise nõrgad ja ka tugevad kohad. Giroud'ta ikkagi ei saa, kui vastane kaitses istub ja ise tuleb rohkem ründamisega tegeleda. Dembele, Griezmanni ja Mbappe, kellest viimane minu arvates oli antud kolmikust isegi vaat et nõrgeim, töötab võibolla rohkem ikkagi selliste meeskondade vastu, kes hoiavad ise ka palli. Umtiti on jätkuvalt nõrk lüli. Mida kuradit ta mõtles, kui otsustas käega seda palli katsuda? Lloris õnneks tegi vahelduseks hea mängu.

                        Top: Giroud, Kante, Lucas Hernandez ja Lloris
                        Flop: Umtiti, Tolisso, Dembele ja Mbappe arvestades ootusi tema puhul.

                        Kommentaar


                          Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
                          Miks sa venelastele nii koledasti ütled
                          Kas sa üritasid terav olla? Vene jalkakoondis ongi retakate kari, kes hiljemalt play-offi 1. mängus paika pannakse.

                          Prantsusmaa sai aga vajalikud 3 punkti füüsise madalseisus. See on suurtele tiimidele ainuõige valik. Üle lasta alagruppide mängudes ilu, et 1/4 - finaalis olla terav.
                          Instagram

                          Twitter

                          Eesti Lokomotiv Moskva fännid

                          telekavaataja.blogabet.com

                          Kommentaar


                            ega didi prantsusmaa pole kunagi olnud eriline vaatamisväärsus.

                            Kommentaar


                              Huvitav kelle idee oli finaalturniiril kahe mängu vahel Spartaki U19 satsiga kontrollkohtumine pidada? Oli üsna negatiivne ja jõuline mäng olnud, kus nii Fekir kui ka Thauvin endale viga tegid, aga õnneks vaid kergelt. Vist.

                              3-2 see kohtumine lõpuks jõuga ära võeti, kus Giroud, Fekir ja Matuidi väravate eest hoolitsesid, kuid vaevalt selline mäng just enamasti varumeestele, keda prooviti, erilist enesekindlust süstis. N'Zonzi oli vast ainukesena tõeliselt kiita saanud mees. Sidibe ja Mendy jätkasid ka Spartaki noorte (+Alphonse Areola, kes venkude väravas mängis, kuna Mandanda oli prantslaste väravas) vastu kookide küpsetamist. Ilmselt DD tahtiski näha varumehi nö pisut tõsisemas mängus, kui seda omavaheline treeningmäng, sest austraallaste vastu nii mõnigi alustanud mees endast kõige paremat muljet ei jätnud. Eelkõige pean silmas Umtitit, Tolissot ja ründes alustanud Dembelet ning Mbappe`d, kellede suunas Austraaliaga kohtumise üks parimaid - Ngolo Kante mängu järgselt ka kriitikanooli pildus (ok, nimesi ta otseselt ei nimetanud, aga eks igaüks, kes mängu nägid, oskavad is nimed ja teod kokku viia), öeldes, et vastase pressimine on meeskondlik töö ja see peab algama ründajatest.

                              Loodetavasti Deschamps sai nüüd nende kahe mängu pealt uusi ideid ja teeb vajalikud muudatused teisipäevaseks mänguks Peruga. Umtitit vaevalt liigutatakse, ehk kaitseliin jääb ilmselt samaks (Pavard ja eriti Lucas olid tublid), aga keskväljalt võiks Tolisso asemele Matuidi või tõesti N'Zonzi sisse tuua ja ründes kindlasti Griezmanni kõrval Giroud`ga. Mbappe ilmselt on ka puutumatu, kuigi, kui üks kehva esitus veel, siis võiks küll pingile lennata.

                              Kommentaar


                                Algselt postitas Mask Vaata postitust
                                . Dembele, Griezmanni ja Mbappe, kellest viimane minu arvates oli antud kolmikust isegi vaat et nõrgeim,
                                Me vist ei vaadanud sama mängu. Griezou ja Dembele polnud üldse pildis. Esimene oli täiesti hale vari endast, tema mänguisu rikuti jõuliste Austraalia kaitsjate poolt korralikult ära. Sama võib Dembele kohta öelda. Tema üritused oli eriti haledad. Mbappe nendest kolmest vähemalt üritas ja proovis aktiivne olla ees. Ning DD peab Pavillardi pingile panema, kui Sidibe põlv vähegi kannatab. Ründe suunal oli suur null, kaitses seevastu soliidne, kuid DD plaanidesse ta sedasi ei sobi mu arvates. Järgmises mängus vaja Tolisso asemel Matuidi sisse tuua. Kante oli jumal.
                                Fino alla fine FORZA JUVE

                                Kommentaar

                                Working...
                                X