Hispaanial ikka naela kirstu löömisega probleem, võimalusi tekib omajagu ja ikka selliseid, kus peab lõpplahenduse leidma. Penaltiseeria pakkus siiski põnevust ja kellamehed olid 11 meetri kindluse minetanud. Itaalia vastu saab väga raske olema, kui mootorit korralikult käima ei saada. Vedamisest alati ei piisa.
Minul jäi Immobile idiootsus täiesti kahe silma vahele, kuid vaatamata sellele mängib Itaalia tarka ja ilusat jalgpalli ning nende meeskonnas tundub olema seda sügavust, mis vajadusel mängu käiku nendele soodsasse tuulesuunda pööraks. Spinazzola vigastus mängib kindlasti rolli, sest minu meelest seni üks nende silmapaistvamaid mängumehi sel turniiril.
Olen pidanud Itaaliat soosikuks kahe ilmselge (Prantsusmaa, Portugal), kuid väljalangenu kõrval, nii et saab olema tuline poolfinaal. Süda kuulub ikka ja alati Hispaaniale, mõistus võtaks vastu ka Itaalia võidu, kui see peaks juhtuma.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
EURO2020 Play-off
Collapse
X
-
See, et 10-mehelist veitsi ei surutud lõpuni piisava intensiivsusega, on minu meelest peatreeneri viga, sest mingi aeg lõpus hakati palju rahulikumalt palli veeretama ja anti veitslastele veidigi hingamisruumi. Enne seda tundus kpll, et nad lämmatatakse ära ja ühe koha pealt see värav ka lõpuks tuleb. Vaadates Hispaania mängu dünaamikat veitsi näitel ja võrdluses 2 esimest alagrupimängu ja siis kahes mängus järjest Slovakkiale ja Horvaatiale löödi 5 väravat, siis paistab, et neil varu on. Vahepeal tundub, et Enrique mängib tulega. Muidugi veitsil olid kõik trumbid olemas pennaldega see mäng ära võtta ja siis võiksime rääkida Itaalia kindlast finaali sammumisest.Algselt postitas allars Vaata postitustParemaks läinud? veitsi kümne mehe vastu ei suudetud midagi teha. Ja tegelikult kogu mäng ei olnud Hispaania poolt midagi erilist. Itaalia vastu langevad, see on selge.
Leave a comment:
-
Doku ukse taha tekib küll tippklubide järjekord. Aga muidu tundub jah et see sellel kuldsel kooseisul on suures osas parim enne möödas, va vast De Bruyne, aga tema mängis kindlasti vigastusega.
Leave a comment:
-
Paremaks läinud? veitsi kümne mehe vastu ei suudetud midagi teha. Ja tegelikult kogu mäng ei olnud Hispaania poolt midagi erilist. Itaalia vastu langevad, see on selge.Algselt postitas Vask Vaata postitustAusalt öeldes mänguliselt väga ei näegi, aga see, et nad siiani on veidral kombel nii kaugele jõudnud ja pigem mäng-mängult paremaks läinud (sõelmängudes oldi Horvaatia vastu teravamad). Lisaks paistavad nad enesekindlad ja hea sünergiaga olema. Itaalia vastu peavad oma esitust tugevalt parandama, aga täna veitsi vastu oli näha, et olnuks võimalik taktikaliselt lisaajal paremini talitada ja teha veitsil viigi hoidmine veelgi keerukamaks. Ühesõnaga oleks igati loogiline, et Itaalia siit oma võtab, ent ma arvan Hispaanial olema mingi X faktor, mis võib neis aidata.
Leave a comment:
-
Ausalt öeldes mänguliselt väga ei näegi, aga see, et nad siiani on veidral kombel nii kaugele jõudnud ja pigem mäng-mängult paremaks läinud (sõelmängudes oldi Horvaatia vastu teravamad). Lisaks paistavad nad enesekindlad ja hea sünergiaga olema. Itaalia vastu peavad oma esitust tugevalt parandama, aga täna veitsi vastu oli näha, et olnuks võimalik taktikaliselt lisaajal paremini talitada ja teha veitsil viigi hoidmine veelgi keerukamaks. Ühesõnaga oleks igati loogiline, et Itaalia siit oma võtab, ent ma arvan Hispaanial olema mingi X faktor, mis võib neis aidata.Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustMa täitsa huvipärast küsin, et mis eelist sa näed poolfinaalis Hispaanial Itaalia vastu olema?
Leave a comment:
-
Võtavad Itaalialt palliga mängu ära ning lükkavad söödu kiiresti käima ja see on Itaalia Achilleuse kand. Oli tänagi paar olukorda, kus Belgia sai söödu kiiremini käima ja kohe Lukaku jne olid kastis vabad ja samuti sai näha seda ka Austria vastu. Samas muidugi Hispaania vastu on Itaalial oma viimseni lihvitud mänguga ruumi, et ise hakata taguma.Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustMa täitsa huvipärast küsin, et mis eelist sa näed poolfinaalis Hispaanial Itaalia vastu olema?
Leave a comment:
-
Ma täitsa huvipärast küsin, et mis eelist sa näed poolfinaalis Hispaanial Itaalia vastu olema?Algselt postitas Vask Vaata postitustTurniiri soosikuks pean nüüd Hispaaniat.
Leave a comment:
-
Mulle tundus 2018 Belgia allajäämine poolfinaalis Prabtsusmaale ja pronksmedalid suurema pettumusena kui tänane allajäämine Itaaliale.
Turniiri soosikuks pean nüüd Hispaaniat või juhul kui Tehhi-Taani mängu võidab Taani, siis neid. Ei tundu nad Belgiast palju nõrgem sats olevat.
Leave a comment:
-
Ma ei tea, kuidas teistega, aga minu jaoks mängis nii nagu ette aimasin. Itaalia on lahe ja mis võiks olla lahedam kui Wembleyl inglastele kotti teha. Spinazzolast saab küll puudus olema...Algselt postitas kemal1 Vaata postitustMinu jaoks on/oli jällegi suurim pettumus turniiril Bruno Fernandes. Oleks tema ka mänginud enda vääriliselt, siis oleks vbl Portugal ise siia poolfinaali välja jõudnud.
Leave a comment:
-
Minu jaoks on/oli jällegi suurim pettumus turniiril Bruno Fernandes. Oleks tema ka mänginud enda vääriliselt, siis oleks vbl Portugal ise siia poolfinaali välja jõudnud.
Leave a comment:
-
Doku näitas ju teine poolaeg selgelt, et sealt võiks Hazardi laadne sensatsioon tulla.Algselt postitas midfielder Vaata postitustBelgia on kindlasti selle turniiri suurim pettumus minu jaoks. Juba Portugali mäng näitas, et neil oli kõvasti õnne, et üldse selle löögirahe all vastu pidasid ning tänane esitus kinnitas täielikult, et neil pole mingit klassi, et tiitli peale mängida. Ilmselt jääbki selle kuldse põlvkonna parimaks resultaadiks 2018 mm-i 3 koht. No ei näe kuskilt, et sellise ülivana ja aeglase kaitsega nad 2022 mm-il midagi suudaks ammugi 2024 em-il. Pole neil peale kasvamas ka sellise klassiga mängijaid nagu KDB või Hazard. Lukaku oskas teisel poolajal ühe hiilgava momendi luhata ning de Bruyne oli vaid paaris episoodis oma klassi vääriline.
Portugal oleks kindlasti Itaalia vastu täna tugevama partii teinud. Oluliselt pikem pink ja ründevõimsus. Nägin täna ühte Capello intekat, kus temagi pidas Belgiat Itaalia jaoks kergeks vastaseks ja oleks rohkem kartnud Portugali ründevõimsust ning tänane hambutu mäng punaste kuradite poolelt paraku seda ilmekalt ka tõestas.
8 - Jéremy Doku completed eight dribbles against Italy, a record for a teenager since we have full data for the World Cup (1966+) and EUROs (1980+).
Leave a comment:
-
Vermaelen saigi karistada, et ta nii rumal on, et vileni ei mänginud.Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustKurat selline rõvedus peaks tõesti karistatav olema. Vermaelen pööras tema peale tähelepanu ja magaski Barella maha.
Leave a comment:
-
Ma ei saa muidugi aru miks itaalia on näiteks suurem soosik kui Inglismaa? Finaal on wembleyl...
Leave a comment:
-
Ma olen ka veidi selles paadis, et Belgia koosseis on juba suunaga allapoole. See, et Vermaelen väljakul oli, on selle tõsiseim näitaja. Kolm aastat tagasi oli Eden veel mängija, nüüd oli kaasasolev talisman. Lisaks veel poolvigane De Bruyne. Itaalia paneb praegu väga hästi ja nad on suurim soosik. Nüüd ilmselt peab järgmised 15 aastat ootama, et Belgia jälle tulema hakkaks.Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustKaks kõige tugevama rosteriga meeskonda (Prantsusmaa ja Belgia) on audis. Parimad mängijad ei tähenda veel parimat meeskonda.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: