Algselt postitas telekavaataja
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
EURO2020 Play-off
Collapse
X
-
Teine küss on, et miks ref kohe vilistas? Kahtlane olukord, siis lase mängida, küll VAR tagasi toob. Ebaloogiline otsus arvestades turniiri senist käiku. Kolmas küss on, et kui 50/50 ja refi pooldav otsus tehakse, ole mees mine vaata üle telerist.
Leave a comment:
-
Minuarust oleks loogiline olnud kui VAR oleks suunanud kohtuniku ekraanilt seda üle vaatama. Keegi ei vaidlegi vastu, et puude ju iseenesest oli, aga kordusest oli ka näha, et Sterling oli juba sel hetkel kukkumas kui puude tehti.Algselt postitas krissucool Vaata postitustMa ei tea, tundub suht loogiline. VAR saab ümber muuta ainult asju, kus on ilmselgelt tehtud vale otsus. Antud juhul, siis olukord kus puudet absoluutselt poleks olnud.
Kuna puude oli, siis isegi kui sellest olukorrast 95% kordi penalti ei anta, siis teoreetiline alus penalti andmiseks on olnud ja kohtunik on juba otsustanud sealt penalt anda.
Ehk, otsust muuta oleks saanud vaid juhul kui kordusest oleks näha olnud, et puudet Sterlingu vastu ei olnud.
Leave a comment:
-
Ainult siis kui selge viga on.Algselt postitas krissucool Vaata postitustOota, aga...nad tavaliselt ei tee seda?
Leave a comment:
-
Jah. Sest tavaliselt nokitakse koguaeg selle teise palliga. Olgu ta kasvõi teises väljaku otsas.
Leave a comment:
-
Jah, ma oleks tahtnud, et kohtunik peatanuks mängu siin, kuna teine pall on lihtsalt ees.Algselt postitas $$$ Vaata postitustKas sa oleks tahtnud, et kohtunik peataks mängu seal olukorras kus teine pall ei sega mängu? Ma kohtunikuna laseks ka edasi mängida, kui just olukord sinna 2. palli suunas ei pööra.
Leave a comment:
-
Ma ei tea, tundub suht loogiline. VAR saab ümber muuta ainult asju, kus on ilmselgelt tehtud vale otsus. Antud juhul, siis olukord kus puudet absoluutselt poleks olnud.Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustPärast Pohlaku selgitusi jääb see VAR-i funktsioon minujaoks veelgi ähmasemaks. Enne tänast mängu oli minu peas ja meeltes kõik loogiline, nüüd ei teagi enam.
Kuna puude oli, siis isegi kui sellest olukorrast 95% kordi penalti ei anta, siis teoreetiline alus penalti andmiseks on olnud ja kohtunik on juba otsustanud sealt penalt anda.
Ehk, otsust muuta oleks saanud vaid juhul kui kordusest oleks näha olnud, et puudet Sterlingu vastu ei olnud.
Leave a comment:
-
Ega 12 mängija vastu ongi füüsiliselt raske.Algselt postitas Nasfal Vaata postitustInglismaa on võimas füüsiseselt. Itaalia oli nagu Taani ehk küpse juba teisel poolajal. Siin pole kahtlustki, et see finaal on suht vormistamise küsimus ja its coming home.
Leave a comment:
-
Kas sa oleks tahtnud, et kohtunik peataks mängu seal olukorras kus teine pall ei sega mängu? Ma kohtunikuna laseks ka edasi mängida, kui just olukord sinna 2. palli suunas ei pööra.Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustSee oli ka jep. Fantastiline brainfart.
Leave a comment:
-
Inglismaa on võimas füüsiseselt. Itaalia oli nagu Taani ehk küpse juba teisel poolajal. Siin pole kahtlustki, et see finaal on suht vormistamise küsimus ja its coming home.
Leave a comment:
-
See oli ka jep. Fantastiline brainfart.Algselt postitas sanderos Vaata postitustJa tribüünidelt loodan toetust pallide väljakule loopimise näol. Mida rohkem neid väljakul on seda rohkem poh kohtunikul!
Leave a comment:
-
Polegi vist näinud inglaste poolt nii head mängu - tempokas, suunaga väravale, tehnilised. Tip-top kraam. Loodetavasti saab olema äge finaal.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: