Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

EURO2020 Play-off

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• sanderos
    replied
    Ja tribüünidelt loodan toetust pallide väljakule loopimise näol. Mida rohkem neid väljakul on seda rohkem poh kohtunikul!

Leave a comment:

• krissucool
    replied
    Algselt postitas vendetta Vaata postitust
    Minu poolt on õnnistus antud, Immobile, Insigne ja muud väikesed itaalllased. Iga puude ja kerge müks palun finaalis mängida surmatabamuseks ja veereda ringi nagu 10 väikest Neymari.
    Oota, aga...nad tavaliselt ei tee seda?

Leave a comment:

• Nahkpea
    replied
    Pärast Pohlaku selgitusi jääb see VAR-i funktsioon minujaoks veelgi ähmasemaks. Enne tänast mängu oli minu peas ja meeltes kõik loogiline, nüüd ei teagi enam.

Leave a comment:

• vendetta
    replied
    Minu poolt on õnnistus antud, Immobile, Insigne ja muud väikesed itaalllased. Iga puude ja kerge müks palun finaalis mängida surmatabamuseks ja veereda ringi nagu 10 väikest Neymari. Istuge sisse oma ''kui pole kindlat tõestust, siis jääb penalti jõusse'' debiilsused.

Leave a comment:

• Diz
    replied
    Italianod kõik on teie teha nüüd...

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Aga jällegi, Inglismaa võit oli loogiline. See viis oli täna häbiväärne kahjuks.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    It's diving home

Leave a comment:

• julm1
    replied
    It’s coming Rome

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Ma just tahtsin tulla siia Aikut kiitma ka jep, et hea kommija tegelt ka jep. Aga kui " khm khm, Ott on meile vahel abis ja Hiiumaalt ka vahel tuleb sõnumeid " siis hakkasin reaalselt naerma siin arvuti taga

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Ja tal on pohui. Ta tegutses vastavalt protokollile. Kõik chill. Ja UEFA-l ka pohui. Nad saavad Inglismaa finaali. Rohkem raha.

Ja samal ajal on Taani, kelle jaoks on see lähiajal viimane võimalus, ilmselt selle põlvkonna viimane. Taani, kellele ma aplodeerin, nende suhtumise, nende mängu, nende emotsioonide eest. Ja siis sellele Taanile kustakse peale lihtsalt. Võitke tavalise ja normaalse väravaga, keegi ei ütle midagi.

Leave a comment:

• diver
    replied
    Kane lasi ennast täis, kuid seejärel oli tal lihtsalt õnne.

Nüüd näidati penaltiolukorras paremat kordust ning Jenseniga oli Sterlingul ka kontakt, mistõttu kohtuniku otsuse jõusse jätmine on mõistetav. Pohlak ka päris põhjalikult seletas, miks nii. Sterling loomulikult omalt poolt läks seal ka penalti kalastama, kuid seda ta taolises olukorras pidigi tegema. Aga kahju on ikka, et inglased just niimoodi oma tõenäoliselt otsustava läbimurde said.

Leave a comment:

• Nahkpea
    replied
    Huvitav jah, et nii kaalukas mängus ja nii kaalukal hetkel ei suvatsenud kohtunik minna seda olukorda üle ka vaatama.

Leave a comment:

• kaala
    replied
    What? Vaatama oli ka häbi minna? Istuge sisse see VAR

Leave a comment:

• onoz9
    replied
    Pehme pennal jah. Kurat, väga mage, kui selle mängu nüüd otsustaks selline värav...

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Inglismaa domineeris selgelt, aga see on farss...

Leave a comment:

Working...
X