Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
EURO2020 Play-off
Collapse
X
-
Ja tribüünidelt loodan toetust pallide väljakule loopimise näol. Mida rohkem neid väljakul on seda rohkem poh kohtunikul!
-
Oota, aga...nad tavaliselt ei tee seda?Algselt postitas vendetta Vaata postitustMinu poolt on õnnistus antud, Immobile, Insigne ja muud väikesed itaalllased. Iga puude ja kerge müks palun finaalis mängida surmatabamuseks ja veereda ringi nagu 10 väikest Neymari.
Leave a comment:
-
Pärast Pohlaku selgitusi jääb see VAR-i funktsioon minujaoks veelgi ähmasemaks. Enne tänast mängu oli minu peas ja meeltes kõik loogiline, nüüd ei teagi enam.
Leave a comment:
-
Minu poolt on õnnistus antud, Immobile, Insigne ja muud väikesed itaalllased. Iga puude ja kerge müks palun finaalis mängida surmatabamuseks ja veereda ringi nagu 10 väikest Neymari. Istuge sisse oma ''kui pole kindlat tõestust, siis jääb penalti jõusse'' debiilsused.
Leave a comment:
-
Aga jällegi, Inglismaa võit oli loogiline. See viis oli täna häbiväärne kahjuks.
Leave a comment:
-
Ma just tahtsin tulla siia Aikut kiitma ka jep, et hea kommija tegelt ka jep. Aga kui " khm khm, Ott on meile vahel abis ja Hiiumaalt ka vahel tuleb sõnumeid " siis hakkasin reaalselt naerma siin arvuti taga

Leave a comment:
-
Ja tal on pohui. Ta tegutses vastavalt protokollile. Kõik chill. Ja UEFA-l ka pohui. Nad saavad Inglismaa finaali. Rohkem raha.
Ja samal ajal on Taani, kelle jaoks on see lähiajal viimane võimalus, ilmselt selle põlvkonna viimane. Taani, kellele ma aplodeerin, nende suhtumise, nende mängu, nende emotsioonide eest. Ja siis sellele Taanile kustakse peale lihtsalt. Võitke tavalise ja normaalse väravaga, keegi ei ütle midagi.
Leave a comment:
-
Kane lasi ennast täis, kuid seejärel oli tal lihtsalt õnne.
Nüüd näidati penaltiolukorras paremat kordust ning Jenseniga oli Sterlingul ka kontakt, mistõttu kohtuniku otsuse jõusse jätmine on mõistetav. Pohlak ka päris põhjalikult seletas, miks nii. Sterling loomulikult omalt poolt läks seal ka penalti kalastama, kuid seda ta taolises olukorras pidigi tegema. Aga kahju on ikka, et inglased just niimoodi oma tõenäoliselt otsustava läbimurde said.
Leave a comment:
-
Huvitav jah, et nii kaalukas mängus ja nii kaalukal hetkel ei suvatsenud kohtunik minna seda olukorda üle ka vaatama.
Leave a comment:
-
Pehme pennal jah. Kurat, väga mage, kui selle mängu nüüd otsustaks selline värav...
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: