Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

EURO 2004

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'EURO 2004\'

Originally posted by Hughes

seis 52.minutiks 2-0 Kreeka kasuks. Kõigepealt lõi 7.minutil pärast kaitsjate pallikaotust 20+ meetrilt värava Karagounis. Poolajal tulid sisse Deco ja C.Ronaldo. C.Ronaldole polnud <a href=\"http://www.ntsearch.com/search.php?q=Euro&v=56\">Euro</a> algus kuigi hea. Ta tõmbas 51.minutil karistusalas maha ründesse tõtanud Seitaridise. Penalti realiseeris Basinas.
    mina ei süüdistaks Cristianot selles kollis.... see sööt mis talle keskväljal anti (Costinha), oli sitt ja sellest sai kõik alguse, mees oli tubli et ta vähemalt kaitsesse tagasi jooksis, saatuslik viga oli tehtud poolkogemata, halb õnn võiks öelda, Ronaldo lõi ise ka lohutusvärava lisaminutitel, päris ilusa, otse kornerist, peaga...

aga jah, esimene suurüllatus on nähtud

Kommentaar

Christiano Ronaldo lõi küll üleaja kolmandal minutil ühe värava tagasi, kuid võit kuulub siiski Kreeklastele. Kreeklaste mängus oli näha sakslastele omast distsipliini ja kõlma pead Ootan õhtusest mängust väikest üllatust, nimelt venelaste võitu Siis oleks tabeliseis päris huvitav:P

Kommentaar

Lõpuni ei jaksanud oodata, hughes? Aga mäng oli tore nägime, et Scolari pole ikkagi saanud Portugali koondist vormi. Kuigi Cristiano Ronaldo oli hea, jäi mul vahetuse tegemine arusaamatuks . Miks toodi esimese poolaja Portugali vat, et parim mängija välja. (Simaost käib siis jutt) Mehel oli tore sonks, aga millegi kuradi pärast ei antud talle sööte eriti. Poolaja lõppus hakkas mingeid palle juba saama. Ja siis ta hakkas särama ka. Figo mängis minuarust liiga palju ise. Paar ilget lüüki, mis poleks nagunii väravasse ilmselt läinud. Cristiano Ronaldo need otsustavad löögid/tsenderdused läksid kuidagi moodi metsa minuarust. Loomulikult olukorrani kuni ta lõi 2-1.
        Kreeka tegigi nii nagu mina oma peas arvasin, et nad võivad üllatada. Paar olukorda ja kasutasid neid külmavereliselt ära. Mõlemad väravad (ka Penalt) olid väga ilusad. Aga kas jälle juhtub A Grupp suureks üllatuseks nagu neli aastat tagasi, kus mina arvasin edasipääsekjateks Saksamaad ja Inglismaad, aga edasi said hoopis Rumeenia ja POrtugal. Igatahes õhtul veel ees Venemaa-Hispaania
        sigpic

Kommentaar

Jah Figo on ikka jube isetseja, ja kobaks on ta kah jäänud, vana juba vist

Kommentaar

Originally posted by Henryfan
            Kuigi Cristiano Ronaldo oli hea, jäi mul vahetuse tegemine arusaamatuks . Miks toodi esimese poolaja Portugali vat, et parim mängija välja. (Simaost käib siis jutt)
            noonoo, deco ja CR enamvähem kahekesi teisel poolajal üldse mängu tegidki..
            We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Originally posted by fittibaldi

Kuigi Cristiano Ronaldo oli hea, jäi mul vahetuse tegemine arusaamatuks . Miks toodi esimese poolaja Portugali vat, et parim mängija välja. (Simaost käib siis jutt)
              Ma ütlengi, et mängisid hästi, aga miks ka hästi mänginud Simao välja võeti
              sigpic

Kommentaar

Originally posted by fittibaldi

Mis seal vahet on, õigesti tehti ka ju, sest Ronaldo mängis Simaost paremini.
                It\\\'s always better on holiday...

Kommentaar

Mängiski, aga tekkist mõtte, miks ta välja võeti kuna sitalt ta ei mänginud. Aga vahetpole see on minevik. Cristiano mängis hästi, aga iseenesest oleks võinud ju liigselt \"staaritseva\" Figo välja tuua ja Simao paremasse lükkata ja Cristiano siis vasakul. Aga mis Simao sonksist arvate ? Naiste lemmikud olid vist Cristianoga

Nüüd Hispaania-Vene mängu vaatama :P.
                  sigpic

Kommentaar

no Ronaldo v6inuks sisse tuua ka paremale 22rele, aga L.Figot juba v2lja vahetada ei juleta....
                    enam-v2hem sama asi, mis MMil juhtus (kaotus underdogile, siis USAle),
                    aga kodupubliku ees on see eriti valuline ja surve tohutu,
                    mis ei m6jugi tiivustavalt, vaid vastupidi
                    GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                    GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                    (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Hispaania suutis kuidagi võita Venemaad Kreeklased õpetavad veel hispaanlastele, mis on \"tõeline\" kaitsemäng

Kommentaar

Lahe!
                        It\\\'s always better on holiday...

Kommentaar

fernando torres - legend.. mullets are back

Kommentaar

Oojaa, A Grupp pakkub meile vist küll ülilahtist mängu. Kuigi teise mängu seis 1:0 seda ei peegelda. Oli mäng ikka tõesti ülilahtine, isegi venemaa üritas väravat saada. Esimese poolaja lõpp oli küll väga pingeline. Hispaania ei saanud peale seda, kui Ochinnikov Moro löögi tõrjus, üldse oma mängu käima ja Alenichev oli kahel korral väga lähedal väravale, kuid komentaatorid kiitsid seal Casillast, mina nii ei arvaks. Enamikud tippväravavahid oleks need pallid ära võtnud. Lihtsalt Alenichev ei oskanud lüüa. See esimene olukord oleks võinud ju vabalt lüüa sellise värava nagu ta Meistrite Liiga finaalis lõi. Teine oli natuke nõrk, kui pall oleks natukenegi, näiteks poolmeetrit kõrgemale läinud oleks ilmselt tulnud ka värav. Teisel poolajal avaldas mulle muljet paljukiidetud Fernando Torres, väga hästi liikus, ja see esimene puude, mis osutus löögiks oli ikka väga ilus. Poleks kaitsja ette jäänud, tulnuks sealt kindlalt värav. Valeron tõi ka mängu palju teravust. Üldse ründepaar Valeron-Torres oli parem kui Raul-Morientes. Valeroni värav oli tegelikult väga hea, mees ikka mõtles enne, mida teha, mitte ei kõmmutanud kohe laksu väravale. Nagu mõnigi kehvem mängija ilmselt teeks . Torresil oli tore soeng :P ja esimeses mängus oli toreda soengu omanik Simao Sarbosa :P.
                            sigpic

Kommentaar

Oojaa, A Grupp pakkub mtte ei kõmmutanud kohe laksu väravale. Nagu mõnigi kehvem mängija ilms.
                              Poleks-oleks. Pane endale rattad alla ja ole omnibuss.

Edaspidi kirjuta vanaemale, ta kindlasti rõõmuga loeks.
                              When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Mulle meeldis ikka see kõige rohkem:

...isegi venemaa üritas väravat saada.

Kommentaar

Working...
                                X