Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

EURO 2004

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'EURO 2004\'

nonii, esimene mees on koju saadetud: Mostovoi. arvestades, kuidas ta meedias peale kaotust oma arvamust avaldas, pole siin ka midagi üllatavat.

Gronkjaer on lõpuks peale ema surma Taani koondisega liitunud, kuid raske uskuda, et see ta mängu mõjutamata jätab.

Inglastel on kahtlased nii Butt (kelle vigastus olla päris tõsine, võib-olla jääbki tal seekord EM pooleli ilma platsile jõudmata) kui Scholes - kes siis nüüd sellest kasu lõikab? Phil Neville? (ma tean, ma tean, mis te nüüd selle peale kostate )
    We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Originally posted by fittibaldi

nonii, esimene mees on koju saadetud: Mostovoi. arvestades, kuidas ta meedias peale kaotust oma arvamust avaldas, pole siin ka midagi üllatavat.

Gronkjaer on lõpuks peale ema surma Taani koondisega liitunud, kuid raske uskuda, et see ta mängu mõjutamata jätab.

Inglastel on kahtlased nii Butt (kelle vigastus olla päris tõsine, võib-olla jääbki tal seekord EM pooleli ilma platsile jõudmata) kui Scholes - kes siis nüüd sellest kasu lõikab? Phil Neville? (ma tean, ma tean, mis te nüüd selle peale kostate )
      Buttile on euroopa meistrivõistlused selleks korraks lõppenudd Ta vigastas paremat põlve ja prognooside kohaselt väljas kuskil kol-neli nädalat Scholesi jätkamine on fifty-fifty Vend on sunnitud tegema ka pausi treeningutest, kuna sai vigastada mängus prantslastega. Samas ei saa ka Buttile asendajat võtta ja Eriksoni käsutusse on jäänud siis 22 meest.

Kommentaar

Ilmselt siiski Hargreaves, aga ka Phil Neville kasutamine ei morjendaks mind kuigivõrd. Vana Punanina on teda õigustatult Buttile, Djembale ja Klebersonile eelistanud. Möödunud hooaja põhjal pole mõtet teda asjatult lahmida imo.
        Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Phil Neville - ei . Seda ei Butti ega ka mitte Scholesi vigastuse puhul.

FA oli UEFA-lt Butti asendamiseks luba küsinud, aga see lükati tagasi... (Parker äkki oleks tulemas olnud). Aga kuna Butt oli esialgu niikuinii vahetusmehe rollis, siis ei usu, et tema kaotus väga valus oleks, kuigi pärast Scholesi vigastust spekuleeriti just Scholesi asendamisest Buttiga. Nüüd aga, kui Terry on tulemas tagasi keskkaitsesse, saaks vajaduse korral kaitsva poolikuna kasutada just esimeses mängus korralikult esinenud ja koduklubiski seda kohta mängivat Kingi.

Scholesi asendamiseks on variante rohkem: tõenäolisem Owen Hargreaves, aga miks mitte ka Wayne Bridge`i või Ashley Cole`i kombinatsiooni vasakul ääres. Veel oleks võimalikud vahetused Dyer ja Joe Cole ning Sveni poliitikat arvestades võiks vasakut poolkaitset Shveitsi vastu vääga vabalt mängima minna ei keegi muu, kui Suur Emile Heskey isiklikult .

Samas kuulukse veel, et tänased treeningud jätavad vahele nii David Beckham, Sol Campbell ja Steven Gerrard, keda vaevavad vesivillid... Kuidas küll selline asi tänapäeva uusima tehnoloogia putsasid kasutades juhtuda saab??:P Vanemal õdedest Nevillidest, Garyl seega, olla väikseid probleeme sääremarjaga, kuid homseks on need mehed taas trennis...

Kommentaar

Kui Kahn täna väljakule pääseb (mida ta ka ilmselt teeb) on tal võimalus teha endale sünnipäevakink, kui Saksamaa võidab. Nimelt saab ta täna 35 aastaseks.

Kommentaar

Originally posted by efafan

Scholesi asendamiseks on variante rohkem: tõenäolisem Owen Hargreaves, aga miks mitte ka Wayne Bridge`i või Ashley Cole`i kombinatsiooni vasakul ääres. Veel oleks võimalikud vahetused Dyer ja Joe Cole ning Sveni poliitikat arvestades võiks vasakut poolkaitset Shveitsi vastu vääga vabalt mängima minna ei keegi muu, kui Suur Emile Heskey isiklikult
              Teemantformatsiooni korral pakun: Hargreaves tagumine, Backham paremal, Lampard ees, Gerrard vasakul. Tavalise nelinelikahe puhul võib-olla jäetakse Lampard ja Gerrard kõrvuti keskele, mispuhul pole võimatu Wayne Bridge\'i kasutamine. Dyer on ka variant, Cole vaevalt.

Rootsi ja Taani tegid mullegi rõõmu oma julge, ründava mänguga. Tõsi - Bulgaaria kaitse muutub vist tõesti omaette definitsiooniks. Igatahes saab huvitav olema näha, mida Itaalia rootslaste vastu suudab.
              the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
              because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Originally posted by mcnamara
                Teemantformatsiooni korral pakun: Hargreaves tagumine, Backham paremal, Lampard ees, Gerrard vasakul.
                Kas Gerrardi vasakul kasutamine pole peaaegu alati häda ja õnnetust kaasa toonud? Äär jääb liiga avatuks kuna Gerrard kipub paratamatult liikuma keskele, eriti arvestades, et Cole ja Bridge pole erilised kaitsva orientatsiooniga kaitsjad.

Kommentaar

Harjutamine teeb meistriks!!
                  The other line moves faster.

Kommentaar

Originally posted by SleepWalking

Originally posted by mcnamara
                    Teemantformatsiooni korral pakun: Hargreaves tagumine, Backham paremal, Lampard ees, Gerrard vasakul.
                    Kas Gerrardi vasakul kasutamine pole peaaegu alati häda ja õnnetust kaasa toonud? Äär jääb liiga avatuks kuna Gerrard kipub paratamatult liikuma keskele, eriti arvestades, et Cole ja Bridge pole erilised kaitsva orientatsiooniga kaitsjad.
                    Vasaku äärega võib asi olla, kuidas on, aga kuna see mäng Prantsusmaa vastu tähistas alles Gerrardi esimest kaotust Inglismaa särgis, siis mingit suurt õnnetust see Inglismaale siiski kaasa toonud pole . Liverpoolist ei räägi siinkohal midagi...

Väga vabalt eksisteerib ju tegelt ka võimalus, et Gerrard jääb keskele kaitsvaks poolikuks, aga Hargreaves siblib vasakul äärel...

Aga Shveitsi vastu peaks isegi SW kirjeldatud situatsioonis Cole hakkama saama, sest nii palju, kui mina asjast jagan, julgeks väita, et Shveits ei kasuta ääri eriti intensiivselt. Pusivad pigem keskel...

Kommentaar

Originally posted by efafan
                      Aga Shveitsi vastu peaks isegi SW kirjeldatud situatsioonis Cole hakkama saama, sest nii palju, kui mina asjast jagan, julgeks väita, et Shveits ei kasuta ääri eriti intensiivselt. Pusivad pigem keskel...
                      mõtlesingi pikemat perspektiivi. šveitsi vastu saab ka vello99 vanaema vasakul äärel hakkama

Kommentaar

Läti juhib 1-0

Kommentaar

Ma ei uskunud oma silmi ... teine reaktsioon oli pisarad silmas õnnest ...

Kommentaar

täitsa putsis!!!(vabandage roppuste pärast)
                            läti läks just tšehhi vastu 1 : 0 juhtima, ja kes muu kui M. Verpakovskis.
                            lihtsalt imeline!

olex pidanud läti peale raha panema, koefitsent oli vist 10 lätile:d

Kommentaar

Issand jumal. Ma ei suuda seda uskuda...

Kommentaar

Originally posted by siim s

olex pidanud läti peale raha panema, koefitsent oli vist 10 lätile:d
                                ära sõna ära!

Kommentaar

Working...
                                X