Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

EM 2008 - alagrupp C

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Holland oli ründes hea aga kaitset ei kiidaks eriti.Kohati võttis kaitsjate tegevus otsaesise märjaks.

Kommentaar

Algselt postitas surfaja Vaata postitust
      Kohati võttis kaitsjate tegevus otsaesise märjaks.
      Hea, et mitte püksid.

No offence!
      Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
      Algselt postitas taku*
      Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

Algselt postitas surfaja Vaata postitust
        Holland oli ründes hea aga kaitset ei kiidaks eriti.Kohati võttis kaitsjate tegevus otsaesise märjaks.
        Julgen olla eri arvamusel.

Vastupidiselt ootustele, Oranje kaitseliin õnnestus igatpidi kiidetavalt, millest piisab ainuüksi tõendiks 0 tablool. Suur kiitus sellest langes muidugi ka kaitseliini ees mänginud Engelaar-de Jong duole, nagu ka kogu ründava keskväljakolmiku kaitseaktiivsusele.Kuigi Mathijsen oli just nii lupjunud ja jäik nagu oskasin oodata, Boulahrouz täitis siiski enda koha nurisemata, Ooijer oli üllatavalt hea ning uskumatu töömoraaliga van Brockhorst suisa fantastiline.

Kommentaar

Ei viitsi väga midagi lisada.
          Vaid ainult seda ,et Prantsusmaa ja Itaalia vanad head sõbrad on siis ,kas koos pasad või koos head suurtel turniiridel. MM 2006 finaal, EM 2000 finaal, samas mõlemad põrusid nii 2004 EM ja 2002 MM.
          Edit: Ahh jah keegi kommenteeris nooremaid Nasrit ja Gomist. Nad ei saanud piisavalt väljakul olla ,et midagi tõestada.
          Ma isegi kasutaks Nasrit järmine mäng Malouda asemel.
          Anelkast ma ei tahaks üldse rääkida. Loodan ,et Henry on järgmiseks mänguks korras.

Kommentaar

Oijah, AC Milani poolkaitse kolmik näitas samasugust paska mängu nagu näidati tänavu terve Serie A hooaja jooksul. Kõik pallid anti Pirlole, kes on umbes valgusaastate kaugusel oma parimatest päevadest (nt vormist, mis oli MMi ajal). Ja see kuradi 4-3-3 süsteem on mõttetu, kui Toni on lõppkokkuvõttes üksi nelja kaitse vastu. Eks ole näha, kui palju Donil julgust jätkub ja palju ta võrreldes tänase algkoosseisuga julgeb mehi välja vahetada ja taktikas muudatusi teha. Del Piero Toniga ründesse ja poolkaitsesse lisaks Camoranesile vähemalt 2 Roma meest, kui mitte kolm ja võiks vaadata siis, mis juhtuma hakkab.

Kommentaar

Võta näpust nüüd kas reeglite järgi oli suluseis või mitte. Sarapi jutu põhjal nagu tundus selgelt, et värav peaks lugema, samas lugesin, et suluseis võetaks otsajoone järgi, kui katsev mängija vabatahtlikult läheb üle otsajoone. Panucci aga sai kõva paugu ja lamas põhimõtteliselt seal liigumatult ka veel pärast väravat. Ei olnud päris vabatahtlikult lebotamas seal. Kohtunikul polnud eriti aega mängu ka katkestada, sest pärast seda oli vaid mõne puutega pall väravas...

Teise värava puhul oli löök täpselt Buffoni ka posti vahele. Väga hea lõpetamine hollandlase poolt.

Donadoni ise kommenteeris algkoosseisu nii, et tema oligi koguaeg plaaninud Milani triot keskele ja DeRossi oli puhas meedia enda spekulatsioon. Loodame, et Lippi helistas talle öösel ja andis hüva nõu, sest muidu tuleb välja nii nagu Trappatonil, kes oma vigadest ei õppinud.

Kommentaar

Kle, cannuman ole nüüd. Kuidas ta siis ei läinud sinna vabatahtlikult. Läks ju. Ja jäi sinna oma väravavahi tõukest. Ma ei saa aru, kuidas saab siin vaielda. Kohtunik võinuks mängu kinni pidada, et miks on mees ilma loata väljas, aga edu oli vastasel ja ta lasi mängida.
                Ja mis hollandlaste kaitseliini puutub, siis pllatav minu jaoks oli, et pikim neljast pandi ikkagi äärele ja Bula sai seal väga hästi hakkama. Ja ühinen Blue Rocki arvamusega,e t Mathajsen oli kange eile, aga ma olen teda näinud palju paremana ja pakun, et äkki see pinge, mis hollandi keskkaitsjana EMi avamatsis platsile tulles on, võis teda selliseks muuta. et, kogu nelik oli väga hea ja jällegi ühinedes eelkõnelejaga - kaitse ees mänginud duo tegi head tööd. Eriti pikka poiss Engelaar, kellest, käsi südamel, mina ennem midagi kuulnud polnud. De Jong on koos Gattusoga sellinee paar, et nende kihlveokontorites will/will not booked koefitsendid on võrdsed...See on tippsatsides väga harudalane.

Kommentaar

Algselt postitas Tanel Vaata postitust
                  Aga tänase päeva järel kujutan ette, et Treze ja Pippo kodus teleka ees muigasid väheke ka.
                  no see gomis tundus küll täiesti mõttetu lont olevat, ta ei julendki nagu midagi ette võtta, nii suur kramp sees vist. treze oma kogemustega oleks palju parem valik olnud...

Kommentaar

Itaalialt ei ole ma oma elujooksul veel nii kehva turniiri algust näinud.Itaalial puudus nagu see säde ja mängu tahe,mis oli viimasepeal 2006MM-il.
                    Ma loodan et see oligi neile vajalik,ärgaku üles ja näidaku mängu mida on mängitud viimased 2 aastat.Ja need mehed kes räägivad igavast kaitse mängust siis see juba ammu ajalugu,viimased aastad on Itaalia üle keskmise resultatiivne olnud, igavas kaitsemängus ei lööda 3-e väravat.
                    Igaljuhul loodan et nad võtavad järgmised 2 mängu ära ja saavad veel Hollandiga suud puhtaks rääkida.

Tervitades. ITAALIA poolehoidjaid!!!

Kommentaar

Algselt postitas Noobel27 Vaata postitust
                      Itaalialt ei ole ma oma elujooksul veel nii kehva turniiri algust näinud.Itaalial puudus nagu see säde ja mängu tahe,mis oli viimasepeal 2006MM-il.
                      Ma loodan et see oligi neile vajalik,ärgaku üles ja näidaku mängu mida on mängitud viimased 2 aastat.Ja need mehed kes räägivad igavast kaitse mängust siis see juba ammu ajalugu,viimased aastad on Itaalia üle keskmise resultatiivne olnud, igavas kaitsemängus ei lööda 3-e väravat.
                      Igaljuhul loodan et nad võtavad järgmised 2 mängu ära ja saavad veel Hollandiga suud puhtaks rääkida.

Tervitades. ITAALIA poolehoidjaid!!!

Mina olen näinud Itaalialt ka sellist algust. Itaalia on üks tüüpilisemaid turniiri käigus paremaks minevaid meeskondi. Aga seda, et Prantsusmaa laseks end Itaalial võita - DREAM ON. Ma pole kummagi poolt, aga jällegi motivatsiooniteema on A ja O ... Itaalia fännidele sooviks edu rumeenia vastu - see mäng võib otsustada nende saatuse enne viimast ringi ette ära.

Kommentaar

No 3-0 kaotust ma küll ei mäleta ja võita prantslasi 1-0 ei ole mingi utoopia.
                        Lihtsalt ma ei suuda leppida mõttega et itaalaste jaoks on turniir läbi.Kui nad langevad alagrupis siis ma arvan küll et see praegune punt tuleb laiali lüüa ja tuua peale mehed kes tahavad mängida ja ei ole veel midagi suurt saavutanud.Aga nagu ma ütlesin LOOTUS sureb viimasena.

Kommentaar

no ma ei tea, ei olnud see Itaalia ka nii väga mannetu, tõsi kaitse eksis ja lekkis, kuid ründes suudeti ka ise midagi korda saada kohati, kui mängu tuua igasugused oleksid ja poleksid, siis oleks võinud mäng ka tiba teist stenaariumit pidi minna. Võimalusi Itaalial oli, kuid otsustav löök jäi tegemata, tõsi seevastu Hollandil õnnestus kõik ja tunti asjast mõnu.

Kommentaar

hea mäng, holland tegi turniiri parima mängu seni, seis oleks võinud ka suurem jääda, paras itaaliale ka!!

Kommentaar

Hogweed kas sa arvad et Holland enam rohkemaks võimeline ei olegi et esimese mängu juba parimaks tituleerid?
                              Ja usu prantslased saavad sama või veel hullema koosa.

Kommentaar

Ma arvan, et kui Doni ei pane mu JUMALAT algkoosseisu Rumeenia vastu, siis on küll midagi valesti. Toni oli eile täielik pettumus, lastes 95% väravavõimaluse nahhui. See oli küll valus. Nojah, De Rossi Pirlo asemel , Del Piero Toni asemel ja Chiellini Barzagli asemel ja siis võib rääkida juba veerandfinaalist.
                                slimm.ee

Kommentaar

Working...
                                X