Algselt postitas Jasper
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
EM 2008 - alagrupp C
Collapse
X
-
Meeldiv näha siin kaunis korrektset ja asjalikku vestlust. Vanake tänab ja kummardab.
Holland mulle tõesti meeldis eile. Loodetavasti mängivad nad head jalgpalli turniiri lõpuni - et tulgu siis karikas või häving.
Teise värava osas estoniga üsna nõus. Iga päev midagi nii ilusat ei näe.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Hea meel, et Itaaliale ilusti müts silmini tõmmati. Eilse mänguga rehabiliteeris end minu silmis veidi Materazzi. Väga võimas laulmine hümni ajal ning ka mängu ajal käitus mees nagu dzentelmen. Väga kaunis oli ka Gattuso ja kohtuniku pilkude keel, selle Gattuso fouli ajal.
Itaalia koju järele mõtlema ning Holland ja Rumeenia edasi!!!!On ainult üks klubi - TARTU TAMMEKA!
I don’t care what you think of me!
Unless you think I’m awesome – in which case, you’re right! Carry on…
Kommentaar
-
Ütleme nii, et sellised pikki sööte aeglase Boulahrouzi seljataha oleks suutnud anda nii Aquilani, De Rossi kui ka Perrotta. Selle mängu viga oligi see, et Gattusso ja Ambrosini olid selgelt kaitsvad mängijad, kes palli ettepoole ei mänginud, ja kuna on teada, et Pirlole meeldib rünnakuid alustada enda platsipoolelt, siis oli Hollandil lihtne enda platsipoolel kaitsjad + kaks kaitsvat poolikut kokku tõmmata ning Itaalia ründajatel olemise kitsaks teha.Algselt postitas Jasper Vaata postitustei teinud halba mängu ka Pirlo, kelle söötudest said mängisid Grosso ja Zambrotta ennast parimatele positsioonidele(nagu oleks pidanud tegema Camo ja Di Natale).
Kommentaar
-
Ja jah, sellepärast löödi ka Prantslastele euro valikmängudes kokku ka ainult 5 väravat.Algselt postitas Noobel27 Vaata postitustOK Mask. Mitte ei arutanud vaid mängisid üle.Jateevad seda ka Prantslastega.
ega nende kaitseliin teab mis noor ei ole.Gallas ja Thuram juba päris soliitses eas et noorte hollandlastega võidu joosta.igal-juhul oligi mu väljendus mõte selles et jäädi kiirete poolikutega hätta.
Mõtetu on midagi sellist ennustada pärast ühte mängu.
Kommentaar
-
Algselt postitas OOOOO Vaata postitustEile mängis itaalia tglt paremini kui prantslased, itaallased suutsid vähemalt võimalusi tugeva hollandi vastu luua, prantsaltel pold seevastu pmst ühtki võimalust. Kaitse oli itaalial sitt, chiellini peaks materazzi asemel keskel barzagliga olema ja grosso ning zambrotta äärtel. Keskpoolikust Ambro välja ning Del Piero Toni kõrvale ründesse. Äärtele Di Natale ja Qualiarella.
Siit grupist läeevad edasi Holland ja Itaalia/Rumeenia
Siit grupist läevad edasi Holland ja Prantsusmaa/Rumeenia
Kommentaar
-
:-) Nõus. Pakun, et Holland ja Itaalia edasi.Algselt postitas hofnar Vaata postitustsavi Ita tõmbab FC Aafrikale ja mustlastele koti pähe ja on edasi!
Kommentaar
-
Sellist jama on raske kommenteerida.Algselt postitas Noobel27 Vaata postitust.Usu mind ma usun jumalat.
Kommentaar
-
---------------Buffon------------
Zambrotta-Gamberini-Chiellini-Grosso
--------------Gattuso------------
Camoranesi---------------De Rossi
--------------Del Piero-----------
--------Toni------Di Natale-------
Pirlo, Aquilani, Quagliarella vahetusest sisse. Ja võime mõelda edasipääsust.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Sellise sitaga pole küll mõtet tegeledaAlgselt postitas Noobel27 Vaata postitustUsu mind ma usun jumalat.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar