Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

EM 2008 - alagrupp C

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
    ...... Kuna aga üht meest koondisesse ei valitud oli raske ka vahetustega selline plaan sisse viia.
    Ma olen nõus, sest see teatud mees poleks seal ees lihtsalt munenud vaid oleks talle omaselt kaitsajaid "töödelnud".
    Felix: Oh, bollocks!
    Elmo: Dog's bollocks?
    Felix: No, just plain fucking bollocks!
    Elmo: No dog involved?

Kommentaar

Meeldiv näha siin kaunis korrektset ja asjalikku vestlust. Vanake tänab ja kummardab.
      Holland mulle tõesti meeldis eile. Loodetavasti mängivad nad head jalgpalli turniiri lõpuni - et tulgu siis karikas või häving.
      Teise värava osas estoniga üsna nõus. Iga päev midagi nii ilusat ei näe.
      the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
      because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Hea meel, et Itaaliale ilusti müts silmini tõmmati. Eilse mänguga rehabiliteeris end minu silmis veidi Materazzi. Väga võimas laulmine hümni ajal ning ka mängu ajal käitus mees nagu dzentelmen. Väga kaunis oli ka Gattuso ja kohtuniku pilkude keel, selle Gattuso fouli ajal.

Itaalia koju järele mõtlema ning Holland ja Rumeenia edasi!!!!
        On ainult üks klubi - TARTU TAMMEKA!
        I don’t care what you think of me!
        Unless you think I’m awesome – in which case, you’re right! Carry on…

Kommentaar

OK Mask. Mitte ei arutanud vaid mängisid üle.Jateevad seda ka Prantslastega.
          ega nende kaitseliin teab mis noor ei ole.Gallas ja Thuram juba päris soliitses eas et noorte hollandlastega võidu joosta.igal-juhul oligi mu väljendus mõte selles et jäädi kiirete poolikutega hätta.

Kommentaar

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
            ei teinud halba mängu ka Pirlo, kelle söötudest said mängisid Grosso ja Zambrotta ennast parimatele positsioonidele(nagu oleks pidanud tegema Camo ja Di Natale).
            Ütleme nii, et sellised pikki sööte aeglase Boulahrouzi seljataha oleks suutnud anda nii Aquilani, De Rossi kui ka Perrotta. Selle mängu viga oligi see, et Gattusso ja Ambrosini olid selgelt kaitsvad mängijad, kes palli ettepoole ei mänginud, ja kuna on teada, et Pirlole meeldib rünnakuid alustada enda platsipoolelt, siis oli Hollandil lihtne enda platsipoolel kaitsjad + kaks kaitsvat poolikut kokku tõmmata ning Itaalia ründajatel olemise kitsaks teha.

Kommentaar

Algselt postitas Noobel27 Vaata postitust
              OK Mask. Mitte ei arutanud vaid mängisid üle.Jateevad seda ka Prantslastega.
              ega nende kaitseliin teab mis noor ei ole.Gallas ja Thuram juba päris soliitses eas et noorte hollandlastega võidu joosta.igal-juhul oligi mu väljendus mõte selles et jäädi kiirete poolikutega hätta.
              Ja jah, sellepärast löödi ka Prantslastele euro valikmängudes kokku ka ainult 5 väravat.
              Mõtetu on midagi sellist ennustada pärast ühte mängu.

Kommentaar

Itaaaliat näeme me VIINIS veel: )
                i don t like u u don t like me

Kommentaar

Need 5-väravat ei loe siin enam midagi ja nüüd algab kõik otsast peale.Usu mind ma usun jumalat.

Kommentaar

Algselt postitas OOOOO Vaata postitust
                    Eile mängis itaalia tglt paremini kui prantslased, itaallased suutsid vähemalt võimalusi tugeva hollandi vastu luua, prantsaltel pold seevastu pmst ühtki võimalust. Kaitse oli itaalial sitt, chiellini peaks materazzi asemel keskel barzagliga olema ja grosso ning zambrotta äärtel. Keskpoolikust Ambro välja ning Del Piero Toni kõrvale ründesse. Äärtele Di Natale ja Qualiarella.
                    Siit grupist läeevad edasi Holland ja Itaalia/Rumeenia

Siit grupist läevad edasi Holland ja Prantsusmaa/Rumeenia

Kommentaar

Algselt postitas hofnar Vaata postitust
                      savi Ita tõmbab FC Aafrikale ja mustlastele koti pähe ja on edasi!
                      :-) Nõus. Pakun, et Holland ja Itaalia edasi.

Kommentaar

.Usu mind ma usun jumalat.
                        Sellist jama on raske kommenteerida.

Kommentaar

---------------Buffon------------
                          Zambrotta-Gamberini-Chiellini-Grosso
                          --------------Gattuso------------
                          Camoranesi---------------De Rossi
                          --------------Del Piero-----------
                          --------Toni------Di Natale-------

Pirlo, Aquilani, Quagliarella vahetusest sisse. Ja võime mõelda edasipääsust.
                          The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Minule meeldiks kui Rumeenia ja Holland edasi läheks, mulle ei meeldi Prantusmaa ega Itaalia

Kommentaar

Usu mind ma usun jumalat.
                              Sellise sitaga pole küll mõtet tegeleda

Kommentaar

jumal karistab sind

Kommentaar

Working...
                                X