Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

EM 2008 - alagrupp C

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

head uudised ka..Materazzi vigastatud

Kommentaar

Algselt postitas Devil Vaata postitust
      esimene värav oli kole, kaks teist olid õnnestunud kontrat, Hollandil läks hästi, aga Itaalia tuleb meistriks. Juhul, kui kaitse saadake korda(täna oli pask) ning ei alustata kolme kaitsva poolkaitsjaga.
      Ma ei usu et Itaalia meistriks tuleb.See ei loe et nad 2006.aasta MM-i võitsid.Hädakad on ikkagi

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
        head uudised ka..Materazzi vigastatud
        Eks ta eile mängus sai vigastada jah, peale mängu sai külmakoti jalapeale, kas see just hea uudis nüüd on, aga vähemalt ei teki Don'il kiusatust Matrixi sisse panna.
        The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Algselt postitas LambiAhv Vaata postitust
          Minule meeldiks kui Rumeenia ja Holland edasi läheks, mulle ei meeldi Prantusmaa ega Itaalia
          Rumeenial tuleb pingutada,et edasi saada,sest tal on ikkagi suht tugevad vastased

Kommentaar

keegi peaks Ambrosini ja Gattuso ka vigaseks tegema trennis...

Üldse oleks Gattuso võinud eile punase saada...

Kommentaar

Poleks arvanud et mõned nii karmilt sellise mõtetu ütluse peale reageerivad.
              See näitab ainult üht..........

Igatahes ma ei mõelnud sellega mitte kui midagi.

Kommentaar

naised saunas räägivad, et Don teeb olulised muudatused...

-----------------Buffon--------

Zambrotta-??? ?????- Chiellini------Grosso

----DeRossi------Pirlo------Ambrosini---

-----------------Cassano---------------

------------DelPiero-------Toni--------

Kommentaar

Algselt postitas kennu789 Vaata postitust
                  Ma ei usu et Itaalia meistriks tuleb.See ei loe et nad 2006.aasta MM-i võitsid.Hädakad on ikkagi
                  mis asjad on hädakad? sorri ei mõista keeniuste keeli.

Kommentaar

Algselt postitas LambiAhv Vaata postitust
                    Minule meeldiks kui Rumeenia ja Holland edasi läheks, mulle ei meeldi Prantusmaa ega Itaalia
                    Muidugi, sest Rumeenia on piisavalt nõrk, et Portugalile mitte vastu hakata? Eelmine kord vaatasite kah vist, et mis see Kreeka ära ei ole :P.

Kunagi oli Rumeenia tõesti mõnus sats, kellele oleks võinud pöialt hoida, aga preagu on asi mannetu, vaid üksikud ilusad inimesed.

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                      naised saunas räägivad, et Don teeb olulised muudatused...

-----------------Buffon--------

Zambrotta-??? ?????- Chiellini------Grosso

----DeRossi------Pirlo------Ambrosini---

-----------------Cassano---------------

------------DelPiero-------Toni--------
                      Ambrosini asemel Aquilani ja cassano ning del piero vahetavad kohad ära. Muidugi Cassano asemel jookseb algkoosseisus siiski platsile Quagli .

Kommentaar

Heh. Ma loodan, et keegi teeb pärast kokkuvõtteid, milline foorumlane jõudis turniiri jooksul enim kordi bännerit vahetada.
                        Põhiline, et finaalipäeval luuserilippu kandma ei jää. Vaat see oleks häbi.
                        the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                        because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
                          Ütleme nii, et sellised pikki sööte aeglase Boulahrouzi seljataha oleks suutnud anda nii Aquilani, De Rossi kui ka Perrotta.
                          Nii ja naa. Suudaks võib-olla tõesti aga eriti ei kipu. Mina jään siiski endale kindlaks, et Camo ja Di Natale ei suutnud abistada kaitsetegevust ega ka viia palli üle ründefaasi. Need 1-2 lööki, mis neid pildile jätsid oleks sama koha peal suutnud Gattuso ja Ambro ka ära teha.

Algselt postitas maanus Vaata postitust
                          Ma olen nõus, sest see teatud mees poleks seal ees lihtsalt munenud vaid oleks talle omaselt kaitsajaid "töödelnud".
                          Njaa...silmis on pilt, kuis RvN vägiteod oleks teise mehe ja särgi näol andnud jõudu juurde Itaaliale. Aga tegelikult oleks minu taktikalist nägemust, more bodies to the box, saanud täide viia ka Boriello, kelle olin postitamise hetkeks ära unustanud.
                          jokers to the right
                          clowns to the left of me

Kommentaar

Tra Itaalia toogu Prantsusmaa vastu mängule De Rossi ja Aquilani ning hakaku kaugelt peale lööma. Coupet pole nii hea kauglöökide tõrjuja kui Van Der Sar ja need 2 AS Roma venda oskavad pommlööke väga hästi.

Kommentaar

Olen 100 prossi kindel ,et Prantsusmaa teeb palju parema mängu Hollandi vastu, kui Rumeenia vastu tehti. Hollandlaste still sobib prantslastele paremini.
                              Vieira peaks ka selleks mänguks terve olema ja ehk näeme ka Henry-it.

Kommentaar

Seda kõike näeme reedel aga kui prantslased peaks Hollandiga viiki mängima siis on nendega küll Adjöö...

Kommentaar

Working...
                                X