head uudised ka..Materazzi vigastatud
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
EM 2008 - alagrupp C
Collapse
X
-
Ma ei usu et Itaalia meistriks tuleb.See ei loe et nad 2006.aasta MM-i võitsid.Hädakad on ikkagiAlgselt postitas Devil Vaata postitustesimene värav oli kole, kaks teist olid õnnestunud kontrat, Hollandil läks hästi, aga Itaalia tuleb meistriks. Juhul, kui kaitse saadake korda(täna oli pask) ning ei alustata kolme kaitsva poolkaitsjaga.
Kommentaar
-
Eks ta eile mängus sai vigastada jah, peale mängu sai külmakoti jalapeale, kas see just hea uudis nüüd on, aga vähemalt ei teki Don'il kiusatust Matrixi sisse panna.Algselt postitas cannuman Vaata postitusthead uudised ka..Materazzi vigastatudThe path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Rumeenial tuleb pingutada,et edasi saada,sest tal on ikkagi suht tugevad vastasedAlgselt postitas LambiAhv Vaata postitustMinule meeldiks kui Rumeenia ja Holland edasi läheks, mulle ei meeldi Prantusmaa ega Itaalia
Kommentaar
-
mis asjad on hädakad? sorri ei mõista keeniuste keeli.Algselt postitas kennu789 Vaata postitustMa ei usu et Itaalia meistriks tuleb.See ei loe et nad 2006.aasta MM-i võitsid.Hädakad on ikkagi
Kommentaar
-
Muidugi, sest Rumeenia on piisavalt nõrk, et Portugalile mitte vastu hakata? Eelmine kord vaatasite kah vist, et mis see Kreeka ära ei ole :P.Algselt postitas LambiAhv Vaata postitustMinule meeldiks kui Rumeenia ja Holland edasi läheks, mulle ei meeldi Prantusmaa ega Itaalia
Kunagi oli Rumeenia tõesti mõnus sats, kellele oleks võinud pöialt hoida, aga preagu on asi mannetu, vaid üksikud ilusad inimesed.
Kommentaar
-
Ambrosini asemel Aquilani ja cassano ning del piero vahetavad kohad ära. Muidugi Cassano asemel jookseb algkoosseisus siiski platsile QuagliAlgselt postitas cannuman Vaata postitustnaised saunas räägivad, et Don teeb olulised muudatused...
-----------------Buffon--------
Zambrotta-??? ?????- Chiellini------Grosso
----DeRossi------Pirlo------Ambrosini---
-----------------Cassano---------------
------------DelPiero-------Toni--------
.
Kommentaar
-
Heh. Ma loodan, et keegi teeb pärast kokkuvõtteid, milline foorumlane jõudis turniiri jooksul enim kordi bännerit vahetada.
Põhiline, et finaalipäeval luuserilippu kandma ei jää. Vaat see oleks häbi.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Nii ja naa. Suudaks võib-olla tõesti aga eriti ei kipu. Mina jään siiski endale kindlaks, et Camo ja Di Natale ei suutnud abistada kaitsetegevust ega ka viia palli üle ründefaasi. Need 1-2 lööki, mis neid pildile jätsid oleks sama koha peal suutnud Gattuso ja Ambro ka ära teha.Algselt postitas eika Vaata postitustÜtleme nii, et sellised pikki sööte aeglase Boulahrouzi seljataha oleks suutnud anda nii Aquilani, De Rossi kui ka Perrotta.
Njaa...silmis on pilt, kuis RvN vägiteod oleks teise mehe ja särgi näol andnud jõudu juurde Itaaliale. Aga tegelikult oleks minu taktikalist nägemust, more bodies to the box, saanud täide viia ka Boriello, kelle olin postitamise hetkeks ära unustanud.Algselt postitas maanus Vaata postitustMa olen nõus, sest see teatud mees poleks seal ees lihtsalt munenud vaid oleks talle omaselt kaitsajaid "töödelnud".
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar