Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

EM 2008 - alagrupp C

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Devil Vaata postitust
    Muidugi, sest Rumeenia on piisavalt nõrk, et Portugalile mitte vastu hakata? Eelmine kord vaatasite kah vist, et mis see Kreeka ära ei ole :P.

Kunagi oli Rumeenia tõesti mõnus sats, kellele oleks võinud pöialt hoida, aga preagu on asi mannetu, vaid üksikud ilusad inimesed.

Ega ma sellepärast ei looda Mulle ei meeldi lihtsalt Prantsusmaa ega Itaalia :P

Kommentaar

Algselt postitas Noobel27 Vaata postitust
      Seda kõike näeme reedel aga kui prantslased peaks Hollandiga viiki mängima siis on nendega küll Adjöö...
      Ja kui Itaalia Rumeeniaga viigistab on kõik viimase vooru otsustada.

Kommentaar

prantsusmaad ärge kandke kunagi maha, loodan, et mm-i mäletate. algul ka ju kaks viiki.

Kommentaar

Millist MM?Üks MM on hästi meeles,kus alagruppis ei löödud ühtegi väravat.

Kommentaar

Algselt postitas surfaja Vaata postitust
            Millist MM?Üks MM on hästi meeles,kus alagruppis ei löödud ühtegi väravat.
            Ikka eelmine MM, kus kuni finaalini välja jõuti ja seal Itaalia käest peksa saadi
            May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Kui veerandfinaali Itaalia ei saa, siis kahtlustan treenerivahetust ja mu jumal jätab koondise.

Go - Go - ITALIA!
              slimm.ee

Kommentaar

enne EM-i spekuleeriti, et Don saab kinga kui vähemalt poolfinaali ei saada. Aga siis enne turniiri ikka pikendasid temaga lepingut rsk.

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                  naised saunas räägivad, et Don teeb olulised muudatused...

-----------------Buffon--------

Zambrotta-??? ?????- Chiellini------Grosso

----DeRossi------Pirlo------Ambrosini---

-----------------Cassano---------------

------------DelPiero-------Toni--------
                  Cassano maha ja Perrotta sisse

Kommentaar

Aga lepingus olevat ju sees klausel, et sita esituse korral sel EM-il saab siiski kinga.

Kommentaar

vat ei tea selle lepingu detaile

Aga siiski jah naised saunas juba räägivad Perrottast, aga just Ambrosini asemel.
                      Ruumi peaks siis ikka olemas veel ühele kolemst: Cassano, DiNatale, Camoranesi

Kommentaar

Ma pakun ,et selliseid mehi kasutab Prantsusmaa homme Hollandi vastu:
                        Väravas: Coupet
                        Kaitses:Evra, Thuram, Gallas, Abidal
                        Keskel: Nasri, Makelele, Vieira, Ribery
                        Ründes: Benzema, Henry

Kommentaar

Prantslaste vaatevinklist vaadatult Gallia kuked vajavad ennekõike keskvälja südamesse hädasti ründavat mängijat (= Vieirat) Toulalani asemele. Vieira olles mängukõlblik, avaneks äärtele tunduvalt rohkem ruumi, mis jällegi tekitab märgatavalt survet Hollandi, teoorias kergesti haavatavale, kaitsele.
                          Kuid, kuna Équip`i andmetel Vieira on veel homses mängus patsiendi rollis, tähendab see seda, et alustatakse jälle eriti ettevaatlikult - kuus meest istuvad kaitses ja järelejäänud kvartett (Ribery, Malouda, Govou, Henry) üritab nõelata kiireta contrarünnakutega. Domenech kaalub nelja palluri välja vahetamist Rumeenia -mängust.

Eilsete harjutuse põhjal Équipe ennustab igatahes järgmist:

----------------Henry
                          Malouda/Diarra-----Ribéry-------Govou,
                          --------Makelele------Toulalan
                          Evra/Abidal--Gallas--Thuram--Sagnol/Diarra,

-----------------Coupet

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                            vat ei tea selle lepingu detaile

Aga siiski jah naised saunas juba räägivad Perrottast, aga just Ambrosini asemel.
                            Ruumi peaks siis ikka olemas veel ühele kolemst: Cassano, DiNatale, Camoranesi
                            Ma siin olen tähele pannud, et sa käid väga tihti naistega saunas.
                            slimm.ee

Kommentaar

Usun, et Prantsusmaa suudab täna paremat mängu näidata, kui Rumeenia vastu.
                              Henry võiks ka mängu saada, ta parem, kui Anelka.

Kommentaar

Algselt postitas JanK Vaata postitust
                                Ma siin olen tähele pannud, et sa käid väga tihti naistega saunas.
                                meil tööjuures naised ei piparda

Kommentaar

Working...
                                X