Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Iirimaa mängu fänniplagud

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Hoi. Eks ma nad peale mängu ilmselt koju kaasa tassin, ega mul suurt muud üle ei jää. Taksojuht kindlasti rõõmustab...

Samas, kurat, nädalavahetusel ma panen maale minema, siis on üleandmine komplitseeritud... Äkki saaks Dianaga kokku leppida, et võtan plagud peale mängu maha ja jätan nad EJL ruumidesse kuhugi, et siis saate sealt ise kaasa võtta need, mida õigeks ja vajalikuks peate? Hiljem ma siis korjaks ülejäänutega koos sealt peale, kui Dublinist tagasi olete? Ilmselt oleks nii kõige mõistlikum, muidu tassi neid ringi nagu kass poegi.

Mis arvad?

Ja NB! Mõõt on 4,8x1 m!

Kommentaar

Millised variandid siis lõpuks trükki said ? Ei jõudnud 15 lehte läbi lapata! Palun valgustage!

Kahju, et ma rahaliselt toetada ei jõudnud üritust, nüüd pean endale särgi ostma selle kompenseerimiseks vist
      Õnneks on mängupäevale vähemalt piletid olemas.

Positiivne!

Kommentaar

... aga meie lipud ?
        RummaBastards!

Kommentaar

Enamvähem samad, väikeste hääldus- ja pisimugandustega, nagu viimases preview pildis näha.

Kommentaar

Algselt postitas jansa Vaata postitust
            ... aga meie lipud ?
            Ega's pole mõtet plagude osas mingit omavahelist konkurentsi tekitama. Võtke mõlemaid, nii-et antud ruumi maksimaalselt saab ära kasutada ja pilt võimalikult mitmekülgne saab! Mina olen õnnelik ja roosa ja rahul kui ükski kuuest kaasa saab!

Kommentaar

Algselt postitas markofkin Vaata postitust
              Hoi. Eks ma nad peale mängu ilmselt koju kaasa tassin, ega mul suurt muud üle ei jää. Taksojuht kindlasti rõõmustab...

Samas, kurat, nädalavahetusel ma panen maale minema, siis on üleandmine komplitseeritud... Äkki saaks Dianaga kokku leppida, et võtan plagud peale mängu maha ja jätan nad EJL ruumidesse kuhugi, et siis saate sealt ise kaasa võtta need, mida õigeks ja vajalikuks peate? Hiljem ma siis korjaks ülejäänutega koos sealt peale, kui Dublinist tagasi olete? Ilmselt oleks nii kõige mõistlikum, muidu tassi neid ringi nagu kass poegi.

Mis arvad?

Ja NB! Mõõt on 4,8x1 m!
              Arvan ,et see variant on hea..Räägin Dianaga.Või Jansa saab sinu punkrisse panna ja sealt siis pühap lennukasse viia? Jansa Teie lipud orgunnime ka ikka Öömaja vaja ehtida jne jne..Palju nad ruumi võtavad?Eks tsharterile mahub palju ma loodan 1-2 kotti ikka saab ja Uibolehel kindlasti isiklikku pagasit pole
              sigpic

Kommentaar

(tv6) plagud tundusid võimsad, eriti see üle turja
                Hea Töö
                T. Rüütli: "Parem platsil targalt seista kui lollilt ringi joosta"

Kommentaar

Markofkin ja Jansa hea töö plagud on ilusad..Jansa pikal plagul tunudus algul et valged tähed välja ei paista kuid kui plagu püsti oli siis tundus OK
                  sigpic

Kommentaar

Jup tõesti, VÄGA hea töö. Eriti rahul, et see 4-1 plakat sai ka ära tehtud.

Jansa, kas seda valget teksti on ikka kaugelt näha? või tasuks mingi markeriga ääred üle teha ?

Kommentaar

Algselt postitas Kartul Vaata postitust
                      Jup tõesti, VÄGA hea töö. Eriti rahul, et see 4-1 plakat sai ka ära tehtud.

Jansa, kas seda valget teksti on ikka kaugelt näha? või tasuks mingi markeriga ääred üle teha ?
                      ...õige märkus igati ...unustasin seda bännerit trükifirmale töösse andes mainida et valgete tähtede kontuurid peavad rasvasemad olema... sama jama oli M.Poomi ja M.Reimi lahkumismängu bänneritega paar suve tagasi... siis tegime vennaga mängu päeval staadionil aerosoolvärvi ja maalriteibiga kiired maalritööd ja sai asja korda.. Nüüd loodan et saab homse päeva jooksul selle vea ka parandatud trükifirmas (seal oluliselt soojem ja ilmastiku kindlam) , saatsin neile kirja/meili juba paar tundi tagasi ära ... Tegijail juhtub
                      RummaBastards!

Kommentaar

jah sama märkus. Valged tähed...Ja see ääred rasvased ei ole vist ka ikka see mis normaalset välja paistaks kaguele.
                        Ei taha möliseda ja loodan, et tulevikuks on vähemalt midagi kõrva taha panna. Igatahes midagi nii suurt pole varem korraldatud ja katsuks küljetribüünid ka häält tegema panna, siis on igati vahva.

Kommentaar

[QUOTE=cannuman;1353184]jah sama märkus. Valged tähed...Ja see ääred rasvased ei ole vist ka ikka see mis normaalset välja paistaks kaguele.
                          QUOTE]

... paistab küll... Poomi ja Reimi bänneriga oli sama jama ent peale meie poolset kosmeetilist iluravi aerosoolvärviga ja teibiga oli ilusti igale poole nähtav .. Ärge muretsege - reedeks on OK!!
                          RummaBastards!

Kommentaar

Et kes ei näinud eile plagusid telekast siis siit saab üle vaadata
                            sigpic

Kommentaar

krt sloveenlasi ja itaallasi ei tänatagi Serbialt punktie röövimise eest. Oleks kena olnud väikese bänneriga neile ka tänusõnad edastada, aga näe ei tulnud meelde kui siin mõtteid koguti. Pärast Sloveenia - Serbia mängu oli kõigil megaboner, aga nüüd jah liiga pikk paus vahe olnud mängudel.

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                                krt sloveenlasi ja itaallasi ei tänatagi Serbialt punktie röövimise eest. Oleks kena olnud väikese bänneriga neile ka tänusõnad edastada, aga näe ei tulnud meelde kui siin mõtteid koguti. Pärast Sloveenia - Serbia mängu oli kõigil megaboner, aga nüüd jah liiga pikk paus vahe olnud mängudel.
                                nõustun.

Lisaks veel, et Pareiksi plakat on väga võimas! Teised ka muidugi head.

Kommentaar

Working...
                                X