Või siis midagi stiilis: If only WE had Henry
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti - Iirimaa mängu fänniplagud
Collapse
X
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustma ei tea, kas see pilt on kõigile nähtav, varastasin antzu feisbukist:
sigpic
Kommentaar
-
Ei taha nüüd halvasti öelda ega midagi, aga neid kirju polnud ju üldse näha. "Estonia 4-1 Northern Ireland" ja "Sometimes we just run out of time" olid ilmselgelt liiga väikese kirjaga, 4-1 bänner ka vale ja raskestiloetava fondiga.
Järgmisel korral peaks ilmselt välja valima üks-kaks head plagu ja need piisavalt suurelt ära tegema. Kui ma poleks teadnud, mis sinna kirjutatud oli, poleks ma eile pressitribüünilt vaadates neid kirju välja lugenud. Vaevalt, et kõigil fännidel, eelkõige külalisfännidel, binokkel kaasas on.Newton Heath 1878
Kommentaar
-
Algselt postitas juhanvalge Vaata postitustTeen ettepaneku teha plagu, millel on kiri: "You're no better than the French!"
Kommentaar
-
Algselt postitas Super Mario Vaata postitust
Kommentaar
-
Mõttel on jumet... Eesti-Hollandi mänguks? Või, ekspluateerides masse hullutanud "Kas sai? Sai küll!" teemat - Eesti-Ungari mänguks?
Kui nüüd tõsiselt rääkida, siis... Sellise juraka A Le coq Arena ekvivalendi (fännitribüünile mõistagi) tootmine läheb puhtalt silmamõõduga vaadates maksma mitte vähem kui 5000-6000 €-raha. Ja ma kardan, kaasfänne hetkekski alahindamata, et selle raha kokkukraapimine käib pisut üle jõu. Pisut.
Kommentaar
-
Algselt postitas markofkin Vaata postitustMõttel on jumet... Eesti-Hollandi mänguks? Või, ekspluateerides masse hullutanud "Kas sai? Sai küll!" teemat - Eesti-Ungari mänguks?
Kui nüüd tõsiselt rääkida, siis... Sellise juraka A Le coq Arena ekvivalendi (fännitribüünile mõistagi) tootmine läheb puhtalt silmamõõduga vaadates maksma mitte vähem kui 5000-6000 €-raha. Ja ma kardan, kaasfänne hetkekski alahindamata, et selle raha kokkukraapimine käib pisut üle jõu. Pisut.
...aga äkki sm Boroditsh,sm. Laasi jt. oma jalgpallitoetusgrupiga käivad papi alla ?RummaBastards!
Kommentaar
-
Algselt postitas markofkin Vaata postitustMõttel on jumet... Eesti-Hollandi mänguks? Või, ekspluateerides masse hullutanud "Kas sai? Sai küll!" teemat - Eesti-Ungari mänguks?
Ja muideks mulle tundub, et te hakkate unustama,et Eesti-Bulgaaria olid samuti Ungari kohtunikud
Siin mõned mõttet , mis võiks uues tsükklis olla
Eesti-Rumeenia mängus võiks olla midagi seoses nende jonnimisega kalendri suhtes
Eesti-Hollandi mängus võiks meenutada 2001 aastat
Eesti-Andorra mängus võiks norida nende jõulise mängustiili ja "staadioni"
Eesti-Türgi kohta ei oskagi midagi öelda
Tekstid mõelge ise välja
Kommentaar
-
Algselt postitas Meintz Vaata postitustFänniplagudest pole kasu, kui vastased sellest aru ei saa, niiet peaks olema "In english."
Ja muideks mulle tundub, et te hakkate unustama,et Eesti-Bulgaaria olid samuti Ungari kohtunikud
Eesti-Rumeenia mängus võiks olla midagi seoses nende jonnimisega kalendri suhtes
Tekstid mõelge ise välja
Kommentaar
-
Algselt postitas Meintz Vaata postitustTekstid mõelge ise väljaINTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Algselt postitas Blue Moon Vaata postitustJumal küll, selliste asjade eesmärk ei ole vastasmeeskonda norida, vaid enda meeskonda toetada ja rõõmustada.
"Hollandi mängus võiks olla, siis midagi "Revange will be taken"
PS:Kas-Sai sai kül ja Hear it comin Trappa pole just väga toetavad Eesti koondise suhtes
Kommentaar
-
Algselt postitas Meintz Vaata postitustFänniplagudest pole kasu, kui vastased sellest aru ei saa, niiet peaks olema "In english."
Tekstid mõelge ise välja
MM tsükli jaoks, ma võin siinkohal täiesti üheselt välja lubada, tuleb plagusid juurde kindlasti, aga kindlasti ei hakka need ajaloo prügikastis tuhnima, ei Rumeeniale kalendri nina alla hõõrumisega ega ka mitte ajaloolise Arena avamängu lollaka kaotuse pärast kiimlemisega. Andorra... No mida norida meeskonnast, kellest on siiani kenasti üle sõidetud? Tahame järgmist Fääride intsidenti või? Maaslamaja peksmise masti mees pole ma kunagi olnud. Ameerika Samoaga mängides (kui see kunagi peaks juhtuma, hehe) peaks siis mis plagu tegema, känguruga või? See on jabur.
Mul mõlgub meeles MM tsükli ajaks teha võimalikult paljudele, võimaluste piires, mängijatele isiklikud ergutusplagud. Täna on need Kostjal, Pareikol ja Raiol. Esimene mees, kes järgmisena plagu saab on ilma igasuguse kahtluseta Jäku. Järgneks ehk Klavan, Zen, Saag, miks mitte Rähn.
Ja ikkagi, jah, kallis ja kõik, aga kuradi võimas oleks, kui fännika ja selle kohal asuvad C5-C7 saaks kaetud sarnlise plaguga nagu vidjos näha sai. Kunagi me ju jõuame selleni, onju?
EDIT: "Ahi, löö ära, raisk!" plagu oleks ka igati asjakohane. Jarmol on aeg selkast lahti saada. Mul on mingil põhjusel tunne, et kui esimene purakas ära tuleb, siis mees avaneb. Miskpärast mulle tundub, et Ahi ise on ka suht pinges oma 16 caps / 0 goals statsi pärast. Äkki plagu aitaks, köhököhköhöhöö, poisil paugu lahti saada?
Kommentaar
-
Ahjah, kurja küll, mul on kogu aeg meelest läinud üks hea uudis ka edasi anda!
Nimelt: EST-IRL mängu jaoks tehtud seitsme plagu maksumusest tegi mu "isiklik trükkija" Eesti hüvanguks omahinnast veel ligi poole võrra allahindlust. Nii-et minu kontol seisab tänaseni 90€ fännide kogutud raha - ja see seisab seal täpselt seni, kui hakkame trükkima uusi plagusid uue tsükli ajaks. Nii-et väike valmisolek ja headstart on olemas
Ja pole liiast öelda veelkord tänud kõigile, kes õla alla panid!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar