Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Iirimaa mängu fänniplagud

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Või siis midagi stiilis: If only WE had Henry

Kommentaar

Kes udupeeter riputas oma Eesti lipu fänniplagule ette ?? Vallandatud treenerite plagu ja siis üks plakat oli lipuga kaetud ka otsatribüünil ???

Kommentaar

Algselt postitas fitti Vaata postitust
        ma ei tea, kas see pilt on kõigile nähtav, varastasin antzu feisbukist:

Täna sai siis markofkini ja jansa plagusid maha võtmas käidud.2 plagu rändas otse koondise varustuse bussi mis homme hommikuse charteri peale tavaari viib..panin kaasa Dubinisse siis mõlemad sinised plagu:we never loose ja meie higi...teised jäävad maha.
        sigpic

Kommentaar

Ei taha nüüd halvasti öelda ega midagi, aga neid kirju polnud ju üldse näha. "Estonia 4-1 Northern Ireland" ja "Sometimes we just run out of time" olid ilmselgelt liiga väikese kirjaga, 4-1 bänner ka vale ja raskestiloetava fondiga.

Järgmisel korral peaks ilmselt välja valima üks-kaks head plagu ja need piisavalt suurelt ära tegema. Kui ma poleks teadnud, mis sinna kirjutatud oli, poleks ma eile pressitribüünilt vaadates neid kirju välja lugenud. Vaevalt, et kõigil fännidel, eelkõige külalisfännidel, binokkel kaasas on.
          Newton Heath 1878

Kommentaar

Algselt postitas juhanvalge Vaata postitust
            Teen ettepaneku teha plagu, millel on kiri: "You're no better than the French!"
            No ei maksa nüüd üle ka pingutada. Kohtunik oli küll vana emm, aga selle stiilis loosung jätab sihukese nõmeda solvuka hõngu üles. Panso variant näiteks oleks vähe parem.

Kommentaar

markofkin? Milla midagi nii suurt tuleb?? Mitte et su ettevõtmisetel praegu miskit viga oleks olnud. See mis sa viimastel mängudel tegid oli superluks!!!!

Kommentaar

Algselt postitas Super Mario Vaata postitust
                markofkin? Milla midagi nii suurt tuleb?? Mitte et su ettevõtmisetel praegu miskit viga oleks olnud. See mis sa viimastel mängudel tegid oli superluks!!!!
                siis kui sa meile oma krediitkaardi annad millel pole limiite

Kommentaar

Mõttel on jumet... Eesti-Hollandi mänguks? Või, ekspluateerides masse hullutanud "Kas sai? Sai küll!" teemat - Eesti-Ungari mänguks?

Kui nüüd tõsiselt rääkida, siis... Sellise juraka A Le coq Arena ekvivalendi (fännitribüünile mõistagi) tootmine läheb puhtalt silmamõõduga vaadates maksma mitte vähem kui 5000-6000 €-raha. Ja ma kardan, kaasfänne hetkekski alahindamata, et selle raha kokkukraapimine käib pisut üle jõu. Pisut.

Kommentaar

Algselt postitas markofkin Vaata postitust
                    Mõttel on jumet... Eesti-Hollandi mänguks? Või, ekspluateerides masse hullutanud "Kas sai? Sai küll!" teemat - Eesti-Ungari mänguks?

Kui nüüd tõsiselt rääkida, siis... Sellise juraka A Le coq Arena ekvivalendi (fännitribüünile mõistagi) tootmine läheb puhtalt silmamõõduga vaadates maksma mitte vähem kui 5000-6000 €-raha. Ja ma kardan, kaasfänne hetkekski alahindamata, et selle raha kokkukraapimine käib pisut üle jõu. Pisut.

...aga äkki sm Boroditsh,sm. Laasi jt. oma jalgpallitoetusgrupiga käivad papi alla ?
                    RummaBastards!

Kommentaar

Algselt postitas markofkin Vaata postitust

Fänniplagudest pole kasu, kui vastased sellest aru ei saa, niiet peaks olema "In english."
                      Ja muideks mulle tundub, et te hakkate unustama,et Eesti-Bulgaaria olid samuti Ungari kohtunikud

Siin mõned mõttet , mis võiks uues tsükklis olla
                      Eesti-Rumeenia mängus võiks olla midagi seoses nende jonnimisega kalendri suhtes
                      Eesti-Hollandi mängus võiks meenutada 2001 aastat
                      Eesti-Andorra mängus võiks norida nende jõulise mängustiili ja "staadioni"
                      Eesti-Türgi kohta ei oskagi midagi öelda

Tekstid mõelge ise välja

Kommentaar

Algselt postitas Meintz Vaata postitust
                        Fänniplagudest pole kasu, kui vastased sellest aru ei saa, niiet peaks olema "In english."
                        Ja muideks mulle tundub, et te hakkate unustama,et Eesti-Bulgaaria olid samuti Ungari kohtunikud

Eesti-Rumeenia mängus võiks olla midagi seoses nende jonnimisega kalendri suhtes

Tekstid mõelge ise välja
                        Jumal küll, selliste asjade eesmärk ei ole vastasmeeskonda norida, vaid enda meeskonda toetada ja rõõmustada.

Kommentaar

Tekstid mõelge ise välja
                          Sina lase oma tekstid küll ajudega inimestel siia kirjutada....
                          INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas Blue Moon Vaata postitust
                            Jumal küll, selliste asjade eesmärk ei ole vastasmeeskonda norida, vaid enda meeskonda toetada ja rõõmustada.
                            No ok
                            "Hollandi mängus võiks olla, siis midagi "Revange will be taken"

PS:Kas-Sai sai kül ja Hear it comin Trappa pole just väga toetavad Eesti koondise suhtes

Kommentaar

Tekstid mõelge ise välja
                              Faktid sirgeks! "Kas Sai? Sai küll!" plagu ei ole kunagi tehtud. "Hear it comin', Trap?" oli ainuke irriteeriva ja pisut "in your face" sisuga plakat SEITSMEST, mis sai EST-IRL mängu jaoks tehtud. "EST 4 - 1 IRL" plagu ei paindu minu keel ülbitsemiseks nimetama.

MM tsükli jaoks, ma võin siinkohal täiesti üheselt välja lubada, tuleb plagusid juurde kindlasti, aga kindlasti ei hakka need ajaloo prügikastis tuhnima, ei Rumeeniale kalendri nina alla hõõrumisega ega ka mitte ajaloolise Arena avamängu lollaka kaotuse pärast kiimlemisega. Andorra... No mida norida meeskonnast, kellest on siiani kenasti üle sõidetud? Tahame järgmist Fääride intsidenti või? Maaslamaja peksmise masti mees pole ma kunagi olnud. Ameerika Samoaga mängides (kui see kunagi peaks juhtuma, hehe) peaks siis mis plagu tegema, känguruga või? See on jabur.

Mul mõlgub meeles MM tsükli ajaks teha võimalikult paljudele, võimaluste piires, mängijatele isiklikud ergutusplagud. Täna on need Kostjal, Pareikol ja Raiol. Esimene mees, kes järgmisena plagu saab on ilma igasuguse kahtluseta Jäku. Järgneks ehk Klavan, Zen, Saag, miks mitte Rähn.

Ja ikkagi, jah, kallis ja kõik, aga kuradi võimas oleks, kui fännika ja selle kohal asuvad C5-C7 saaks kaetud sarnlise plaguga nagu vidjos näha sai. Kunagi me ju jõuame selleni, onju?

EDIT: "Ahi, löö ära, raisk!" plagu oleks ka igati asjakohane. Jarmol on aeg selkast lahti saada. Mul on mingil põhjusel tunne, et kui esimene purakas ära tuleb, siis mees avaneb. Miskpärast mulle tundub, et Ahi ise on ka suht pinges oma 16 caps / 0 goals statsi pärast. Äkki plagu aitaks, köhököhköhöhöö, poisil paugu lahti saada?

Kommentaar

Ahjah, kurja küll, mul on kogu aeg meelest läinud üks hea uudis ka edasi anda!

Nimelt: EST-IRL mängu jaoks tehtud seitsme plagu maksumusest tegi mu "isiklik trükkija" Eesti hüvanguks omahinnast veel ligi poole võrra allahindlust. Nii-et minu kontol seisab tänaseni 90€ fännide kogutud raha - ja see seisab seal täpselt seni, kui hakkame trükkima uusi plagusid uue tsükli ajaks. Nii-et väike valmisolek ja headstart on olemas

Ja pole liiast öelda veelkord tänud kõigile, kes õla alla panid!

Kommentaar

Working...
                                X